Rapture 30 dnů na vrácení

24" LG 24MB37PY

Termékkatalógus
24" LG 24MB37PY
4,5 2 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 250cd / m2, 1000: 1, 2x USB, DVI-D, D-SUB (VGA), Pivot, VESA, 2x 1W
Kód:  WK060a1a32 Termékszám:  24MB37PY-B.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" LG 24MB37PY

A LG legújabb generációs monitorai lenyűgöznek 24 hüvelykes képernyőjükkel és 24 hüvelykes széles vásznukkal. A legújabb AH-IPS technológia 16,7 millió színt és Full HD színvisszaadást biztosít, ezáltal tökéletessé teszi a gépet a nagyobb igényű játékokhoz és munkához. A pivot funkció és a kalibrált színek kiválóak a fényképészeknek és a grafikusoknak, valamint a széles látószögeknek köszönhetően  a monitor kiváló filmnézési élményt nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen valósághű képmegjelenítés és színvisszaadás az IPS technológiának köszönhetően
  • Display port
  • Praktikus funkciók a látásvédelem érdekében
  • Energiahatékony
  • Beépített hangszórók

Pivot funkció

A monitor kényelmes használatát a pivot funkció teszi teljessé, amelynek hála a képernyő 90°-ban függőlegesen elfordítható. Ez tökéletes a munka során való hosszabb dokumentumok olvasásakor: megtalálhatod a tökéletes pozíciót, amely mind a szemednek, mint a gerincednek kényelmes, még a több órás használat során is.

Professzionális kalibrálás

Az LG monitorokat a legjobb elérhető színkalibrálással fejlesztették ki. Az IPS technológiának köszönhetően a monitor tökéletes színmegjelenítéssel szolgál, amely szinte alig különbözik a valóságban látható színektől. Az eredmény egy páratlan vizuális élmény, amely szó szerint magával ragad.

Szemkímélő

Védd a látásod és ne engedd, hogy a monitoron való, hosszú időn át tartó cikkek olvasás a fájdalomig fárassza a szemeidet. A monitor speciális olvasási módja egyetlen gombnyomással automatikusan beállítja a kép megfelelő paramétereit. Most már semmi sem állíthat meg abban, hogy több órán keresztül olvass a monitoron.

Az olvasási mód mellett az LG innovatív technológiája szintén kíméletes a szemmel: hatékonyan csökkenti a képernyő villódzását, megszüntetve ezzel a szemre ható káros jelenségeket. Kombinálva a két technológiát, most már sokkal élvezetesebb játékban, filmnézésben, olvasásban vagy web böngészésben lehet részed addig, ameddig csak a kedved tartja.

Gazdaságos működés

Az energiahatékony technológiák folyamatos fejlődésének hála az intelligens Smart Energy Saving funkció a LED háttérvilágítással ötvözve alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" LG 24MB37PY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" LG 24MB37PY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" LG 24MB37PY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" LG 24MB37PY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" LG 24MB37PY.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ