A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Zwilling ENFINIGY P4, fekete

Termékkatalógus
Zwilling ENFINIGY P4, fekete
Kenyérpirító - 4 szeletes, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítés fekete kivitel
Kód:  ZWITO059 Termékszám:  53009-002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zwilling ENFINIGY P4, fekete

A pirítós a kedvenc ételeid közé tartozik, de nincs a készítéséhez szükséges felszerelésed, és nem akarod olajban sütni? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed a minőségi zwilling kenyérpirító. Ezzel a modellel képes vagy egyszerre négy fél szelet kenyeret megsütni. Kiolvasztás funkcióval is ellátták. Ennek főleg akkor veszed hasznát, ha nagyobb mennyiségű péksüteményt tárolsz a mélyhűtődben. Egyszerűen be lehet állítani, mennyire átsült pirítóst akarsz enni. A hideg pirítóst újra megmelegítheted az újramelegítés funkcióval. Ha váratlanul megváltoztak a terveid, mindössze egyetlen gombnyomással kikapcsolhatod a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolást azok fogják szeretni, akiknek ételkészítés közben gyakran el kell hagyniuk a konyhát. Nem szereted, ha a kenyér két oldalának különbözik a színe? A középrehúzó funkció segítségével mindkét oldal egyenletesen pirul meg.

Kenyérpirító Zwilling ENFINIGY P4, fekete Képernyő

A kiváló Zwilling ENFINIGY P4, fekete kenyérpirító fontos jellemzői

  • Pirító a reggeli gyors és könnyű elkészítésére
  • Egyszerre négy fél szelet kenyeret képes elkészíteni
  • Szabályozható pirítási intenzitás
  • A hideg pirítós felmelegítését az újramelegítés funkció teszi lehetővé
  • A minőségi zwilling kenyérpirító kiolvasztásra is alkalmas
  • A biztosítéknak köszönhetően nem áll keresztbe a kenyér
  • Képes automatikusan kikapcsolni
  • A középre húzás funkció gondoskodik a kenyér egyenletes átsüléséről
  • Színe fekete
Kenyérpirító Zwilling ENFINIGY P4, fekete Jellemzők/technológia

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Pirítós szeletek száma
4 Kész!
Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Biztosíték a kenyér elakadása ellen, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás, Melegszendvics készítés Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Pirítós szeletek száma
4 Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Biztosíték a kenyér elakadása ellen, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás, Melegszendvics készítés Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zwilling ENFINIGY P4, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zwilling ENFINIGY P4, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zwilling ENFINIGY P4, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zwilling ENFINIGY P4 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zwilling ENFINIGY P4 - schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ