Vélemények: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey

Termékkatalógus
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey - Mobiltelefon

Vélemények: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
399 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Martin, Kluky u Kutné Horyflag
Értékelve: 2024. 05. 31., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Csak hát aki ismeri a Motorolát, az tudja, és nem cseréli el semmiért. Aki nem ismeri annak ajánlom mert zseniálisak a moto funkciók, nekem is SAMSUNG S24 Ultra van és egy MOTOROLA is optimálisabb, jobb teljesítmény, fele annyiba kerül, csak még tesztelnem kell a különbségek a kamerában. De ahol a Samsung véget ér a töltési sebességben, a Motorola a vezeték nélkülivel kezdődik 😅🤣
Gyorstöltés
Moto jellemzői
Szinte haszontalan teljesítmény
Legjobb ár-teljesítmény arány
Optimális interfész
Jelenleg az Alza nem rendelkezik védőüveggel, vagy inkább általában kiszárad
0 ×Jelentés
David, Prahaflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Jó kezdés. frissítés az iPhone 15-ről.de aztán elkezdenek történni a dolgok. Azt tapasztalom, hogy amikor megpróbálom konfigurálni a VPN-t, rémületet tapasztalok. A VPN konfiguráció teljesen hiányzik a menüből! Rendben, felveszem a kapcsolatot a Motorola hivatalos cseh ügyfélszolgálatával a weboldalukon, az úriember valószínűleg bolgárul beszél. Megpróbálom az angolt, de borzasztó. Klasszikus, hard reset, helyreállítás Lenovo kísérőalkalmazáson keresztül, képernyőképek, naplók stb. Slibotechna, azt sem tudják, mi a helyzet, azt mondják, először hallanak erről. A Motorola amerikai támogatása kicsit jobb volt, de mindennek ellenére eredménytelenül. Frissítés nem látszik, talán lesz is, de inkább visszaadnám ezt a haszontalan téglát. Amit egy gyors google-val megtudtam, ez egy 2023-as probléma, és még mindig nem oldódott meg. Az Alza is hajlandó lesz foglalkozni ezzel a telefoncserével? Lehet, hogy elosztási probléma, vagy csak egy darab.
jó hardver
Android 14, de a Motorola bemutatja.
Hiba – a VPN-konfiguráció hiányzik a menüből. A gyártó megerősítette. Nem látható frissítés.
Amikor manuálisan próbálja beállítani a VPN-t, a telefon rendszerindítási hurokba kerül
Egyetlen VPN-alkalmazás (különösen a bitdefender VPN) nem működik. Engedélyt kellene kérnie a VPN létrehozásához, de nem teszi meg.
A Motorola support (valószínűleg) bolgárul beszél, de szerencsére tört angolul is.
Katasztrófa, a VPN kulcsfontosságú biztonsági funkció. Visszajövök. Kíváncsi vagyok, hogyan adja vissza az alza a bitcoinokat.
Nem képes az állandóan bekapcsolt megjelenítésre, és a Peek Display sem
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ