Rapture AP+ plus nový vizuál

ZyXEL LTE7460 v2

Termékkatalógus
ZyXEL LTE7460 v2
5 4 értékelés
LTE WiFi modem - WiFi átviteli sebesség: 300Mb/s
Kód:  VD060k2 Termékszám:  LTE7460-M608-EU01V3F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL LTE7460 v2

A kültéri LTE modem maximalizálja az állandóan működő LTE mobilhálózat stabilitását és sebességét. Az IP65 minősítésnek köszönhetően zökkenőmentesen sugározza a legerősebb jelet, még mostoha körülmények között is, amit a hagyományos eszközök nem tudnának kezelni. Városi és elővárosi területeken akár 300 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebesség is elérhető vele.

A ZyXEL LTE7460 v2 LTE 4G modem legfontosabb jellemzői 

  • 6-os LTE kategória (300 Mbps DL, 50 Mbps UL)
  • Rugalmas útvonalválasztás, meglévő hálózathoz
  • Kültéri változat (IP65)
  • WAN hiba átvétele (Multi-WAN fail-over)
  • Beépített többsávos antennák (akár 7 dBi)
  • Over-the-air szoftverfrissítések

Megállja a helyét mint router és mint bridge is

A ZyXEL LTE7460 eszköz használható vezetékes routerként LTE-kapcsolat megosztására, de a jobb hálózati integráció érdekében bridge-ként is. A bridge módot úgy tervezték, hogy a meglévő hálózatokkal együttműkodjön, a WiFi hozzáférési pontokat, Small Business és Enterprise átjárót használva. A két beépített üzemmóddal könnyen összekapcsolható minden eszközzel és átjáróval.

LTE, vagy tartalék WAN kapcsolat

Beállíthatod az LTE-t fő kapcsolatként vagy biztonsági tartalékként a fő kapcsolat elvesztése esetére. Az LTE egy vezeték nélküli technológia, így egy második internet hozzáférést (WAN), is kapahatsz további kábelezés nélkül. Ha a meglévő vállalati hálózati átjáró támogatja a „multi-WAN failover”-t,  csak csatlakoztasd a ZyXEL LTE7460-t és az LTE WAN failover automatikusan beállítódik.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZyXEL LTE7460 v2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL LTE7460 v3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL LTE7460 v2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE7460 v2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE7460 v2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ