Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

29" LG 29UM59A Ultrawide

Termékkatalógus
29" LG 29UM59A Ultrawide
4,7 13 értékelés
LCD monitor - 2560 × 1080 WQHD, IPS, 21:9 képarány, LCD LED, 5 ms válaszidő, 75 Hz képfrissítési gyakoriság, 250 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi és USB-C, fül/fejhallgató kimenet, Flicker-free, FreeSync és Kép a képben (PiP)
Kód:  WK060a1j15b Termékszám:  29UM59A-P.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

29" LG 29UM59A Ultrawide

A szélesvásznú LG 29UM59A monitor azon felhasználók részére készült, akiknek fontos a magas minőségű megjelenítés. Ideális az összes filmrajongó számára, a játékosok számára, de a fejlesztők, a grafikusok, a designerek és a videó/audio producerek is kedvét lelik benne, ugyanis nagy munkaterületet kínál magas minőségű megjelenítés mellett. A minőségi 8-bites IPS panel, amely 99% sRGB lefedettséggel rendelkezik, gondoskodik a kiváló képről még éles szögből nézve is.

Az LG 29UM59A monitor legfontosabb tulajdonságai

  • Szélesvásznú kép 2 560 × 1 080 px felbontással
  • IPS monitor, 99 %-os sRGB színskála lefedettség
  • Speciális mód a játékra optimalizálva
  • Modern video bemenetek (USB-C és HDMI)
  • Kép a képben (PIP) egy másik bemenetről
  • A képernyő felosztása négy különálló monitorra

IPS monitor a korábban soha nem látott videózás érdekében

Akár az interneten böngészel, akár HD minőségű filmezéssel töltöd az estéidet, minden alkalommal el leszel ragadtatva az LG 29UM59A monitor kiváló képétől. IPS technológiával rendelkezik, amely javítja a betekintési szöget akár 178 fokra. A színekre vonatkozó sRGB szabvány jobb színvisszaadást eredményez, így valóságbűbb képet kapsz vissza. A monitort a fényképészek és a grafikusok is használhatják, akiknek szüksége van a jó minőségű színek hű megjelenítésére.

21:9 képarányú monitor a multitasking feladatokhoz több ablakban, több forrásból

A 21:9 képarány lényegesen jobb feltételeket biztosít ahhoz, hogy egyszerre több programban dolgozhass. Dolgozz a dokumentumokban vagy az interneted, a kijelzőn egyszerre láthatod a több ablakot. Röviden, sokkal effektívebben tudsz majd dolgozni, egyszerre nyugodtan akár 4 programban. Nagyon könnyen csatlakoztathatsz egy másik forrást is. Az egyik ablakban a számítógép fog futni az internetes böngészővel, a másikban pedig például a játékkonzol. Ez egy nagyon addiktív és tökéletesen kifizetődő tulajdonsága az LG 29UM59 monitornak.

Paraméterek

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kép a képben (PIP) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 29" LG 29UM59A Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UM59A Ultrawide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 29" LG 29UM59A Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM59A Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM59A Ultrawide.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ