30 dnů na vrácení Shop roku

ZWILLING Gourmet késkészlet 2 darabos

Termékkatalógus
ZWILLING Gourmet késkészlet 2 darabos
Késkészlet - 2 jó minőségű sorozat kés a Gourmet sorozatból, 10 cm-es spékelő kés, 18 cm-es Santoku kés, ajánlott kézzel mosogatni
Kód:  ZWINO016 Termékszám:  36130-002 Gyártó honlapja:

ZWILLING Gourmet késkészlet 2 darabos

A konyhában való munka során a tökéletes kések nélkülözhetetlen eszközök, amelyekkel a kreatív kulináris munkát könnyebbé teheted. A Zwilling J. A. Henckels német cég új sorozatot vezet be a Gourmet kések sorozatában. A sorozat kései kivételesen kiváló minőségűek és tökéletesen illeszkednek a kezedbe. A kés megerősített része a penge és a fogantyú között tökéletes védelmet nyújt az ujjak számára, és az ujjsegéd szolgál a kés kényelmesebb használatához. A készlet tartalmaz egy spékelő kést, a kisebb és közepes méretű alapanyagok feldolgozásához, valamint egy Santoku kést, amely zöldségek, húsok, halak valamint gyógynövények szeletelésére és darabolására alkalmas.

A 2 db-os Gourmet késkészlet főbb jellemzői

  • A kések profiknak és hobbiszakácsoknak is megfelelőek
  • A 10 cm-es spékelőkés a közepes méretű nyersanyagok megmunkálásához és feldolgozásához készültek
  • A 18 cm-es Santoku Gourmet kés hús, zöldségek, halak és gyógynövények szeletelésére és darabolására alkalmas
  • Kifogástalan kivitelezés
  • A kések tökéletesen illeszkednek a kézbe, és rendkívül élesek
  • Ajánlott a Zwilling kések kézzel történő lemosása
  • Egyrészes, hideg edzésű acéllemez

Egyedülálló gyártási technológia

A Gourmet sorozat késeit számos okból kivételesnek tartják. Ezek a legfinomabb rozsdamentes acélból készülnek, amelynek minőségét egy lézer irányítja minden egyes kés gyártása során. A pengét és a fogantyúba beillesztett részt egyetlen darabból kovácsolja a Sigmaforge technológia, amely garantálja az egyes darabok tökéletes geometriáját. A kést ezután a FRIODUR technológia keményíti, amely fagykeményedésen alapul, és így az acél nehezebbé és tartósabbá válik, amely hosszú ideig tartja a pengéket és korróziónak ellenáll.

 

Paraméterek

Darabszám a készletben
2 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
2 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZWILLING Gourmet késkészlet 2 darabos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZWILLING Gourmet Sada 2 nožů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZWILLING Gourmet súprava 2 nožov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZWILLING Gourmet 2-teiliges Messerset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZWILLING Gourmet 2-teiliges Messerset.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ