A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/OLED-vs-QLED-televizory.jpg

Mi a különbség az OLED és a QLED között?

QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dolby-vision-nahled.jpg

A Dolby Vision feljavítja a megjelenített tartalom minőségét

A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/direct-led-podsviceni.jpg

Direct LED: Mi az és hogyan működik?

A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-tv-thumb.jpg

Milyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-televizi-sony.jpg

Milyen Sony TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Sony televíziót szeretnél vásárolni, de nem tudod, mit jelentenek az egyes kifejezések és jelölések? Vagy csak szeretnél többet megtudni a SONY TV-k egyedi jellemzőiről? Akkor jó helyen jársz. Cikkünkben röviden ismertetjük a SONY TV-k technológiáit és jellemzőit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hisense-100l5.jpg

100" méretű lézeres TV a Hisense-től: Valóban ez a jövő?

A Hisense márka egy óriási, 100 hüvelykes tévével rukkolt elő, amely kissé rendhagyó. Lézeres vetítési technológiát alkalmaz egy speciális tükröződésgátló felülettel együtt. Egy ilyen megoldás számos előnnyel rendelkezik, és a Hisense a nagy televíziók jövőjét látja benne. Tekintsd meg, hogy is néz ki egy ilyen megoldás és mit hoz magával. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tvHX900E-nahled.jpg

Kiváló technológiákkal felszerelt új Panasonic televíziók

A Panasonic televíziók új sorozata továbbra is arra törekszik, hogy a minél közelebbi moziszerű élményt nyújtson, és hogy a néző olyan képminőséget élvezhessen, amilyet a filmkészítők megálmodtak. Az új televíziók e cél elérése érdekében sok érdekes technológiát vesznek igénybe. Nézzük, mit kínálnak! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tv-novinky-2019.jpg

Panasonic OLED TV: együttműködésben a hollywoodi produkciókkal

A Panasonic új OLED televíziókat dob piacra. A hollywoodi alkotók igényei, melyeket a Panasonic OLED televíziók maradéktalanul kielégítenek a legnagyobb bizonyítékai annak, hogy ez a gyártó igazán vezető technológiai szereppel bír. A színbeállításokért felelős vezető szakemberek stúdióiban is megtaláljuk őket. Részletekért olvasd el cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televize-monitor-vzdalenost.jpg

A TV ajánlott nézési távolsága

A legtöbb ember nem veszi figyelembe a televízió ajánlott nézési távolságát. Pedig a jól megválasztott átlóméret biztosítja, hogy pl. UHD TV-nézésekor teljesen kiélvezhetők legyenek a tökéletes részletek. Az áttekintésünk lehetővé teszi, hogy pontosan a lehetőségeid szerint tudd megválasztani ki a képátlót.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ