Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Kinetic Sand Kincsesláda

Termékkatalógus
Kinetic Sand Kincsesláda - Kinetikus homok

Vélemények: Kinetic Sand Kincsesláda

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kinetic Sand Kincsesláda témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kinetic Sand Kincsesláda termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kinetic Sand Kincsesláda megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Adéla, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: Kinetic Sand Kincsesláda
Hitelesített vásárlás
A fiaim imádják a kincseket, nagyon izgatottak voltak. Nagyon meglepett a valósághű szín és különösen a szemcsézettség. Ez nem az a finom homok, amit a klasszikus készleteknél és zsákoknál megszoktunk. Durvább, de ettől igazán valósághűnek tűnik. Valószínűleg nem fog keveredni a Kinetic homok készletünkkel, de a fiúk még nem gondoltak rá. Folyton elrejtik a kincseiket és újra és újra előássák 😉
A láda mindig tartalmaz: két darab kristály, egy kulcs, egy lapát, egy darab kincs (volt egy aranypoharunk) és egy érme.
A 12 láda közül 1-ben van egy plusz aranyérme
Minden ládában különböző kincsek vannak (a csomagolás szerint 3 különböző lapát, három különböző kincs, kb. 5 különböző kristály.
A fiaim nagyon örülnek, a láda szép formájú, és többször zárható és nyitható.
A homok nagyobb szemcseméretű, mint a "klasszikus" Kinetic homok - nem tudom, hogyan fog vagy nem fog keveredni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ