Vélemények: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet

Termékkatalógus
Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet - Termosztát

Vélemények: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet témával kapcsolatban? Nálunk 25 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet megvásárlása után te is írsz értékelést.
94 690 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Vojtěch, Novosedliceflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
remekül működik
az alkalmazás előfizetést igényel bizonyos automatizációkhoz - megoldható a Homekit segítségével
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 02. 09., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
Az automatikus geofancing, amiért megvettem a terméket, csak 699 CZK/év előfizetés keretében érhető el.
0 ×Jelentés
Milan, Liberecflag
Értékelve: 2023. 08. 27., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
Még túl korai lenne megmondani. Még csak egy hete vagyunk benne, és már augusztus van. Tehát a telepítéshez. 2 napig gugliztam, hogy megtudjam, hogy a termosztát működne-e a hülye Junkers Ceraclass gázkazánunkkal. Végül küldtem a támogatásnak fotókat a kazántípussal együtt (így néhány percig tartott, amíg a gyártó honlapján található chatbothoz képest más típusú kommunikációt találtam). A nap folyamán visszaírtak (angolul), és megkértek, hogy készítsek egy képet a termosztátról. Beküldtem, és másnap kaptam egy e-mailt az ügyfélszolgálattól, hogy telepítsem a Tado alkalmazásban található útmutató szerint, és csak a termosztát típusát adjam meg. Az útmutató (angolul) az alkalmazásban egyszerű volt, lépésről lépésre mutatta. Többször felhívta a figyelmet a biztosítékok kikapcsolására és a vezetékek megfelelő jelölésére (amihez a csomagban ragasztó is van). Azt is javasolta, hogy a csere előtt készítsenek fényképeket a vezetékről. 10 percen belül már működött is. Az egyetlen két vezeték csatlakozóinak neve megegyezett az eredeti és az új termosztáton. Még azt sem akarta tudni, hogy milyen kazánom van (később hozzáadható). Feleslegesen aggódtam, hogy a gyártó részéről valamilyen intézkedésre lesz szükség ahhoz, hogy működjön (lásd. különböző vélemények). De úgy tűnik, minél egyszerűbb a kazán, annál jobb.
Egyszerű kábelezés
Megjelenés
Beállítások a Tado alkalmazásban
Az Apple Home alkalmazásban csak a Tado alkalmazásban beállított terven kívül lehet a hőmérsékletet növelni/csökkenteni.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 08. 10., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
A terméket 2022 novemberében vásárolták a Baxi Eco3 Compact atmoszférikus kazánhoz. Egyszerű kábelezés, nincs probléma. Egészen tegnapig, amikor a régi kazánunkat egy modern Bosch Condens 5700i kondenzációs kazánra cserélték. Megpróbáltuk a Tado-t az új kazánhoz csatlakoztatni a "BUS" digitális interfész segítségével. Hiába, a kazán nem reagál a termosztátra. Elkezdtem nézegetni a kézikönyvet a szakemberek számára, és rájöttem, hogy a termosztáton lévő gombon keresztül nagyon bonyolult módon lehet profilokat váltani (nem értem, miért nem közvetlenül az alkalmazásban van ez). Rendben, van egy megfelelő Bosch EMS profilú, megjelent a forró víz beállításának apce. A kazán megint nem reagál. A Tado oldalához fordulok, ahol furcsa módon nincs ügyfélszolgálati e-mail vagy egyéb elérhetőség. Az egyetlen lehetőség a chat, ahol egy chatroboton keresztül kell eljutnom a vállalat technikusához, aki az esetek túlnyomó többségében az új kazánt beszerelő vállalathoz irányít. OK, mondom a chatbotnak, hogy saját segítséggel szerelte be a kazánt, eljutok a Tado technikushoz. Leírtam a helyzetet a Tado technikusának, mire ő azt válaszolta, hogy a Tado nem ért ezekhez a (modern! ) Bosch kazánoknál semmi más, csak egyszerű kapcsolás (! ) valósul meg. Igen, az egyszerű kapcsolás működik (a kazánban van néhány csatlakozó ehhez), de egy ilyen modern kazán használata hülyeség. Kevesebb mint egy év elteltével, mióta megvettem a Tado-t, ki kell dobnom, és egy új termosztátot (konkrétan Bosch CT200) kell vásárolnom további 6 000 CZK-ért, hogy szabályozhassam a vízhőmérsékletet, egyenletes hőszabályozással és egyéb dolgokkal rendelkezzem a kazán teljes működéséhez, ami a beszereléssel együtt 120 000 CZK-ba kerül. A Tado félrevezető reklámanyagát és a támogatott gyártók listáját hibáztatom, amely egyáltalán nem utalt arra, hogy a 2022-es kazánmodellt a Tado nem támogatja. Nincs figyelmeztetés, nincs részletes lista a támogatott kazánokról. Most az az érzésem, hogy a Tado csak a régi "hülye" kazánokhoz való, egyébként jó fűtés és minőségi anyagok. Nem tudom ajánlani ezt a terméket. Vagy előzetesen ellenőrizze, hogy elég kompatibilis lesz-e.
Modern dizájn
Egyértelmű használat
Műanyag minőség
Nem exportál hőmérséklet- és páratartalom-statisztikákat
Problémás ügyfélszolgálat
Számos kondenzációs kazán fejlett funkcióinak támogatásának hiánya, pl. Bosch 5700i
Félrevezető reklám a támogatott kazánmodellek egyszerűsített listájával
0 ×Jelentés
Michal, Brnoflag
Értékelve: 2023. 03. 09., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
Maga a termosztát jól működik, a telepítés egyszerű, az Android alkalmazás világos, stabil, gyors. Azonban egy jelentős probléma, amelyet a rendelkezésre álló dokumentáció nem említ, hogy csak egy termosztátot lehet egy fiókhoz csatlakoztatni! Így nem lehetséges, hogy pl. egy termosztát otthon és egy a nyaralóban. A Tado ügyfélszolgálata szerint nem tervezik ennek a korlátozásnak a megváltoztatását. Az egyetlen lehetőség, hogy több fiókot hoz létre különböző e-mail címeken, és az alkalmazáshoz a webes felületen keresztül fér hozzá. Ezért visszaküldtem az árut.
jól működik
egyszerű telepítés
jó Android alkalmazás
fiókonként csak egy termosztát (e-mail)
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 12. 28., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Hibátlan, hozta amit vártam.
Nem megy a fűtés plusz 8-10 órát, amikor reggelente elfelejtem lekapcsolni ; )
Nincs
0 ×Jelentés
Jaromír, Bratislava - Staré Mestoflag
Értékelve: 2020. 10. 13., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
jó ár
számos beállítási lehetőség
kiváló ügyfélszolgálat egy olyan gyártótól, aki szuperül kommunikál
kiváló kompatibilitás a különböző okosotthon megoldási rendszerekkel
Nincs
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 02. 27., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Távolról vezérelhető fűtésszabályozást akartam a lakásomban. Ehhez kerestem trendi, formatervezett, eszközt, ami illeszkedik az okosotthon rendszerembe.
Szép, átgondolt működés, hibátlan vezérelhetőség, kompatibilis az Apple Homekittel így hangvezérelhető, felhasználóbarát szoftver, takarékos fűtésszabályozás
Egyelőre nem találtam ilyet.
0 ×Jelentés
Ladislav, Plzeňflag
Értékelve: 2020. 01. 29., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
Egyszerű telepítés
Szuper alkalmazás
Felhasználói fiók törlése
stb.
0 ×Jelentés
Pavel, Vrané nad Vltavouflag
Értékelve: 2020. 01. 14., változat: Tado Smart termosztát - V3+ indítókészlet
Hitelesített vásárlás
Van egy elektromos kazánom, és ez pontosan az, amit már régóta keresek (veszek még egyet a házhoz).
végül egyszerű elektromos/mechanikai és sw telepítés
jól néz ki
mobil és PC vezérlés nagyszerűen működik
észlelés, ha a család bármely tagja nincs otthon (a telefon helyzete alapján - minden telefont regisztrálni kell).
Én a 3-szor mérni egyszer vágni típus vagyok - hiányoltam az előkészítésre vonatkozó utasításokat, de végül is a telepítés során bemutatott eljárás valószínűleg elég lesz. Javaslom, hogy nézze meg a YouTube-on található számos oktatóanyagot.
Az én PC-m egy pár száz km-re lévő cím alapján lokalizálta, és nem találtam, hogyan lehet ezt megváltoztatni (igazából nem is keresem, egyszerűen kikapcsoltam a PC-t a lokalizációból) - lehet, hogy ez a szándék?
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 15
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ