A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/mobilni-klimatizace.jpg

Hogyan működik a klíma és hová kell elhelyezni?

Tudni szeretnéd, hol van az ideális helye a klímának egy családi házban, vagy hol kell elhelyezni a légkondicionálót egy lakásban? Ha igen, akkor van számodra néhány hasznos tippünk és meglátásunk, amelyek segítenek a légkondicionáló elhelyezésében, többek között elmagyarázzuk, hogyan működik a légkondi, és mi a klíma működési elve valójában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vakuovani-potravin.jpg

Élelmiszer-vákuumozás (TIPPEK és TANÁCSOK)

Az el nem fogyasztott élelmiszerek pazarlásának elkerülése érdekében szerezz be egy vákuumozó gépet. A vákuumozás akár többszörösen hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket, amit mind a feldolgozatlan alapanyagok, mind a főtt ételek esetében értékelni fogsz. Cikkünkből megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni szerettél volna az élelmiszer-vákuumozásról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Optigrill_hamburger.jpg

Stílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban

Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett menü elkészítéséhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stage-series-9-pro-shavers-dt.jpg

Braun borotvák a tökéletesen sima arcért és az egész test férfias trimmeléséhez

A Braun borotvák és trimmelők tökéletes ápolást nyújtanak az arcod és a tested számára, számos formázási lehetőséget kínálva. Akár új vagy még a borotválkozás világában, akár kivételes szakáll- és hajápolásra vágysz, a Braun borotvákkal és trimmelőkkel mindig tökéletes eredményt érhetsz el. Milyen különböző Braun borotvák és trimmelők sorozatai találhatók meg a kínálatunkban, és kiknek készültek elsősorban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/udrzba-klimatizace.jpg

Klímatisztítás házilag

A légkondicionáló berendezés tisztítása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony működéshez, ezért minden szezon előtt rendszeresen végezd el a légkondicionáló karbantartását. Hogyan működik az otthoni klímatisztítás, és miről nem szabad megfeledkezni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-ochladit-byt-tipy-triky.jpg

Hogyan hűtsük le a lakást? (ÚTMUTATÓ)

Az elmúlt nyarak forróak és gyakran nagyon szárazak voltak. A nap könyörtelenül süt, és mindent felmelegít maga körül. A lakásod lassan egy hatalmas, forró kemencévé változik, és szinte emberfeletti kihívás elviselni. A panellakásokat és a tetőtereket a legrosszabb lehűteni, de amikor a hőmérő skálája eléri a trópusi hőmérsékletet, elviselhetetlenné válik a lakóházakban és a házakban való tartózkodás. Van néhány tippünk, hogyan hűtsd le a lakásodat, hogy újra kényelmesen aludhass. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/brouseni-noze-hlavni-nahled.jpg

Hogyan élezzünk kést? (ÚTMUTATÓ)

A konyhában nem nélkülözheted az éles kést. De mit tegyünk, ha annyira tompa, hogy szinte mér életveszélyessé vált? Élezzük meg. Cikkünkben tanácsokat adunk a késélezésre vonatkozóan. Egyáltalán nem bonyolult dolog. Részletek itt »

Mosogatógép energiaosztály

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. A G energiaosztályú készülék a leginkább energiaigényes, az A energiaosztályú mosogatógép pedig a leginkább energiatakarékos. A választást megkönnyíti az energiacímke, amely minden mosogatógépen kötelezően szerepel. A mosogatógép fogyasztását évi 280 normál mosási ciklus alapján határozzák meg. Részletek itt »

AquaStop mosogatógépek

Az Aquastop egy kifinomult vízszivárgás elleni biztonsági rendszer, amely elzárja a mosogatógép vízellátását tömlőhiba vagy -szakadás esetén. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aplikace-my-tefal.jpeg

Az Androidra és iOS-re is letölthető My Tefal mobilalkalmazás minden főzés iránt rajongó ínyencnek örömet szerez

Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és használható. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Tefal-FW605810-Easy-Fry-nahled.jpg

Tefal FW605810 Easy Fry multifunkciós sütő és forrólevegős fritőz (TESZT)

Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naparovac-tefal.jpg

Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő (TESZT)

Tudni szeretnéd, hogyan működik a Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő és hogyan használható a gyakorlatban? Akkor minden bizonnyal te is ugyanolyan kíváncsi vagy, mint én voltam a tesztelés előtt. Hogy végül hogyan állt helyt, és hogy megéri-e beruházni ebbe a praktikus segítőbe, amely mindig kéznél van, cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-fen-thumb.jpg

Milyen hajszárítót vegyek?

Az évek során a hajszárító egy olyan nélkülözhetetlen fürdőszobai eszközzé vált, amely nélkül sok nő, férfi és gyermekes anya el sem tudja elképzelni a mindennapi hajápolást. Rengeteg hajszárító van jelen a piacon, különböző paraméterekkel, amelyek a laikusok számára nehezen értelmezhetők. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a hajszárító kiválasztásához, amely segít eligazodni a kínálatban, és megtalálni a megfelelőt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jogurtovač.jpg

Készíts saját házi joghurtot joghurtkészítő géppel (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Szereted a joghurtos finomságokat reggelire vagy uzsonnára? Akár tiszta fehér formában, akár különböző gyümölcsökkel vagy más összetevőkkel ízesítve, a joghurt mindenkinek az étrendjében benne kéne, hogy legyen. Jót tesz az emésztésnek és az immunrendszernek, számos egészségügyi előnnyel jár. Az ideális joghurtot nem lehet boltban megvásárolni, de egy joghurtkészítő gép segítségével könnyen elkészíthető. Hogyan készíthetsz házi joghurtot joghurtkészítő géppel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-zmrzlina-zrmzlinovac-nahled.jpg

Házi készítésű fagyi a fagylaltgépből? Íme a legjobb receptek!

Próbáltál már otthon fagylaltot készíteni? Ha igen, akkor valószínűleg durva vízkristályokat tartalmazott, amelyek kaparták a nyelved. A fagylaltkészítő gépek segítségével bársonyosan sima fagyi készíthető. A fagyigépben való fagylaltkészítés egyszerű, ráadásul a fagylalt receptjét az ízlésednek és preferenciáinak megfelelően alakíthatod, így pontosan tudhatod, hogy miből áll a fagylaltod. Nézzük meg együtt, hogyan készül a fagyi a fagylaltgépben, bemutatunk néhány trükköt, valamint a legjobb házi készítésű fagylaltok receptjeit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT)

Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas (TESZT)

Hogyan teljesített a teszt során a Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas, amellyel akár 4 különböző hullámstílust is létrehozhatsz? Lehetőségünk nyílt kipróbálni ezt a hajformázó újdonságot, és csodálatos eredményeket értünk el vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: a különbség a borotva és a trimmelő között

Nem igazán tudod, mi a különbség a szakállvágó és a trimmelő között? Szeretnél olyan borotvát választani, amely minden testápolási igényt kielégít, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót a Braun trimmelőkről és borotvákról. Ismerd meg a főbb különbségeket, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő készüléket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-strojek-recenze.jpg

Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit (TESZT)

A Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit a gazdag felszereltségének köszönhetően gyakorlatilag a teljes test szőrtelenítésére alkalmas, beleértve a haj és a szakáll formázását is. Képességeit a gyakorlatban is leteszteltük. Olvass tovább és megtudhatod, hogyan állta meg a helyét ez a modell a mindennapi használat során. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Niceboy ION SmartKettle okos vízforraló (TESZT)

Kipróbáltuk a Niceboy ION SmartKettle okos vízforralót, amely az okostelefonos alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhető. Milyen érdekes funkciókat kínál? Érdemes beszerezni egy ilyen vízforralót? Olvasd el a cikkünket és megtudhatod. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ