A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

ZyXEL ZyWALL USG 40W

Termékkatalógus
ZyXEL ZyWALL USG 40W
Tűzfal - 10 x IPSec, 7 x SSL, 4 x GLAN (3 x LAN/DMZ, 1 x WAN), 1 x OPT, 1 x USB, WiFi AP (802.11 b/g/n)
Kód:  VD071a1e Termékszám:  USG40W-EU0101F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL ZyWALL USG 40W

A Zyxel tűzfal sorozatának a legújabb tűzfala ipari minőségű eszközöket képvisel, amelyek teljes és átfogó biztonságot adnak kisebb szervezetek számára. Tökéletes megoldást kínál, különösen egy kisvállalkozásnak, dedikált IT-részleg nélkül, ahol a biztonság nagy kihívást jelent. Ez az eszköz lehetővé teszi a folyamatos internet kapcsolatot és a csatlakozási lehetőségeket egy WAN porton és egy 3G USB modemen keresztül. Szintén a kínálat részét képezik a korszerű tűzfalak (SPI), a vírusölő, az IDP (behatolás felismerő és megelőző rendszer), a tartalomszűrés, az antispam és a VPN (IPSec / SSL). Ez a többrétegű védelmet adó csomag biztonságot ad a szervezeteknek, a szellemi tulajdonoknak és a kritikus erőforrásoknak a belső és külső támadásokkal szemben.

 

Az USG 40W modell teljesen új platformra épített, egy beépített nagy teljesítményű processzorral, amely megérdemli a gyorsabb csomagszűrőt. A csomagszűrő az állítható védelmelmi szinttel biztosítja a valós idejű adatellenőrzést működés közben. Gondoskodik arról, hogy minden hálózaton áthaladó adat tökéletesen le legyen ellenőrizve és a veszélyes adatokat blokkolja, a sávszélességnek és az alkalmazások sebességének sérelme nélkül (például a fájlok letöltésénél, e-maileknél, az adatok visszaállításánál). A készülék szintén megvédi a hálózatot a vírusoktól és egyéb internetes fenyegetésektől. A W megnevezésű modellek egy olyan adóval vannak felszerelve, amely támogatja a 802.11 b / g / n -s működést a 2,4 GHz-es frekvencián, amely így vezeték nélküli vállalati hálózatot eredményez.

Egy másik nagyon hasznos funkciója, hogy fenntarthatja a dolgozói produktivitását a tartalomszűrés használatával, amely segítségével beállíthatja, hogy milyen oldalakat látogathatnak meg az alkalmazottjai, és azokat az oldalakat, amelyeknek nincs köze az üzleti tevékenységekhez  vagy a káros oldalakat letilthatja. A tűzfal az exkluzív ZyXEL IntelliEnergy Green Technology-val is henceghet, amely automatikusan észleli a hálózati forgalmat, figyeli a készülék állapotát és a hőmérsékletét és eszerint beállítja az energiafogyasztását. Ez a "zöld technológia" csökkenti az energiafogyasztást, akár 80%-kal!


További információk:

Főbb jellemzői:
Beépített vezeték nélküli pont
Integrált WLAN vezérlő
Unified Security Policy
Alkalmazás intelligencia
Vírusölő
Anti-Spam
Behatolás felismerő és megelőző rendszer (IDP)
Tartalomszűrés
VPN (Virtuális privát hálózat)
WAN és mobil kapcsolat

Hardver jellemzők:
3 RJ-45 (10/100/1000 Mbit / s LAN / DMZ)
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbit / s WAN)
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbit / s OPT)
1x USB

Áramellátás:
Fogyasztás: 17 W max.

Paraméterek

Szélesség
216 mm Kész!
Magasság
33 mm Kész!
Mélység
143 mm Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Méret

Szélesség
216 mm Kész!
Magasság
33 mm Kész!
Mélység
143 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Tömeg

Tömeg
910 g Kész!

Portok

RJ-45
5 db Kész!
10/100/1000Base-T
5 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZyXEL ZyWALL USG 40W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL ZyWALL USG 40W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZyXEL ZyWALL USG 40W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL ZyWALL USG 40 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL ZyWALL USG 40 W.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ