A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Zwilling Vákuum ételtáska L 3 db

Termékkatalógus
Zwilling Vákuum ételtáska L 3 db
Vákuum zacskó - 3 db, 49 x 30 cm méretű, ötszörösére növeli az ételek frissességét, univerzális porzsákokkal mindenféle ételt hűtőszekrényben, fagyasztóban és kamrában tárolhat
Kód:  ZWIVS793 Termékszám:  36800-305

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zwilling Vákuum ételtáska L 3 db Megszűnt

Zwilling Vákuum ételtáska L 3 db

Az univerzális Zwilling Fresh & Save Vacuum L méretű vákuum tasak kiválóan alkalmas mindenféle élelmiszer hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy kamrában tárolására. Egyszerű és tökéletesen tömítő ZIP-lock zárrendszerrel és egy könnyen kezelhető vákuumszeleppel ellátott. Ebbe egyszerűen beilleszthető a vákuumszivattyú és néhány másodperc alatt elszívható a levegő.A felesleges levegő elszívását követően az étel akár ötször hosszabb ideig friss marad. A vákuum zacskók többször használhatók különféle nyers, előfőzött és főtt étel, mint például hal, kolbász, sajtok, hús, zöldség, gyümölcs, készételek, zöldségsaláta, diófélék, gabonafélék, keksz vagy sütemény tárolására.

A Zwilling Fresh & Save Vacuum vákuum tasakok legfontosabb jellemzői L méret

  • Nagy Zwilling Fresh & Save Vacuum zacskó élelmiszer hűtőszekrényben, fagyasztóban és kamrában tárolására
  • Egyszerű és tökéletesen tömítő ZIP-lock zárrendszerrel és könnyen kezelhető vákuumszeleppel ellátott
  • A felesleges levegő elszívása után akár ötször meghosszabbítja az étel frissességét
  • Alkalmas sous vide - oláshoz, pácoláshoz és fagyasztáshoz
  • Mikrohullámú sütőben melegítésre és kiolvasztásra használható
  • Minden zacskó QR-kóddal ellátott a Zwilling culinary world okos mobilalkalmazásba lépéshez
  • A vákuumtasakok anyaga ellenálló BPA-mentes műanyag
  • Kompatibilis a Zwilling Fresh & Save vákuum pumpával

A Zwilling Fresh & Save Vacuum élelmiszer tároló vákuum tasakok különféle módon felhasználhatók

A zacskók tökéletesen lezáródnak, és 100 ° C-ig ellenállók a hőmérséklettel szemben, így a modern sous vide lassú főzés módszeréhez, szabályozott hőmérséklet mellett is alkalmasak. Fagyasztóban is bátran használhatók, felengedett vákuumszeleppel kiolvaszthatod és felmelegítheted őket mikrohullámú sütőben. A zacskó tökéletes hús pácolására grillezés előtt, a vákuum 30perc leforgása alatt segíti a fűszerek és a pác beivódását a húsba.

Nagyszerű kapcsolódás az okos mobilalkalmazáshoz

Egyedülálló tulajdonság az egyes tasakokon található QR-kód, amely a Zwilling culinary world okos mobilalkalmazással együtt figyeli a tárolt élelmiszerek szavatossági idejét, és segít jobban megtervezni az elfogyasztásukat. Emellett a tárolt élelmiszerekből készíthető ételrecepteket ajánl fel, ráadásul segít a bevásárlólista összeállításában. Zwilling Fresh & Save tasakok tartós, BPA-mentes műanyagból készülnek, amely nem veszi fel a szagokat, az ízeket és a színeket. A zacskók kompatibilisek aZwilling Fresh & Save vákuum pumpával. A csomagolás tartalma három darab zacskó.

Alapanyag:
BPA - mentes műanyag

Méret:
49 × 30 cm

Nagyság:
L

A csomagolás tartalma:
3 db


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zwilling Vacuum sáček na potraviny L 3 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zwilling Vacuum vrecko na potraviny L 3 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ