A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus

Termékkatalógus
Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus
Objektív - A védő polikarbonát lencse burkolat, alumínium alkatrészek, egy négy lencse, fisheye, nagylátószögű és makró objektív CPL, beépített állvánnyal
14 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZTLS3i Termékszám:  PZL-005
Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus 14 790 Ft Felbontott raktáron

Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus

Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ztylus Revolver Metal CameraKit költséghatékony készlet védőtok dönthető állvány és négy cserélhető objektívek egyedülálló torony kiterjesztése. Ezzel Sete kapsz több előnyt egyszerre az iPhone. Először drámaian javítja fotográfiai tulajdonságait a mobiltelefon. Továbbá, az iPhone lesz folyamatosan védi, elegáns és nagyon tartós ház. Ezen felül, akkor további tartozékokat vásárolhat például. LED-es világítás, konzolok, markolatok és így tovább. Ház továbbra is csak a tartozékok cseréjére. 

legfontosabb jellemzői

  • Úgy tervezték, iPhone 6 Plus / 6S Plus
  • Set polikarbonát ház, cserélhető objektívvel
  • beépített állvánnyal
  • Elegáns fém elemek
  • A kiváló minőségű anyagok
  • Vásárlási opció további tartozékok

Valódi védelem mobiltelefon

A védőtok pontosan gyártják a milliméter az iPhone test, megtartva annak minden funkciója, és nem korlátozza a funkcionalitást a telefon. Így persze vannak kivágások az összes gomb és csatlakozókat, beleértve a fényképezőgépet. Mobiltelefon az ütésektől, karcolásoktól és részben a portól. Lényegében nem egyezik a méretei és súlya a készülék, és ezért tökéletesen a kezében. A hozzáadott bónusz az állvány, amit használni, amikor filmet néz vagy fényképek megtekintésére.

Revolver 4 az 1-ben

Forgó kiterjesztés elfedi összesen négy cserélhető lencse - makró 10x nagylátószögű, halszem és a polarizációs szűrő. Ez lehetővé teszi, hogy szemet gyönyörködtető képek minden helyzetben. A kombinált iPhone és a kit objektívvel, akkor már nem kell a megszokott fényképezőgép. Za zmínku zajisté stojí i technologie SmartFlip, která zajišťuje plynulé a přesné zapadnutí objektivů do správné polohy. Kiváló minőségű és precíz kivitelezés egy magától értetődő - mindegyik lencse alaposan csiszolt, és elhelyezni a pontos esetén eloxált alumínium.

  • Polarizáló szűrő - éles vágások tükröződést és vakító tükröződést a napfény, ami kiemelkedik a természetes és élénk színek
  • Halszem - fedezi fel, hogy 180 ° -os látómezőt, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre hatásos képek
  • Macro (10 ×) - Focus távolság körülbelül 18 mm lehet lőni nagy részleteket
  • Széles látószögű objektív - megduplázza a területet a forgatás rendes iPhone

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ