Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ZyXEL WAH7706

Termékkatalógus
ZyXEL WAH7706
4,1 8 értékelés
LTE WiFi modem - Hordozható, 802.11a / b / g / n / ac akár 300Mbps, Dual-band, támogatja a mobil hálózatokat (LTE, HSPA +, 4G, 3G), SIM foglalat, microSD kártyahely, WPS, beépített Li-ion akkumulátor 2800 mAh
Kód:  VD060d Termékszám:  WAH7706-EU01V1F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL WAH7706

Egyetlen adatkapcsolaton keresztül megoszthatók az adatok a munkatársakkal vagy családtagjainkkal, amelyet bárhol megtehetünk. Ha az okostelefonodról szeretnék megosztani az internetet, akkor nagyon gyorsan lemerül az akkumulátor. Ezen a problémán könnyedén segít a Zyxel hordozható routere. A dedikált eszköz jobb teljesítményének köszönhetően a telefon élettartama hosszabb lesz, más műveletek is elvégezhetsz vele és megőrzi eredeti funkcióját is.

Legfontosabb jellemzői

  • LTE 4G modem megosztás WiFi 802.11ac modullal
  • Mindig megbízható kapcsolat (3G, 2G, kétsávos Wi-Fi, aggregációs zóna)
  • Az internet sebessége akár HD video streamingre is alkalmas (akár 300 Mbps felett az LTE-n keresztül)
  • A WiFi 802.11ac egyidejűleg akár 32 WiFi klienst támogat
  • Akár 10 óra üzemidő és cserélhető akkumulátorok folyamatos működés érdekében
  • Csak helyezd be a SIM-kártyát, és már böngészhetsz is
  • OLED a készülék állapotinformációkkal
  • Internet az egész világon (beleértve a nem szabványos frekvenciákat is)

Kiváló teljesítmény minden eszközhöz

Mivel nem a telefonodról osztod meg az internetet, az jelentősen jobb teljesítményt nyújt, mint egy olyan készülék, amely a számos alkalmazás kezelése mellett még ezzel is meg kell birkóznia. Ne terheld túl a telefonod, hanem oszd meg inkább az internetet a WAH7706 wifi router segítségével. Az internet kapcsolatot biztosít a többi eszközzel, ahol a legfrissebb WiFi szabvány 802.11ac van beállítva. Ez akár 32 kliens egyidejű csatlakoztatását is lehetővé teszi 300 Mbps sebességgel.

Külföldön is

A WAH7706 támogatja az LTE 4G 6. technológiát, 300 képpontos adatfrissítéssel a gyors internetkapcsolat érdekében. Azonban nem kell kizárólag a hálózati lefedettségre támaszkodnod, mert zökkenőmentesen csatlakozik a 3G vagy a 2G hálózatokhoz. Támogatja nemcsak a gyakori frekvenciasávokat, hanem a nem szabványos frekvenciákat is, aminek köszönhetően a router a világ számos országában működik.

 

Paraméterek

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZyXEL WAH7706 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL WAH7706. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL WAH7706. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL WAH7706. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL WAH7706.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ