AP+ nový vizuál Shop roku

Zyxel V-500

Termékkatalógus
Zyxel V-500
2,5 2 értékelés
IP kamera - Full HD 1080p felbontás, belső használatra, kétirányú hangátvitel, éjjellátó, Wi-Fi 802.11n 2.4GHz, Cloud
Kód:  VD310a Termékszám:  CAM3115-EU0101F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zyxel V-500

A Zyxel V-500 IP kamerával mindig közel maradhatsz a szeretteidhez. Az okostelefonodról élőben láthatod, mi történik. Mozgásérzékelős, így akkor is figyeli otthonodat, amikor senki sincs ott. A V-500 Sony képérzékelővel és nagy, f/2 lencsével felszerelt, nagy felbontásban és remek színekben képes felvenni, még gyengén megvilágított környezetben is. Az IR kamera éjjellátó. Az extra nagy (145°) belátási szögnek köszönhetően a Zyxel V-500 az egész szobát szemmel tartja. A modern hardver minden olyan funkciót magában foglal, ami szükséges, hogy a kamera rugalmasan és kényelmesen szolgálhasson Téged.

A Zyxel V-500 főbb jellemzői

  • Szélesvásznú színes felvétel gyenge fényviszonyok mellett is (145°, Sony f/2 érzékelő)
  • Élőkép a mobil alkalmazáson (Android, iOS)
  • Eseményértesítés az okostelefonon és e-mailben
  • Videók feltöltése az ingyenes felhőtárhelyre (16 GB + saját NAS Zyxel)
  • Ütemezett felvétel és mozgásérzékelés zónákkal
  • Kétirányú audio távoli kommunikációhoz
  • Egyszerű üzembe helyezés (plug in, alkalmazás telepítése, párosítás QR kóddal)

Intelligens mozgásérzékelés zónákkal

Az intelligens mozgásérzékelés tájékoztatni fog, amint valami történik, nem marad le semmi fontosról. Azonnal értesít okostelefonon keresztül, három képet küld e-mailben és természetesen elkezdi a felvételt az felhő tárhelyre. A Zyxel V-500 legalább 1 mp-el a mozgás előtt elkezdi a felvételt, és folytatja 30 mp-ig. Állíts fel különböző zónákat, hogy beállítsd, mit vegyen fel, így kiszűrheted a felesleges riasztásokat, például amikor megmozdul a függöny a háttérben.

A Zyxel V-500 tervezésénél fogva bárhol elhelyezhető

A kamerát úgy tervezték, hogy bárhol könnyen használható legyen. Tedd függőleges helyzetben egy állványra, mágnessel helyezd fémfelületre, vagy vedd le az állványról és fektesd el - mindegyik jó megoldás! Az energiát egy USB Type-C porton és a mellékelt adapteren keresztül nyeri, de bármilyen adaptert, sőt, akár power bank-et is használhatsz. Adapter és WiFi kapcsolat helyett használhatsz PoE modult is. Így aztán tényleg bárhova rakhatod, nem kell figyelned a WiFi jelerősségre és hogy meddig ér el az adapter.

Zyxel V-500: saját felhőalapú tárolás

A kamera interneten keresztül feltölti a felvételeket a saját felhőalapú tárolójába. Teljesen ingyen kapsz 16 GB tárolóhelyet az események folyamatos rögzítéséhez, illetve természetesen bármikor visszakeresheted, mi történt az adott helyen. Bárhol vagy a világban, megnézheted a felvételeket, csak be kell jelentkezned a myZyxelCloud felhasználódba. Ha több tárhelyre van szükséged, nem kell fizetned más online felhő szolgáltatásnak. Használhatod a saját Zyxel Personal Cloud Storage NAS eszközödet, hogy oda vedd fel a felvételeket 24 órában a hét minden napján.

Paraméterek

Szélesség
68 mm Kész!
Magasság
129 mm Kész!
Mélység
83 mm Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Méret

Szélesség
68 mm Kész!
Magasság
129 mm Kész!
Mélység
83 mm Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Betekintési szög
145 ° Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
WiFi Kész!

Méretek

Szélesség
68 mm Kész!
Magasság
129 mm Kész!
Mélység
83 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zyxel V-500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL CAM3115 AURORA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zyxel V-500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL CAM3115 AURORA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL CAM3115 AURORA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ