ApF HU ApF HU

LG

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
LG

LG-vel az élet szép

A koreai LG Electronics márkát 1958-ban alapították, azóta pedig számos egyedülálló technológiát tudhat magáénak, és széles termékválasztékával valóban az egész háztartásodat felszerelheted. A nagyszerű termékek mellett a vállalat egyik fő és régóta tartó tevékenysége a környezetbarát működés iránti elkötelezettség. Ezért indította el az LG 2009-ben globális " Life's good when it's green" programját, amelynek fő célja a fenntartható fejlődés az öko-tervezés és az öko-termékek révén, a veszélyes anyagok felhasználásának csökkentése a gyártási folyamat során, az elektronikai és egyéb hulladékok felelős újrahasznosítása, valamint a bolygónk globális klímaváltozásának aktív kezelése. Mit kínál az LG márka termékkínálata?

LG TV

Dobd fel a világodat az LG TV-vel

A piacon kapható LG TV-k legszélesebb választékából biztosan találsz olyat, amelyik megfelel az igényeidnek. Akár a tökéletes képet keresed, akár a legújabb okos technológiák rajongója vagy, az LG-nél megtalálod a számodra megfelelőt. Az átlóméretek széles választéka mellett a keret- és alapszínek, illetve a Full HD-től a 8K-ig terjedő felbontások közül is választhatsz.


Az LG hűtőszekrények tele innovációkkal

Az LG hűtőszekrényekkel funkcionalitást, prémium designt és energiatakarékosságot hozhat konyhádba. Az LG az innovációra támaszkodik, így hűtőszekrényei mindig egy lépéssel előrébb járnak. Nem kell feleslegesen kinyitnod a hűtőt, hogy lásd, mi van benne, elég kétszer megérinteni az ajtót, és a különleges InstaView™ Door-in-Door technológiának köszönhetően máris beleláthatsz. Hazafelé tartasz a bevásárlásból, és csökkenteni szeretnéd a hőmérsékletet a hűtőszekrényben, hogy több ételnek is megfeleljen? Nem probléma - ezt távolról is megteheted telefonodon és az LG Smart ThinQ™ alkalmazáson keresztül.

LG Hűtőszekrény
    LG mosógépek

    LG mosógépek - kíméletes és gazdaságos

    Az LG mosógépek első osztályú gondoskodást garantálnak a szennyesednek. Nemcsak tökéletesen kimossák, de meg is tisztítják az allergénektől és a poratkáktól. Az LG Inverter Direct Drive Motor™ nagyon erős, csendes, gazdaságos és mesterséges intelligenciát használ. A forradalmi AI DD™ technológia képes felismerni a szennyes ruhadarabok súlyát és finomságát, hogy kiválassza a legmegfelelőbb mosási mozdulatot. Ezáltal a mosott ruhadarabok hosszabb ideig maradnak újszerűek. Az LG mosógépek nem csak vigyáznak a ruháidra, hanem kényelmet is nyújtanak - egyszerűen vezérelheted őket okostelefonodon keresztül, és időt is spórolnak, mivel gyorsan, de gazdaságosan mosnak. És még jól is néznek ki.

      LG szárítók - egyszerűsítsd az életed

      Az LG szárítógépek vonzó és nagyon modern kialakításuk mellett a legújabb technológiával és funkciókkal, nagyobb teljesítménnyel és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek. Az Te 100%-os kényelmed érdekében az LG szárítógépek öntisztító kondenzátorral rendelkeznek, így nem kell időt fordítanod a hosszas karbantartásra. Az LG szárítógépek a környezetre gyakorolt hatásuk minimalizálására is törekednek, amit a TUV által kiadott Zöld termék minősítés is bizonyít. Az R290 hűtőközeggel működő LG szárítóknak alacsonyabb a Global Warming Potential értéke is.

      LG szárítók
        LG mosogatógépek

        LG mosogatógépek

        Az LG mosogatógépek a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelnek. Nemcsak kívülről elegánsak, hanem belül is nagyszerű funkciókkal rendelkeznek. Az Inverter Direct Drive motor kivételes alacsony zajszintje, nagy teljesítménye és gazdaságos működése miatt. Az EasyRack Plus egy könnyen betölthető rekeszrendszer, amely az edények méretéhez igazítható. A QuadWash fúvókák minden alkalommal tökéletesen tisztává varázsolják az edényeket a Multi-Motion szórókaroknak köszönhetően, amelyek minden irányban biztosítják a mosást.

          LG mikrohullámú sütők

          Az intelligens hőmérséklet-szabályozással ellátott LG mikrohullámú sütők nagyszerű teljesítményt nyújtanak az ételek széles skálájának felmelegítéséhez és leolvasztásához. Az egyenletes hőmérséklet-eloszlás biztosítja az egész étel jobb felmelegedését. Az Easy Clean antibakteriális belső bevonat megkönnyíti az LG mikrohullámú sütők tisztítását, mivel megakadályozza, hogy a baktériumok akár 99,99%-a megtapadjon a mikrohullámú sütő belsejében. A LED-világításnak köszönhetően a sütő ajtajának kinyitása nélkül is könnyen ellenőrizheted az éppen készülő étel állapotát. Az LG kínálatában grillsütővel ellátott mikrohullámú sütők is megtalálhatók, amelyek tökéletesen kiegészítik az otthoni készülékeket.

          LG mikrohullámú sütők
            LG monitorok

            LG IT termékek

            Az LG informatikai termékkínálatában minden megtalálható, amire szüksége van a profiknak szánt munkahelyi számítógépekhez és a játékok szerelmeseinek. Az LG monitorok széles választéka minden felhasználó igényeit kielégíti. Ideálisak gamerek, grafikusok, valamint filmnézéshez és munkavégzéshez. Tökéletes felbontással és valósághű színmegjelenítéssel jeleskednek. Az LG projektorok bármilyen teret házimozivá varázsolnak, a 4K felbontás és az élénk színek pedig minden megtekintési élményt egyedivé tesznek.

            LG audio-video termékek

            Az LG hatalmas termékkínálatában minden megtalálható, amire szükséged lehet a zene- vagy filmnézés élményének fokozásához. A Blu-ray és DVD lejátszóktól kezdve a soundbarokon és mikrorendszereken át a vezeték nélküli hangszórókig és True Wireless fejhallgatókig.

            LG hangprojektorok

            Dobd fel a szobádat az LG OLED TV-vel.

            249 termék
            4,7 147×
            LG MH6535GIS
            Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 25 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, grill, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé)
            48 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: LGT001
            4,8 138×
            LG MS23NECBW
            Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé)
            Szuper ár
            50 290 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
            Infó
            Termékkód: LGT003
            4,6 12×
            LG ON5
            Hangszóró - aktív, 2 sávos, optikai digi audio, 6,3 mm jack, Bluetooth, Dolby Digital, AAC és SBC támogatása, rádió, kijelző, távirányító,
            95 000 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: JLG5019a0
            4,8 44×
            LG GBP31DSLZN
            Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, fagyasztó kapacitás 107 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, Door Cooling+, Linear Cooling, Zero Clearance, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
            Leárazás -19 %
            215 790 Ft 265 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: LGCHL038
            4,9
            LG PL7
            Bluetooth hangszóró - aktív, 30W teljesítmény, 3,5mm jack, Bluetooth, hangsegéd, mikrofon, IPx5 védettségi fok, AAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 24 óra akkumulátor üzemidő
            Leárazás -6 %
            54 990 Ft 58 590 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
            Infó
            Termékkód: JLG5020a8c1
            4,8
            LG PL5
            Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 20W teljesítmény, 3,5mm jack, Bluetooth, hangsegéd, mikrofon, IPx5 védettségi fok, AAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
            28 190 Ft
            Szállításra kész 3 db
            Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
            Infó
            Termékkód: JLG5020a8b1
            4,7
            LG ON7
            Hangfal - aktív, 2 sávos, optikai digi audio, 6,3 mm jack, Bluetooth, mikrofon, AAC és SBC támogatás, rádió, vezérlés módja iOS vagy Android, távirányító
            124 590 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: JLG5019a1
            4,5
            LG ON9
            Hangfal - aktív, 2 sávos, optikai digi audio, 6,3 mm jack, Bluetooth, mikrofon, AAC és SBC támogatása, rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, távirányító,
            156 190 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: JLG5019a2
            4,5 101×
            32" LG 32LQ6300
            Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, Full HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, F energiaosztály
            Leárazás -5 %
            79 990 Ft 83 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK607c4f
            4,9 23×
            27" LG UltraGear 27GP850P
            LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
            Szuper ár
            123 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK060a1h9i7c
            4,8
            43" LG 43UR7300
            Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
            123 890 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK607h7a
            4,8 31×
            55" LG 55QNED813
            Televízió - SMART,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
            283 390 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK612d13h
            4,8 13×
            29" LG UltraWide 29WP500-B
            LCD monitor - Ultra Wide FHD 2560 × 1080, IPS, 21:9 képarány ultrawide, 5 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
            69 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK060a1j34a
            4,8 50×
            32" LG 32LQ630B
            Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, E energiaosztály
            77 180 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK607c4f1
            5,0
            24" LG 24MP60G-B
            LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA
            Szuper ár
            46 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK060a1a24a0
            4,7 21×
            27" LG 27GR75Q-B
            LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
            111 390 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK060a1h9i62b
            5,0 10×
            27" LG 27UL500P
            LCD monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, VESA
            89 990 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK060a1h9h10
            4,9 11×
            24" UltraGear 24GQ50F
            LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
            53 490 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK060a1h9i7c2
            4,9 15×
            LG SP8YA
            SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, ARC, vezérlés Android eszközzel, távirányító
            162 890 Ft
            Szállításra kész 1 db
            Termékkód: JLG502d1
            55" LG OLED55C31 - Televízió Ingyenes
            szállítás boltjainkba
            5,0 37×
            55" LG OLED55C31
            Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
            424 390 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK612d13l
            4,9 16×
            50" LG 50QNED813
            Televízió - SMART,, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
            263 290 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK612d01e
            65" LG OLED65B33 - Televízió Ingyenes
            szállítás boltjainkba
            4,9 11×
            65" LG OLED65B33
            Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
            489 780 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK612e166
            65" LG OLED65C31 - Televízió Ingyenes
            szállítás boltjainkba
            5,0 28×
            65" LG OLED65C31
            Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
            564 290 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK612e167
            75" LG 75NANO76 - Televízió Ingyenes
            szállítás boltjainkba
            4,9
            75" LG 75NANO76
            Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
            339 900 Ft
            Szállításra kész > 5 db
            Termékkód: WK612g021

            LG

            P-DC1-WEB05
            28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
            3 millió megrendelés évente
            a vásárlók 98% visszatérő
            Több infó
            Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
            06-1-701-1111
            Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
            Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
            Kérjük, add meg a telefonszámodat:
            Keress minket
            Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
            További információ Kevesebb információ