A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

ZyXEL PLA5206 V2

Termékkatalógus
ZyXEL PLA5206 V2
5 2 értékelés
Powerline adapter - 1000 Mbit/s adatátviteli sebesség, 300m hatótávolság, 1x GLAN, WPS, 1 adapter a csomagban
Kód:  VD300c3a Termékszám:  PLA5206V2-EU0101F Gyártó honlapja:

ZyXEL PLA5206 V2

ZA ZyXEL PLA5206 Powerline egy egyszerű lehetőséget kínál arra, hogy létrehozzon egy helyi hálózatot, vagy adatkapcsolatot ott, ahol nem áll rendelkezésre sem vezetékes, sem vezeték nélküli hálózati kapcsolat. Egyszerűen helyezze be a készüléket egy hagyományos konnektorba és néhány perc elteltével már csatlakoztathatja is eszközét akár 300 méteres távolságból.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű telepítés hálózati áramról
  • Legfeljebb 1000 Mbps adatátviteli sebesség
  • QoS VoIP preferenciára, IPTV és HD streaming média
  • 128 bites AES titkosítás
  • Hatótávolsága akár 300 m
  • 1 db adapter a csomagban

Villámgyors sebesség befektetés nélkül

A ZyXEL PLA5206 Powerline adapter lehetőséget ad arra, hogy helyi hálózatot hozzon létre elektromos áram segítségével, HomePlug AV2 technológiával, akár 1000 Mbps sávszélességgel. Ez az adatátviteli sebesség elegendő arra, hogy bármilyen tartalmat közvetítsünk, beleértve a HD és full HD filmeket és videókat egyaránt. Ezzel elkerülhetőek a további beruházások adatkábelek telepítésére, vagy integrált vezeték nélküli technológiákra. 

Intuitív telepítés

A készüléket nagyon egyszerű telepíteni - csak csatlakoztassa egy hagyományos elektromos konnektorba, és párosítsa össze egyéb eszközökkel a hálózaton belül. A kapcsolat fejlett 128 bites AES titkosítással van védve, így nem kell aggódnia a személyes adatai miatt. További készülékek hagyományos UTP adatkábelen keresztül csatlakoztathatóak a készülékre, RJ-45 csatlakozókkal.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZyXEL PLA5206 V2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL PLA5206 V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL PLA5206 V2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ