Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ZyXEL LTE7460

Termékkatalógus
ZyXEL LTE7460
LTE WiFi modem - CAT6, 300 Mbps, külső, SIM foglalat, IP65, PoE, Bridge/router mód
Kód:  VD060k1 Termékszám:  LTE7460-M608-EU01V1F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL LTE7460

A kültéri LTE modem maximálja a stabilitást és az LTE mobilhálózat sebességét. Hála az IP65-nek zökkenőmentesen sugározza a legerősebb jelet, még mostoha körülmények között is, amelyet a hagyományos eszközök nem tudnának kezelni. A városi és elővárosi területeken akár 300 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebesség is elérhető vele.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű 4G LTE modem routerrel
  • LTE 6. kategória (300 Mbps letöltés, 50 Mbps feltöltés)
  • Rugalmas routing egy meglévő hálózatba
  • Kültéri változat (IP65)
  • WAN hiba átvétele (Multi-WAN failover)
  • Beépített többsávos antenna (dBi 7)
  • Over-the-air szoftverfrissítések

Megállja a helyét mint router és mint bridge

Az eszköz használható vezetékes routerként LTE-kapcsolat megosztására, de a jobb hálózati integráció érdekében bridge-ként is. A bridge módot úgy tervezték, hogy a meglévő hálózatokkal műkodjön együtt, ahol WiFi hozzáférési pontokat, Small Business és Enterprise átjárót használ. A két beépített üzemmóddal könnyen csatlakoztathatók mindenféle eszközhöz és átjáróhoz.

LTE, vagy tartalék WAN kapcsolat

Beállíthatod az LTE-t, mint a fő kapcsolat vagy mint tartalék a fő kapcsolat elvesztése esetére. Az LTE egy vezeték nélküli technológia, így egy második internet hozzáférést (WAN), is kapahatsz további kábelezés nélkül. Ha a meglévő vállalati hálózati átjáró támogatja a „multi-WAN failover”-t,  csak csatlakoztasd az LTE7460-t és az LTE WAN failover automatikusan beállítódik.

 
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZyXEL LTE7460 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL LTE7460. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL LTE7460. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE7460. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE7460.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ