Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ZyXEL GS1920-24HP

Termékkatalógus
ZyXEL GS1920-24HP
5 3 értékelés
Switch - 24port 10/100/1000, 4 kombinált Gigabit (SFP/RJ-45), WebManaged, PoE 802.3at, 19" rackbe szerelhető
Kód:  VD098l1 Termékszám:  GS1920-24HP-EU0101F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL GS1920-24HP

A mai kis-és középvállalatok magasabb teljesítményt várnak el a különböző alkalmazások és azok közötti kapcsolatoktól, kevesebb hálózati beavatkozásra, egyértelmű kezelésre és magasabb szintű hálózati biztonságra vágynak. A GS1920 sorozatú switch-ek megfelelnek ezeknek a követelményeknek: egyszerű használat, intelligens működtetés és masszív biztonság jellemzi őket. Átfogó hozzáférés-kezelési lehetőségeket kínálnak biztonságos hálózatok létrehozásához, amely minden bizonnyal szükséges olyan vállalati környezetben, ahol minden kimaradás helyrehozhatatlan veszteség lehet.

Hatalmas teljesítmény


A kapcsoló a 802.3at PoE Plus szabványt támogatja akár 375 W kimenettel, hogy kielégítse az olyan további hálózati funkciók, mint a hozzáférési pontok, VoIP telefonok és IP-kamerák csatlakoztatásának igényeit. A GS1920 sorozat nem csak a PoE portokat használja, hanem intelligens forgalomirányítást is alkalmaz. Automatikusan észleli az egyes táplált készülékek energiafogyasztását, és csak a szükséges energiát szolgáltatja. Ezzel segít a vállalkozásoknak pénzt megtakarítani.

Erős kapcsolati tartósság


A hálózati behatolás a bonyodalmak gyakori forrása a kis- és középvállalkozásoknál, függetlenül attól, hogy a kiesések belső hibák vagy külső támadások miatt következtek be. A GS1920 védelmet nyújt az áramkimaradás esetén, és folyamatos kapcsolódást biztosít több kulcsfontosságú szolgáltatással. A Loop Guard megakadályozza a behatolást és az IP Source Guard (IPSG) védi a hálózatot MAC-spoof és ARP spoof támadások ellen. Ezenkívül BPDU, ARP és IGMP támadások is előfordulhatnak. A CPU védelem azonban biztosítja, hogy a hálózat még akkor is működik, ha épp támadás alatt van.

A te hálózatod, a te szabályaid


Hatékony hálózati erőforrás-elosztást biztosít, miközben átfogó hozzáférést biztosít az egyszerű és biztonságos hálózati ellenőrzés mellett. Az Intrusion Lock érzékeli a kapcsolat állapotát és biztosítja a port biztonságát. Nem csak a 802.1X támogatja a RADIUS hitelesítést, de felügyelheti, és szűrheti az ügyfelek közötti kommunikációt ugyanazon az alhálózaton belül.

 

 

 

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44,5 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!
Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) Kész!
Váltókapacitás
56 Gb/s Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44,5 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
56 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Tömeg

Tömeg
4 790 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
SFP
4 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

99 Hónap garancia van rá az hogy lehet?

Kérdések és válaszok: ZyXEL GS1920-24HP
Kiegészítők: ZyXEL GS1920-24HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL GS1920-24HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL GS1920-24HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL GS1920-24HP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL GS1920-24HP.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ