Alza dny Glamour days

100" méretű lézeres TV a Hisense-től: Valóban ez a jövő?

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Aktualizálva 

A jelenlegi televízió kínálatban nem találsz nagyobbat. A jól ismert Hisense márka által gyártott 100 L5F 100 televízió modell 100 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és nagyon rövid távolságokra lézervetítést használ. Elmondható, hogy ez egy nem hagyományos típusú kivetítő, amelyet egy speciális vetítővászon egészít ki. Ugyanakkor az összes high-end okostelevízió funkcióival rendelkezik, beleértve a nagy teljesítményű audió rendszert, a Dolby Atmos-t, DVB-T2 tunert és népszerű alkalmazásokkal felszerelt operációs rendszert. Ezeket általában egy elég kövér árcédula kíséretében vásárolhatjuk meg. Ugyanakkor ez lehet a lehetséges jövő.

Hisense 100 L5F

100" lézeres TV a Hisense-től - TARTALOM

  1. Televízió, vagy vetítő? Egy kicsit mindkettő
  2. Több, mint egy kivetítő. A Hisense 100 L5F a valóságban egy Smart TV
  3. Hisense 100 L5F: minőségi audió és sima kép

Televízió, vagy vetítő? Egy kicsit mindkettő

Igen, a Hisense 100 L5F nem teljesen egy hagyományos televízió. Egy vetítési technológiát alkalmazó televízióról beszélünk, nagyon rövid vetítési távolsággal. Amint a képeken is látható, a fő része a de facto lézeres vetítő, amelyet egy magas minőségű, tükröződésgátló keret egészít ki. A kivetítő közvetlenül alatta helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy a készülék használata alapvetően nem különbözik a szokásos televízió kezelésétől. Tehát nem kell aggódnod a képernyő előtt megjelenő árnyékok és fényvetületek miatt. Ennek a kialakításnak ugyanis számos előnye van.

Hisense 100 L5F
A 100 " méretű képernyő speciális felülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a Hisense 100 L5F sokkal kontrasztosabb képet produkál, mint a hagyományos kivetítők, fehér vászonnal kombinálva.

Az első az az egyszerű tény, hogy egy ilyen 100 hüvelykes (254 cm) tévékészülék kezelése lényegesen könnyebb, mint a hagyományos LCD-képernyőé. Csak helyezd a kivetítőt egy asztalra, ahol minimális helyet foglal el, emellett a vetítőlemez a televízióhoz mérten könnyű, így nyugodtan felszerelheted olyan anyagokra is, mint a gipszkarton. Ezenkívül a 100" méret valóban nagy - lényegesen nagyobb, mint a 85" méret, amely az általánosan elérhető kínálatban a televíziók legnagyobb mérete. Így világossá válik, hogy a vetítési technológiához való folyamodás értelmet ad a nagy képátlók esetében.

i Mivel a visszaverődést, és nem közvetlenül a fényforrást nézed, a Hisense 100 L5F televízió megtekintése jobban óvja a szemeket, mint a hagyományos LCD TV-k. Ezért akár sokkal közelebb (4 m) is ülhetsz a képernyőhöz, mint egy szokásos televízió esetében, ami azt jelenti, hogy a kép szépen kitölti a látómeződ, így valóban úgy fogod érezni magad, akár egy moziban.

De igazságtalan lenne azt mondani, hogy a Hisense 100 L5F "csak egy újabb kivetítő". A speciális vetítési területnek köszönhetően, a megjelenítési tulajdonságokat tekintve megegyezik a legjobb minőségű televíziókkal, és ez érvényes a nappali megtekintés esetén is, amikor a hagyományos kivetítők kontrasztja általában jelentősen lecsökken. A vetítési felület nem olyan fehér, mint egy klasszikus vászon esetében, hanem egy fényvisszaverő felületből áll, amely visszatükrözi az alulról érkező fényt (a kivetítőből), és megakadályozza a fény más szögekből történő visszaverődését (környezeti fény). Az eredmény: gazdag színek, mély feketék, nagy kontraszt és a HDR-tartalmak hű megjelenítésének képessége.

Paraméter
Hisense 100 L5F
Képátló 254 cm (100")
Felbontás 4K UHD (3 840 × 2 160 px)
Fényforrás Laser X-FUSION™
Vetítése technológia DLP
Fényerő 2 700 lm
Fényforrás élettartama 25 000 óra
Kontraszt
1 000 : 1 (statikus), 2 000 : 1 (dynamikus)
HDR
HDR 10, HLG
Színmélység 10 bit
Wide Color Gamut

Beépített hangszórók teljesítmény 2× 15 W
Dolby Atmos

Konnektorok
USB (1× 2.0, 1× 3.0), 4× HDMI, audió jack, LAN, VGA, Toslink, RCA audió és kompozit videó
Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, WiFi (802.11 ac)

Több, mint egy kivetítő. A Hisense 100 L5F a valóságban egy Smart TV

Felszereltségét tekintve a Hisense 100 L5F egy teljes értékű okostelevízió. Bluetooth-kapcsolattal, WiFi-n keresztüli internet-hozzáféréssel és DVB-T2 TV-jel vételére szolgáló tunerrel rendelkezik. Emellett VIDAA U4 operációs rendszerrel felszerelt, amely számos alkalmazáshoz hozzáférést biztosít, beleértve a Netflixet, a YouTube-ot és a Facebook Watch-ot. Ezért teljes értékű televízió- és filmélményre számíthatunk. A négy HDMI csatlakozó elegendő ahhoz, hogy egy számítógépet, Blu-ray lejátszót, soundbart és játékkonzolt egyidejűleg csatlakoztathass.

Hisense 100 L5F
A VIDAA rendszer segítségével az interneten megtalálhatod az összes kedvenc videó- és filmlejátszó alkalmazásodat.

Hisense 100 L5F: minőségi audió és sima kép

A Hisense 100 L5F felszereltsége egy pár kiváló minőségű sztereó hangszórót is tartalmaz, amelyek darabonkénti teljesítménye 15 W. Ezek alapvető szintű, mégis kiváló minőségű térhatású hangzást biztosítanak. Azoknak, akik komolyan gondolják a mozi szintű hangélményt, rendelkezésükre áll a Dolby Atmos technológia. Még akkor is, ha a beépített hangszórókkal is érzed a technológia előnyeit, a legjobb élmény érdekében érdemes soundbart vagy házimozit használni. Az ilyen audiórendszerek csatlakoztatásához a Hisense 100 L5F televízió HDMI ARC és egyéb csatlakozókkal felszerelt, de kihasználhatod a Bluetooth-t is.

Hisense 100 L5F
A Hisense 100 L5F segítségével élvezheted a Dolby Atmos térhatású hangzást.

Sport- vagy akciójelenetek megtekintéséhez a Hisense 100 L5F TV MEMC technológiával felszerelt, amely egyenletesebbé teszi a mozgást. Ez úgy történik, hogy növeli a tartalom képkockasebességét azáltal, hogy beilleszti az általa számlált képkockákat a tényleges képkockák közé. Az eredmény simább képet eredményez, mint a hagyományos technológiai megoldások esetében.

i Az AlzaMagazin további cikkeket is tartogat a számodra:

A Hisense 100 L5F a televíziózás és a kivetítők világának legjobbjait használja fel. Ennek köszönhetően nagy képátlóval, pontos és gazdag színekkel, nagy kontraszttal, nagyszerű hangzással, kényelmes kezelhetőséggel és népszerű alkalmazásokkal kecsegtet. Valóban lehetséges, hogy az óriás televíziók jövője így néz ki.

Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ