Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

23" LG 23MB35PM

Termékkatalógus
23" LG 23MB35PM
4,4 7 értékelés
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 250 cd/m2 fényerő, kontraszt: 5M:1, D-SUB (VGA) és DVI, Pivot, állítható magasság, fül/fejhallgató kimenet, Flicker-free és Kék fény szűrő, VESA, beépített hangszóró
Kód:  WK050r2a Termékszám:  23MB35PM-B.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" LG 23MB35PM

A legújabb generációs LG monitor élethű képével és 24"-os képátlójával fog lenyűgözni. A legmodernebb IPS 16,7M színt jelenít meg Full HD felbontásban, így munkára és játékra egyaránt tökéletes. A pivot funkcióval a fotósoknak és a grafikus alkalmazások felhasználóinak kedveskedtek, míg a filmvetítéshez a széles betekintési szög nyújt ideális környezetet.

Tökéletes kép

Mivel az IPS panel képes minimálisan változtatni a színhőmérsékletet, ezért a képminőség megegyezik az eredeti képforrás minőségével.

Pivot funkció

A monitor kényelmes pivot funkciója lehetővé teszi, hogy állíts a magasságon, és 90 fokban elforgasd.

Minden feladathoz megtalálod az optimális beállítást, legyen az munka vagy olvasás, így hosszas használat során sem fogsz elfáradni.

Profi kalibrálás

Az LG szakemberei már a monitor gyártása során a lehető legjobb beállításra kalibrálják a színeket. Az LG IPS monitorainak színvisszaadása tökéletes, szinte alig különbözik az eredeti forrás képétől.

Az eredmény egy soha nem látott vizuális élmény, amely a szó szoros értelmében elkápráztat.

Kíméli a szemedet

Olvasás közben kíméld a szemedet.

A különleges olvasás üzemmód a kép paramétereit automatikusan, egyetlen gombnyomásra állítja. Semmi nem akadályoz majd abban, hogy hosszasan olvass.

Villódzás nélkül


A két technológia ötvözése révén annyi ideig játszhatsz, mozizhatsz, olvashatsz vagy netezhetsz, ameddig csak szeretnél.

 

Minden oldalról

Minden helyzetben élvezd a csodás képminőséget Akár állsz, ülsz vagy a monitor közelében fekszel, mindig a legjobb minőségű képet fogod látni.

Környezetbarát működés

A környezetbarát technológiák mára tovább fejlődtek, és a LED háttérvilágítás minimális fogyasztása mellett a hatékonyság is javult úgy 25-30%-kal.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" LG 23MB35PM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" LG 23MB35PM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" LG 23MB35PM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" LG 23MB35PM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" LG 23MB35PM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ