Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bitcoin-cz.jpg

Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla)

A Bitcoin ára és népszerűsége folyamatosan növekszik. Nézzük meg nagyvonalakban, hogyan is működik. Ismertetjük, hogy lehet vásárolni, fizetni vele, hogyan tárolható a Bitcoin pénztárcában (wallet). Elmondjuk, melyek a fő kockázatok a Bitcoinnal kapcsolatban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/safe-network-nahled.jpg

SAFE Network (MINDEN AMIT TUDNOD KELL) - Egy projekt, ami decentralizált Internetet garantál

Hogyan néz ki az internet, ha adataink nem folyamatosan harmadik felek irányítása alatt állnak, és hogyan élvezhetjük az igazi magánéletet? A válasz az ambiciózus SAFE Network projekt MaidSafeCoin (MAID) és SafeCoin (SFE) digitális tokenekkel. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hw-penezenky-update.jpg

Hardveres pénztárcák - Hogyan frissítsd

A hardveres pénztárcák a kriptovaluták tárolásának legbiztonságosabb módja, de ezekre is folyamatos veszélyek leselkednek. Hogyan frissíthető a Ledger Nano S és a Trezor? Megtudhatod cikkünkből.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/storj-nahled.jpg

STORJ (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES)

A STORJ egy ambiciózus projekt, melynek célja egy decentralizált tárhely létrehozása, ahol bárki rendelkezésre bocsáthatja, vagy éppen használhatja az egyes eszközök szabad adattárolási kapacitását. Hogyan működik a STORJ? Hogyan lehet részt venni a projektben? Mi a decentralizáció előnye? Tudd meg cikkünkből! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/horizen-zencash-nahled.jpg

ZenCash (MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL)

Mai cikkünkben az egyedülálló ZenCash projekt kerül nagyító alá. Ahogy maguk a fejlesztők is hangsúlyozzák, ez nem csak egy újabb kriptovaluta, hanem inkább egy bővíthető, blockhainen alapuló privát platform, amely jelentősen túlmutat a tranzakciók végrehajtásán. Mi teszi egyedülálló a ZenCash-t, és miért érdemes odafigyelni rá? Cikkünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ethereum-logo-nahled.jpg

Ethereum (Minden, amit tudni szeretnél róla)

Manapság a Bitcoin után a második legnépszerűbb virtuális valuta az Ethereum. Kíváncsi vagy, mi az Ethereum? Miben különbözik a Bitcointól? Segítünk megérteni az egész Ethereum-hálózat koncepcióját, tudjuk, hogyan zajlik az Ethereum bányászata, és tanácsot adunk, hol lehet a legkönnyebben megtudni az Ethereum aktuális árfolyamát! Cikkünkből mindent megtudsz, amit az Ethereumról tudni szeretnél. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/litecoin-logo-nahled.jpg

Litecoin (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES)

A Litecoin már régóta a világ egyik legnépszerűbb kriptovalutája. Tudtad, hogy a Litecoin valójában a Bitcoin egy módosított változata? Mi tudjuk mi a különbség a Litecoin és a Bitcoin között, hogyan lehet Litecoint bányászni, és hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megtalálni az aktuális LTC árfolyamot! Cikkünkből mindent megtudhatsz, amit a Litecoinról tudni érdemes. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vertcoin-nahled.jpg

Vertcoin (Minden, amit tudni szeretnél)

A Vertcoint gyakran a kicsiben bányászók kriptovalutájának nevezik. Úgy fejlesztették, hogy ellenálljon az ASIC berendezéseknek, és a kriptobányászat visszatérjen az emberek kezébe. Mit érdemes még tudni erről a kriptovalutáról és miért olyan érdekes a története? Olvasd el a cikkünkben!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ripple-nahled.jpg

Ripple (MINDEN, AMIT TUDNI SZERETNÉL)

A ripple digitális valuta folyamatosan növekvő piaci értékével a világ legkedveltebb virtuális pénznemei közé küzdi magát. Ennek ellenére teljesen másképp kell rá tekinteni, mint például a bitcoinra vagy ethereumra. Mi a ripple, miért szül annyi vitát a kriptovaluták világában, és milyen a jelenlegi árfolyama? Cikkünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcoin-tezba-cena.jpg

Hogyan bányásszunk kriptovalutát? (Használati útmutató)

Mellékes, hogy mit olvastál, hallotál, az aranyláz folytatódik. A folyamatosan emelkedő árfolyamok azt mutatják, hogy igenis van jövő a kriptovalutákban. Ebben a cikkben végigvezetünk a kezdetek rögösnek gondolt útján. Vágj bele gyorsan, olcsón, fájdalommentesen!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bitcoin-vs-bitcoincash-nahled.jpg

Bitcoin vs. Bitcoin Cash. Mi a különbség?

2017. aug. 01-én megtörtént a Bitcoin szakadása és létrejött a Bitcoin Cash. Szeretnéd tudni miért és hogyan történt? Olvasd el hogyan befolyásolta a szakadás a Bitcoin-t és a Bitcoin Cash-t, mi a különbség a két kriptovaluta között, és milyen árfolyamon áll az új valuta.  Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ