Töltőfejek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(439)
Vezeték nélküli
(18)
Állvány
(14)
Rendeltetés
Android
(421)
IPhone
(230)
Teljesítmény
5 W
300 W
-
Kimenetek száma
1
10
-
Töltő kimenet
USB-A
(217)
USB-C
(356)
Lightning
(1)
Szűrés

A töltőfejek mára minden háztartásban fontos szerepet töltenek be. Nem csak a telefon, hanem az okosórák, powerbankek vagy fülhallgató bölcsők napi töltését végzik. A következőkben megnézzük melyek a leggyakoribb típusok és mire kell figyelni a vásárlás során.

Tovább

Töltőfej típusok

Amikor elsősorban a telefongyártók úgy döntöttek, hogy kettéválasszák a töltőfejet és kábelt, elindult a töltő adapterek evolúciója és kialakultak konkrét altípusok. Az alábbiakban néhány gyakori telefon töltőfej típust találsz:

 • USB-A töltőfej: az a hagyományos típusú töltőfej, amely a legtöbb eszközhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez használatos. Az USB-A töltőfej USB-A csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a klasszikus USB kábel csatlakoztatását.
 • USB-C töltőfej: az USB-C töltőfej egy újabb típus, amely egyre inkább elterjedt az okostelefonok és más eszközök körében. Az USB-C töltőfej USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorsabb töltést és adatátvitelt. Ezenkívül az USB-C töltőfej támogatja az univerzális töltést, így egyetlen töltőfejjel több készüléket is tölthetsz.
 • Lightning töltőfej: manapság nagyon ritka, az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad, töltéséhez. Ez a töltőfej kifejezetten az Apple készülékekhez készült, és Lightning csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábel csatlakoztatását.
 • Több kimenettel ellátott töltőfej: az erősebb töltési teljesítménnyel rendelkező töltőfejeken van értelme több kimenet jelenlétének. Leggyakrabban az USB-A és USB-C portok kombinációjáról van szó. A legdrágább töltő adapterek, akár 6 kimenettel is rendelkezhetnek.

Ez csak néhány példa a telefon töltőfej típusokra, és az egyes gyártók általában saját töltőfejeket kínálnak a készülékeikhez. Fontos megjegyezni, hogy a töltőfejek specifikációi és kompatibilitása változhatnak a gyártótól és a modelltől függően, ezért mindig érdemes ellenőrizni az eszközödhez ajánlott töltőfejet a gyártói weboldalon.

AlzaPower töltőfej

Mi alapján válasszak töltőfejet?

Amikor telefon töltőfejet választasz, néhány fontos tulajdonságot érdemes figyelembe venni:

 • Teljesítmény (Watt): a töltőfej teljesítménye határozza meg, milyen sebességgel töltődik a telefon. Kisebb teljesítményű töltőfejek általában lassabb töltést eredményeznek, míg nagyobb teljesítményű töltőfejek gyorsabb töltést biztosítanak. Fontos figyelembe venni a telefon gyártójának ajánlásait a megfelelő teljesítmény kiválasztásához.
 • Támogatott töltési protokollok: néhány telefon támogathat különböző gyorstöltési protokollokat, például Qualcomm Quick Charge vagy USB Power Delivery (PD). Ha a telefonod kompatibilis ezekkel a protokollokkal, érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott protokollt, hogy kihasználd a gyors töltési lehetőséget.
 • Kompatibilitás: győződj meg arról, hogy a kiválasztott töltőfej kompatibilis az adott telefonnal. Ez magában foglalja a csatlakozó típusát (pl. USB-A, USB-C vagy Lightning) és a megfelelő csatlakozóval rendelkező töltőkábel használatát.
 • Biztonság és minőség: érdemes megbízható gyártóktól vásárolni, akik biztonságos és minőségi termékeket kínálnak. Válassz hitelesített vagy tanúsított töltőfejet, amely megfelel a biztonsági előírásoknak és rendelkezik túlfeszültség- és rövidzárlatvédelemmel.
 • Hordozhatóság és ergonómia: ha gyakran utazol, fontos lehet, hogy a töltőfej könnyű és kompakt kialakítású legyen. Továbbá, olyan töltőfejet válassz, amely kényelmesen használható és tartósan működik.

Fontos megjegyezni, hogy a telefon gyártója általában ajánlásokat ad a megfelelő töltőfej használatával kapcsolatban. Érdemes ezeket az ajánlásokat figyelembe venni, hogy biztosítsd a megfelelő töltési sebességet és a telefon hosszabb élettartamát.

Töltőfej teljesítmény – hány W-os a megfelelő?

A megfelelő W (watt) értékű töltőfej kiválasztása a telefonhoz függ az adott telefon modelljétől és az ahhoz ajánlott töltési specifikációktól. Általánosságban elmondható, hogy a telefonokhoz általában kisebb W-os töltőfejek ajánlottak, míg a nagyobb teljesítményű töltőfejek inkább a tabletekhez és más nagyobb energiaigényű eszközökhöz használatosak.

Az alábbiakban néhány általános iránymutatás található a töltőfej teljesítményével kapcsolatban:

 • Öregebb telefonok: általában a legtöbb öregebb telefonhoz elegendő egy 5W vagy 10W teljesítményű töltőfej. Hiába fogsz használni erős töltőfejet, a telefonod úgysem lesz képes gyorsabban tölteni. Ez a töltési sebességtől és a telefon modelljétől függően változhat. Egyes telefonok támogathatnak gyorsabb töltést, ezért érdemes ellenőrizni a telefonod gyártói ajánlásait.
 • Legújabb okostelefonok, amelyek támogatják a gyors töltést (pl. Quick Charge vagy Power Delivery). Ha az okostelefonod támogatja a gyors töltést, akkor érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott gyorstöltési protokollt. Ezek általában magasabb teljesítményű töltőfejek, mint például a 18W, 30W, 45W vagy 60W.

Fontos megemlíteni, hogy a telefonok gyártói általában ajánlásokat adnak a megfelelő töltőfej teljesítményével kapcsolatban, amelyeket érdemes betartani.

Milyen a GaN töltőfej?

A "GaN" rövidítés a gallium-nitrid (gallium-nitride) anyagra utal, amely egy félvezető anyag. A GaN félvezető anyagot kifejezetten a villamos energia átalakítására használják, például a tápegységekben és töltőkben.

Az előnyei közé tartozik a nagyobb hatékonyság, a kisebb méret és a nagyobb teljesítményű kimenet, mint amely a hagyományosabb, szilícium (silicon) alapú félvezető anyagokat jellemzi. Az energiahatékonyabb működés és a kisebb méret miatt a GaN töltőfej technológiája lehetővé teszi az gyorstöltők és tápegységek kisebb méretű és hordozhatóbb kialakítását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén.

A GaN alapú töltőfejek és tápegységek gyorsabb töltést és hatékonyabb energiagazdálkodást nyújthatnak, ami a különböző elektronikai eszközök, például okostelefonok, táblagépek és laptopok gyorsabb és hatékonyabb töltését eredményezi.

Fontos megjegyezni, hogy bár a GaN technológia előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, még nem olyan elterjedt, mint a hagyományosabb technológiák. Azonban a GaN alapú töltőfejek és adapterek fokozatosan egyre népszerűbbé és elérhetőbbé válnak a piacon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple 20W USB-C töltőfej Raktáron > 10 db
Töltő adapter kompatibilis bármely USB-C eszközzel. A tápkábel külön megvásárolható.
8 190 Ft

2.
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W (2× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 30 W, 1× USB-A akár 30 W), USB Power Delivery 3.0, Samsung Super Fast Charging 1.0 és Samsung Super Fast Charging 2.0 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
31 190 Ft

3.
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, a csomag része 1,8m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android eszközökhöz
-5 %
10 690 Ft
10 150 Ft

Még több
439 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0 21×
AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W - fekete
Töltő adapter - univerzális, GaN technológiával, teljes max. teljesítmény 100 W, 2× USB-C 100 W és 1× USB-C 65 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, Power Delivery 3.0 PPS-szel, 1× USB-A 30 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagban
Szuper ár
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M005a
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 1368×
Apple 20W USB-C töltőfej
Töltő adapter kompatibilis bármely USB-C eszközzel. A tápkábel külön megvásárolható.
8 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI012i1b48
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 83×
AlzaPower M300 Multi Charge Power Delivery, 100W - fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W (2× USB-C akár 100 W, 2× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, Huawei Super Charger Protocol, Huawei Super Fast Charger Protocol, MediaTek Pump Express 1.0, MediaTek Pump Express 2.0, Apple 2.4, Battery Charging 1.2 és Programmable Power Supply technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, GaN technológia, a csomag része 1m hosszú kábel, Android eszközökhöz
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Leárazás -5 %
19 590 Ft 20 730 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M005
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 16×
FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W (2× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 30 W, 1× USB-A akár 30 W), USB Power Delivery 3.0, Samsung Super Fast Charging 1.0 és Samsung Super Fast Charging 2.0 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
31 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP964a11
4,7 65×
Samsung Multi 65W töltőfej - fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-C akár 25 W, 1× USB-A akár 15 W), Android eszközökhöz
Leárazás -28 %
10 490 Ft 14 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f6
4,9 176×
Samsung USB-C töltőfej - 45W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, a csomag része 1,8m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android eszközökhöz
Leárazás -5 %
10 150 Ft 10 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f11
4,8 90×
Samsung 35W töltőfej - fekete, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 35 W, Android és iPhone eszközökhöz
Leárazás -21 %
6 390 Ft 8 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f5
5,0
UGREEN GaN 65W Wall Charger (3x USB-C + 1x USB-A) Black
Töltő - gyorstöltő, max. töltési teljesítmény 65 W (2 × 65 W, 1 × 18 W1 × 22,5 W), USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Huawei Super Fast Charger Protocol gyorstöltési technológia, túlfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, USB-C és USB-A végződéssel
Leárazás -19 %
15 670 Ft 19 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre217
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk) - Töltő adapter
Típusok
4,8 456×
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f13
4,9 48×
Lenovo 68W USB-C Wall Charger
Hálózati tápegység 68 W - bemeneti feszültség 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, kábel hossza 1,5 m, csatlakozó típusa USB-C, tömege 89,9 g
13 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT450k6b6
4,8 39×
AlzaPower G500 Fast Charge 200W fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 200 W (2× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 60 W), USB Power Delivery, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Battery Charging 1.2 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android eszközökhöz
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Leárazás -12 %
28 620 Ft 32 550 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY01899
AlzaPower M100 Multi Charge Power Delivery - 60W, fekete - Töltő adapter
Típusok
4,5 245×
AlzaPower M100 Multi Charge Power Delivery - 60W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 60 W (1× USB-C akár 60 W, 3× USB-A akár 12 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Samsung Adaptive Fast Charging technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, GaN technológia, a csomag része 1m hosszú kábel, Android eszközökhöz
Leárazás -15 %
9 290 Ft 11 040 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M007
4,8 14×
Samsung USB-C, 25W, Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, iPhone eszközökhöz
13 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f19
AlzaPower A100 Fast Charge 20W fekete - Töltő adapter
Típusok
4,2 1144×
AlzaPower A100 Fast Charge 20W fekete
Töltő adapter - univerzális, 1x USB-A, 1x USB-C, teljesítmény 20W, a QC3.0 gyors töltés támogatásával, Power Delivery 3.0, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszközök automatikus észlelése és optimális teljesítményleadás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagolásban
Leárazás -20 %
4 550 Ft 5 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0204
4,8 290×
Samsung 25W gyorstöltő - fehér, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, iPhone eszközökhöz
Leárazás -11 %
6 190 Ft 6 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f3
Vention 1-port USB-C Wall Charger (20W) White - Töltő adapter
Típusok
4,6 144×
Vention 1-port USB-C Wall Charger (20W) White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, Android eszközökhöz
Leárazás -16 %
2 690 Ft 3 210 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw23
4,8 49×
Honor SuperCharge Power Adapter (Max 66W) EU
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 66 W, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
9 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HONc2
Samsung EP-TA800EBE USB-C fekete (OOB Bulk) - Töltő adapter
Típusok
4,8 456×
Samsung EP-TA800EBE USB-C fekete (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f12
5,0
Motorola TurboPower 68W Wall Charger
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
Leárazás -7 %
9 690 Ft 10 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MTRLa1
4,2 34×
AlzaPower M420 Multi Charge Power Delivery - 130W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatásával, GAN, 130 W összteljesítmény, kimenetek: 2× USB-C (max. 100 W), 1× USB-C (max. 63 W) és 1× USB-A (max. 30 W), gyorstöltési technológiák: Quick Charge, USB Power Delivery, QuickCharge 2.0, QuickCharge 3.0, QuickCharge 4.0+ és Adaptive Fast Charging, alulfeszültség és túlfeszültség elleni védelem, 1 m hosszú kábel mellékelve
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Leárazás -29 %
22 740 Ft 32 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M002
AlzaPower A125 Fast Charge 25W fehér - Töltő adapter
Típusok
4,9 163×
AlzaPower A125 Fast Charge 25W fehér
Töltő adapter - teljesítmény 25 W, 1 USB-C kimenet, gyors töltés támogatás, 4Safe rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, beágyazott PMIC, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus észleléséhez és az optimális energiaelosztáshoz, laptopokhoz, mobiltelefonok és más hasonló eszközökhöz
Szuper ár
4 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY020400004
4,9 258×
Samsung 25W gyorstöltő - fekete, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, iPhone eszközökhöz
Leárazás -11 %
6 190 Ft 6 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f4
AlzaPower Smart Charger 2.1A - fehér - Töltő adapter
Típusok
4,8 1085×
AlzaPower Smart Charger 2.1A - fehér
Töltő adapter - univerzális, 1x USB 2,1 A, teljesítmény: 10,5 W, rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, 100-240 V, MIL-HDBK-217 katonai szabvány, a csomag nem tartalmaz kábelt
Leárazás -27 %
2 300 Ft 3 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0151
AlzaPower Smart Charger 2,1A fekete - Töltő adapter
Típusok
4,8 1085×
AlzaPower Smart Charger 2,1A fekete
Töltő adapter - univerzális, 1x USB 2,1 A, teljesítmény: 10,5 W, rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, 100-240 V, MIL-HDBK-217 katonai szabvány, a csomag nem tartalmaz kábelt
Szuper ár
2 980 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0150

Töltőfejek

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
A Quick Charge technológia jelentősen lecsökkenti a mobiltelefonod töltéséhez szükséges időt. A legújabb Quick Charge 4+ szabvány a speciális technológiának köszönhetően szintén nagyban felgyorsítja a töltés. Szeretnél többet megtudni róla?
A modern okostelefonok különféle szórakoztató funkciókkal rendelkeznek, de az, hogy a vezetéket minden nap csatlakoztatni kell a töltőhöz, egyszerűen púp az ember hátán. Tanácsot adunk a kényelmes vezeték nélküli töltés megszervezéséhez, hogy a telefonod mindig...

Töltőfejek

A Töltőfejek kategóriában összesen 439 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó töltőfejek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb töltőfejek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: töltőfejek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ