30 dnů na vrácení Rapture

27" LG 27UD58-B

Termékkatalógus
27" LG 27UD58-B
4,8 5 értékelés
LCD monitor
Kód:  WK060a1h9c Termékszám:  27UD58-B.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" LG 27UD58-B

A kijelző kiemelkedően magas színvilágot és modern megjelenést biztosít neked. A monitor válaszideje és felbontása tökéletesen kifinomult. Minimalizálja a színbeli különbségeket, így a gamma és telítettség teljes lefedése sem probléma számára. Ez a fajta színvisszaadás biztos, hogy megörvendezteti a filmes, játékos, fejlesztő, grafikus és dizájner felhasználókat. 

Kiemelt jellemzők

  • Élesség a legapróbb részletekig (4K felbontás 3840 × 2160)
  • Torzításmentes precíz képminőség (IPS)
  • Game Mode (Játék mód) - FPS,RTS
  • Black Stabilizer (Feketestabilizátor) 
  • Képernyőfelosztás (Screen Splitter)
  • 2 eszköz egyidejű használata (HDMI + DisplayPort)
  • AMD FreeSync támogatás
  • Gyárilag kalibrált színek

Soha nem látott kép

Az LG IPS-alapú Ultra HD 4K monitora torzításmentes precíz képminőséget biztosít a 10 bites panelnek köszönhetően, és a játékokat olyan valósághűvé teszi, amennyire ez csak lehetséges. Összességében magával ragadó játékélményt biztosít.

Hatékony felhasználás

A Screen Split (Képernyőfelosztás) funkció a képernyő ablakainak átméretezésével több részre osztja a képernyőt az egyes feladatok számára. A kibővített 14 speciális beállítás között négyféle Kép a képben (PIP) mód szerepel. A legprofesszionálisabb munkakörnyezetet kínálja. A nagy területet így több eszköz csatlakoztatásával is kihasználhatja. Ha HDMI és DisplayPort csatlakozókat használ, akkor akár 2 eszközzel is használhatja kijelzőjét.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" LG 27UD58-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27UD58. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" LG 27UD58-B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD58-B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD58-B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ