A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

27" LG 27UD69-W

Termékkatalógus
27" LG 27UD69-W
4,4 5 értékelés
LCD monitor 4K Ultra HD 3840x2160, IPS, LED, 5ms, 350cd / m2, 1000: 1, 2x HDMI, DisplayPort, Pivot, FreeSync, VESA, fehér
Kód:  WK060a1h9e2 Termékszám:  27UD69-W.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" LG 27UD69-W

Modern formájú tartójának köszönhetően egyedi dizájnt biztosít, miközben a grafikai részletekre fogékony felhasználók számára is kiváló minőséget biztosít. Rendkívül nagy felbontású, rövid válaszidőt biztosít, a színek pedig tökéletesen kalibráltak. A monitor minimalizálja az eltérést a színskálában és a színhőmérsékletben. A monitor minden mozirajongó és játékos számára ideális, de grafikusok és videó szerkesztők számára is jó választás.

A 27UD69 LG-W monitor főbb jellemzői:

  • Luxus színek (99% sRGB lefedettség)
  • Élesség a legapróbb részletekig (4K felbontású 3840 × 2160)
  • Egyenletes minőségű kijelző (IPS)
  • Játék mód műfaj (FPS, RTS)
  • Fekete színkiegyenlítés
  • Képernyő felosztás (Screen Splitter)
  • Akár 3 eszközzel is használható egyszerre (2 × HDMI + DisplayPort)
  • Gyárilag kalibrált színek

Soha nem látott képminőség

A monitor 99% feletti sRGB színtérlefedettséget biztosít, így a megjelenített kép minősége majdnem tökéletesen megfelel az eredeti kép minőségének. Az IPS panelnek köszönhetően minimális változás tapasztalható a színhőmérsékletben akkor is, ha éles szögből nézik a képernyőt, így minden helyzetben szép, tiszta képet ad. Emellett a széles látószögű antireflexiós rétegnek köszönhetően minimalizálja a zavaró csillogást is.

Hatékony felhasználása a Screen Splitternek köszönhetően

A Screen Splitter funkció javítja a felhasználás hatékonyságát, mivel akár több tartalom is megjeleníthető a segítségével. Az egyik ablak átméretezését követően a többi ablak automatikusan kitölti a teret. Összesen 2-4 ablak jeleníthető meg egyszerre, 8 méretben. A 2 HDMI csatlakozónak és a Display Port-nak köszönhetőne a monitorhoz egyszerre akár 3 eszköz is csatlakoztatható.

Paraméterek

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Kijelző

Tulajdonságok és funkciók

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" LG 27UD69-W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27UD69. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" LG 27UD69-W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD69-W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD69-W.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ