30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZyXEL PLA5456 Twin pack

Termékkatalógus
ZyXEL PLA5456 Twin pack
4,0 9 értékelés
Powerline adapter - 1800 Mb/s adatátviteli sebesség, 2 × GLAN, 300 m hatótáv, jelződiódákkal, átvezetett dugó, 2 db a csomagban
Kód:  VD302r5 Termékszám:  PLA5456-EU0201F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL PLA5456 Twin pack

A Powerline Ethernet Adapter egy HomePlug AV2-s csatlakozót használ az akár 1800 Mbit/másodperces adatátviteli sebesség elérésére. Ennek a modellnek nagy előnye, hogy a hálózati kapcsoló a csatlakoztatást követően is használható marad. A kábelek és a powerline csatlakoztatását követően a kábel ismét a routerből kiinduló, eredeti jelerősséggel folytatja útját. Így biztosítható például a gördülékeny 4K videó streaming egész otthonodban. Minden bizonnyal örülni fogsz a lehetőségnek, hogy bárminemű késleltetés nélkül játszhatsz kedvenc számítógépes vagy konzolos játékaiddal is.

Legfontosabb jellemzők:

  • Konnektoros hálózati kapcsolat
  • Nagy sebesség
  • Nagy hatótáv
  • Titkosítás
  • Hálózati konnektor segítségével működik
  • 2 × GLAN

Könnyű kezelhetőség

Az egyik adapter az Internet routeredhez vagy átjáródhoz, míg a másikat az Internetelérésre képes eszközökhöz csatlakoztatod. Az adaptert a hálózati dugaljba helyezve azonnali Internetelérést biztosítasz otthonodnak, mindenféle kábelezés szükségessége nélkül. Nyomd meg a szinkronizáló gombot az adapteren az azonnali 128-bites titkosítás létrehozásához, akár 300 méteres távolságból is. Ha a ZyXRL ONE Connect kompatibilis routert használsz, akkor a ONE Connect applikációval feltérképezheted hálózati eszközeidet mobiltelefonod segítségével. Ezzel a praktikus adapterrel akár két emelet magasságig meg tudod növelni az Internetes lefedettséget.

Paraméterek

Hatótáv
300 m Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
LAN (fix)
2 × Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Adatátviteli sebesség
1 800 Mb/s Kész!

Tartomány

Hatótáv
300 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

LAN (fix)
2 × Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Adatátviteli sebesség
1 800 Mb/s Kész!
Aljzat
Átvezetett Kész!
Jelzőfények
Jelződiódákkal Kész!

Elsődleges egység paraméterek

WiFi
WiFi nélkül Kész!
LAN sebesség
10/100/1000 Mb/s Kész!
LAN portok száma
1 × Kész!

Másodlagos egység paraméterek

WiFi
WiFi nélkül Kész!
LAN portok száma
1 × Kész!
LAN sebesség
10/100/1000 Mb/s Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZyXEL PLA5456 Twin pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL PLA5456 Twin pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL PLA5456 Twin pack.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ