A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

32" Samsung The Frame QE32LS03TC

Termékkatalógus
32" Samsung The Frame QE32LS03TC
4,6 12 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 81cm, Full HD, PQI 1000 PQI (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, Tizen operációs rendszer, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR179h0a Termékszám:  QE32LS03TCUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung The Frame QE32LS03TC


Televízió vagy műalkotás? Ez a Samsung The Frame QE32LS03TC


Művészi Samsung The Frame QE32LS03TC

A Samsung The Frame QE32LS03TC természetes és elegáns részévé válik a nappalidnak, a stílusától függetlenül. Elvarázsol műalkotásra hasonlító megjelenésével, és könnyebbé is teszi az életedet az egyszerű, résmentes falra szereléssel, amely praktikus és stílusos is egyben. A készülék egy kifinomult fényerő-érzékelővel is rendelkezik, amely érzékeli a szobában lévő fényt, és annak megfelelően állítja be a képernyő fényerejét.



Keret, amely az ízlésedhez igazodik

Válaszd ki a személyre szabható keretek közül azt, amelyik a legjobban illik a saját és az otthonod stílusához. A Samsung The Frame QE32LS03TC kerete különféle színekben érhető el. A cserélésük rendkívül egyszerű - használd a praktikus mágneseket a keret felrögzítéséhez vagy eltávolításához.



Keltsd életre otthoni képeidet a Samsung The Frame QE32LS03TC-vel

A Művészeti mód praktikus útja annak, hogyan itasd át művészi szellemmel a nappalidat. Amikor a TV kikapcsolt állapotban van, a Samsung The Frame QE32LS03TC képernyőjén megjelenítheted kedvenc festményeidet, fényképeidet vagy egyéb vizuális tartalmakat.


Világszínvonalú galériák az otthonodban

A Samsung The Frame QE32LS03TC-nek, valamint az Art Store megoldásnak köszönhetően a csodálatos művészet mindig kéznél lesz. A művészbolt elkalauzol a számos fontos művészeti alkotás között, és lehetővé teszi, hogy kiállításokat rendezz a nappalidban - csak iratkozz fel a szolgáltatásra.

Hozd létre a saját galériádat a Samsung The Frame QE32LS03TC televízióval

Jelöld meg kedvenc művészeti darabjaidat és jelenítsd meg azokat a Samsung The Frame QE32LS03TC képernyőjén. Továbbá, az intelligens Auto Curation rendszer megtanulja az ízlésedet és olyan alkotásokat ajánl, amelyek elnyerhetik a tetszésedet. Számos új műalkotással ismerkedhetsz így meg, amelyekbe biztosan bele fogsz szeretni.


Emlékeid mindig szem előtt

Azonban, a Samsung The Frame QE32LS03TC képernyőén a jól ismert műalkotásoknál személyesebb dolgokat is megjeleníthetsz. Csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd a fényképeidet a készülékre az okostelefonodon vagy az USB meghajtón keresztül.

Az ízlésednek megfelelő műalkotások a Samsung The Frame QE32LS03TC TV-n

Még nagyobb személyre szabási lehetőséget kínál a Samsung The QE32LS03TC azzal az opcióval, amellyel 7 fajta szűrőt választhatsz ki a 10 különféle színből. Csempéssz egy kicsit a stílusodból a megjelenített képekbe és hagyd, hogy kedvenc festményeid vagy fényképeid igazán kitűnjenek, ugyanakkor harmonizáljanak a térrel.


Igazán élénk kép

Fedezd fel kedvenc képeid lélegzetelállító részleteit. A Samsung The Frame QE32LS03TC TV Quantum Dot képtechnológiával büszkélkedhet, amely gondoskodik a 100%-os színgazdagságról és a tökéletes színekről, textúráról és az igazán részletes képekről, bármilyen szögből nézed is a képernyőt.

A Samsung The Frame QE32LS03TC intelligens szabályozása

A Samsung The Frame QE32LS03TC tökéletes beleillik az okosotthonodba. A One Remote megoldás a készülék kényelmes vezérlését teszi lehetővé egyetlen távirányítóval. A Smart Hub interfész, ellenben, biztosítja, hogy az összes multimédiás tartalom kéznél legyen. A SmartThings alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen szabályozhatod az összes csatlakoztatott eszközt. A Samsung The Frame QE32LS03TC TV tökéletes csatlakoztatásáért az okostelefonodhoz a Tap View funkció felel, amely lehetővé teszi, hogy az okostelefonodon lévő tartalmakat a TV képernyőjére tükrözd, legyen szó videóról, fényképről vagy zenéről.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    33 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    55 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    33 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    55 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    72,89 cm Kész!
    Magasság
    45,2 cm Kész!
    Mélység
    14,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    41,94 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,47 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    59,2 cm Kész!
    Tömeg
    5,4 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Csomag tartalma
    Fali tartó Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 32" Samsung The Frame QE32LS03TC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung The Frame QE32LS03TC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Samsung QE32LS03TC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung QE32LS03TC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung QE32LS03TC.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ