Samsung QLED TV

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Samsung
(98)
Képátló
32 "
98 "
- 81,28 cm 248,92 cm
Felbontás
8K Ultra HD
(18)
4K Ultra HD
(78)
Full HD
(2)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(16)
100 / 120 Hz
(55)
144 Hz
(27)
Évjárat
2024
(50)
2023
(44)
2022
(2)
2021
(2)
Alkalmazások
O2 TV
(89)
YouTube
(91)
Netflix
(91)
Max
(91)
Voyo
(91)
Vezeték nélküli kapcsolat
WiFi
(98)
Bluetooth
(98)
Párosítás mobileszközzel
(96)
Apple AirPlay 2
(98)
DLNA
(98)
Szűrés

A Samsung QLED televíziók 2017-ben jelentek meg a globális piacon és népszerűségük egyre feljebb ível. De tudjuk-e, hogy a QLED TV mit jelent pontosan? Mi különbözteti meg versenytársától, az OLED televíziótól?

Tovább

Az OLED TV és a Samsung QLED TV működési elvének különbsége

Az OLED, vagyis organikus LED paneles kijelző esetében a pixelek önmagukban hozzák létre a színeket, háttérvilágítás nélkül.

A QLED, azaz quantum dot kijelző viszont egy továbbfejlesztett LED LCD panel. A világító dióda elé/mögé egy ún. kvantumpontos színszűrőt helyeznek, amely fokozza a színvisszaadási minőséget. A Samsung QLED TV-k biztosítják jelenleg a lehető legjobb képminőséget a márka elérhető modelljei közül.

Samsung QLED
 • Jobb kontraszt: a mély feketék és világos fehérek előállításának képességével a Samsung QLED TV modellek lenyűgöző kontrasztarányt kínálnak.
 • Nagy fényerő: a QLED TV-k nagyobb fényerőt képesek elérni, ideális a fényesen megvilágított helyiségekben való megtekintéshez.
 • Kivételes színvisszaadás: a kvantumpontok lehetővé teszik, hogy a Samsung QLED gazdagabb és élénkebb színeket adhasson vissza.
 • Hosszabb élettartam: a Samsung QLED TV jellemzően hosszabb élettartamú és kevésbé hajlamos a képernyő beégésére.
 • Energiahatékonyság: A Samsung QLED kijelzők gyakran kevesebb energiát fogyasztanak, mint más kijelzőtípusok.
 • Széles látószögű nézet: a Samsung QLED TV képe nagy látószögből nézve is egyenletes marad.

Hogyan válasszuk ki a legjobb Samsung QLED TV modellt?

A megfelelő Samsung QLED TV kiválasztása több kritériumtól függ. Először is fontos figyelembe venni a helyiség méretét, ahol a tévé elhelyezésre kerül, figyelembe véve a QLED TV átlóméretét. Ezután figyelembe kell venni a felbontást, a funkciókat, például a HDMI-portok számát, az intelligens funkciókat, a játékmódokat és még sok mást. Végül a költségvetést is figyelembe kell vennie, mivel a különböző tévék különböző funkciókat és kialakítást kínálhatnak különböző árkategóriákban.

Minden Samsung QLED TV sorozat egyediséget kínál

A televízió kiválasztásakor az egyik legfontosabb döntési tényező a sorozat. A Samsung QLED számos lehetőséget kínál, amelyek mindegyike egyedi jellemzőkkel rendelkezik, így attól függően választhatod ki a megfelelőt, hogy milyen különleges követelményeket támasztasz az új tévével szemben.

 • A Samsung Neo QLED kombinálja a vezető technológiát a dizájnnal - mini LED háttérvilágítás, HDMI 2.1 4K120fps támogatással, HDR 10+ Adaptive támogatás és Neo Quantum processzor jellemző rá a 4K vagy 8K felskálázáshoz.
 • A Samsung QLED 4K és 8K LED paneleket kínál kvantumpont réteggel, nagy fényerővel Quantum HDR-rel, közvetlen háttérvilágítással, vékony keretekkel és ultra széles betekintési szögekkel, valamint tükröződésmentes felülettel.
 • A Samsung Lifestyle TV a legmodernebb technológia és a legújabb formatervezés kombinációja. A QLED panel, a levehető keret és a szinte láthatatlan panel, valamint a Samsung Art Store-hoz való hozzáférés a TV-t műalkotássá teszi.

Samsung QLED 43
Samsung QLED TV

Samsung QLED 75
Samsung Lifestyle

Samsung QLED 65
QLED Neo

A Samsung számára a dizájn nem másodlagos. A Samsung QLED TV típusok számos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a merész kékig vagy az elegáns fehérig.

Samsung QLED TV – technológiai különlegességek

A kapott kép minőségére nagy hatással van a feldolgozó processzor is. A legújabb Samsung QLED TV modellek már Quantum Processzor 8K-val vannak felszerelve. Ez a processzor milliónyi tanult minta alapján hozza létre a lenyűgözően élethű látványt.

Az új generációs Samsung QLED TV modellek beépített fényérzékelővel is rendelkeznek, amely a környezeti fényforrás alapján optimalizálja a fényerőt és a kontrasztot. A részletgazdagságot pedig tovább fokozza az ún. HDR (High Dynamic Range - nagy dinamikatartományú kép) technológia, amely biztosítja, hogy a túl világos vagy túl sötét részeken is minden részlet kellőképpen látható legyen.

Samsung QLED TV felbontás a tökéletes képért

A képernyő felbontása kulcsfontosságú paraméter, amely meghatározza a megjelenített kép élességét, részletességét és általános minőségét. A QLED Samsung TV-k kiemelkednek a felbontás tekintetében, és kiváló vizuális élményt nyújtanak. Akár Full HD TV-t keresel az alkalmi nézéshez, akár Samsung QLED 4K Ultra HD-t a nagyszerű vizuális élményhez, akár Samsung QLED 8K-t a puszta képi tökéletességhez, a Samsung mindenkinek kínál valamit.

 • Full HD: 1 920 × 1 080 px felbontással ideális az alkalmi tévénézéshez, miközben éles és tiszta képet biztosít.
 • 4K Ultra HD: a 3 840 × 2 160 px, négyszer nagyobb részletességet biztosít, mint a Full HD, rendkívüli mélységet és finom árnyalatokat adva minden képnek.
 • 8K Ultra HD: a 7 680 × 4 320 px lenyűgöző felbontásával kivételes élességet és hihetetlen részletességet kínál, amely meghaladja a korábbi határokat.

Fontos megjegyezni, ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki ezekből a felbontásokból, megfelelő tartalomra van szükség, de még akkor is, ha alacsonyabb felbontást választasz, a Samsung Q nagyfelbontású LED TV kifinomult felskálázási algoritmusokkal javítja a képminőséget.

Samsung QLED TV - még jobb képminőség

A képminőség több mint felbontás. A Samsung QLED TV eszközök olyan funkciókkal, mint a HDR és a Local Dimming rendelkeznek, így nagyobb mélységet, gazdagabb kontrasztokat és jobb színeket biztosítanak. A nagy dinamikatartomány (HDR) egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a kép sötét és világos területein egyaránt több részletet láthasson. A Samsung a HDR-szabványok széles skáláját támogatja, beleértve a HDR10, HDR10+ és HLG szabványokat. Az akár 144 Hz-es frissítési frekvenciával a Samsung QLED TV modellek egyenletes és zökkenőmentes képet biztosítanak.


Samsung Neo QLED 55
QLED Neo TV

Samsung QLED 50
Samsung QLED

Samsung QLED 55
Samsung Neo

A Samsung QLED megfelelő képátlója

A QLED TV képátlója az egyik legfontosabb tényező a kiválasztási folyamatban. A Samsung QLED TV modellek széles választékban kínálnak képátlóméreteket a kompakt 32″-től a monumentális 98″-ig, így bármilyen térbe kiválaszthatod a tökéletes méretet. A nagyobb képátlójú tévékészülékek magával ragadó élményt nyújtanak filmnézés, sportesemények vagy játéknézés közben. A Samsung a különböző képernyőméretekkel a vásárlói igények széles körét képes kielégíteni.

i

Kontraszt és fényerő tökéletes háttérvilágítással

A háttérvilágítási technológia minden tévé központi eleme, amely a kép kontrasztját és fényerejét egyaránt befolyásolja. A Samsung QLED széles választékot kínál, a hagyományos Edge LED-től a nagy teljesítményű Direct LED-en át az innovatív Mini LED-ig és a Dual LED-ig.

A Samsung QLED okostévé funkció

Napjainkra az elvárások egy TV-készülékkel szemben meglehetősen nagyot változtak a korábbi évtizedekhez képest. A sokféle elérhető tartalom, a különböző új szolgáltatások mellett a televízió egyfajta multimédiás központtá vált.

Milyen funkciókat rejthet egy Samsung QLED okostévé?

 • USB-csatlakozás: USB-porton csatlakoztatott külső meghajtóról is lejátszhatsz filmeket, képeket, sőt, felveheted a kedvenc TV-műsorodat
 • PIP (kép a képben): egyidejűleg nézheted több csatorna műsorát is
 • Hotel mód: a csatornabeállítás csak ún. szervízmódban lehetséges, így ha szeretnéd elkerülni, hogy más felülírja az általad behangolt csatornákat, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget
 • HbbTV: az ún piros gomb funkció segítségével az adott csatornához tartozó plusz tartalmak között böngészhetsz. Lehet az hírösszefoglaló, időjárásjelentés, vagy akár a korábban sugárzott műsorok archívuma
 • Kedvelt alkalmazások: olyan streamelő szolgáltatásokat is könnyedén, közvetlenül elérhetsz a Samsung QLED TV-ken, mint a YouTube, a Netflix, az HBO GO, de egyes modelleken Facebookot vagy Twittert is használhatsz
 • Gamer mód: speciális üzemmód, ami a játékfanatikusok között kedvelt. Ez a mód deaktiválja a képjavításokat, ezáltal csökken a feldolgozási idő és a bemeneti késleltetés is

Ha többet szeretnél tudni arról, mint jelent a gamer mód, olvasd el gaming televízióról szóló cikkünket!

Csatlakozás és csatlakoztatás a Samsung QLED TV-kel

 • Wi-Fi: Samsung QLED okostévédet vezeték nélkül csatlakoztathatod az internethez, vagy akár az otthoni hálózathoz
 • Bluetooth: kábelek használata nélkül csatlakoztathatsz pl. soundbart, hangszórót, vagy akár egeret és távirányítót a televízióhoz
 • DLNA: ennek a szolgáltatásnak a segítségével egyszerűen csatlakoztathatod az otthonodban lévő készülékeket egymáshoz. Alapfeltétele az, hogy mindegyik készülék ugyanazt a Wi-Fi hálózatot használja. Így pl. anélkül jelenítheted meg a számítógépeden tárolt képeket a televízió képernyőjén, hogy kábelekkel csatlakoztattad volna őket egymáshoz
 • Miracast: a telefon vagy tablet kijelzőjének képét tükrözheted a TV-re, így nagy felbontásban is böngészheted őket

i

A modern Samsung QLED TV végtelen szórakozást kínál

A mai Samsung QLED eszközök többek mint egyszerű képernyők. Az O2 TV-től kezdve a YouTube-on és a NETFLIX-en át az alkalmazások széles skálájával a Samsung QLED TV az otthoni szórakozás központjává válik. A játékosok számára a Samsung kivételes funkciókkal rendelkezik, a Game Mode-tól a VRR-en és az AMD FreeSync-en át a PlayStation 5-re optimalizált speciális funkciókig.

Milyen egyéb funkciókat kínál a Samsung QLED TV?

Egy olyan világban, ahol minden egyre okosabb és összekapcsolt, a Samsung QLED TV modellek okos funkciók széles skáláját kínálják. A Samsung QLED okos távirányító intuitív vezérlést kínál, mindössze egy mozdulattal. HbbTV, hangvezérlés és webböngésző csak néhány a funkciók közül. És mivel a tévézés ma már nem csak a tévénézésről szól, az olyan funkciókkal, mint az USB-lejátszás és az USB-felvétel, még több lehetőséged van a szórakozásra.

Kapcsolódás a Samsung QLED eszközökhöz

A mai összekapcsolt világban a vezeték nélküli kapcsolat kulcsfontosságú. A Samsung QLED TV WiFi, Bluetooth és egyéb lehetőségeket kínál, amelyek megkönnyítik a tartalom streamelését és megosztását. Emellett ezek a modellek portok és csatlakozók széles választékával rendelkeznek, hogy maximális kompatibilitást biztosítsanak más eszközeiddel. A kettős DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C tunerekkel mindenféle módon tévézhetsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
98 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
65" Samsung The Frame QE65LS03D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Samsung The Frame QE65LS03D
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
499 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175o3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
65"-os Samsung QE65QN800D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
65"-os Samsung QE65QN800D
Televízió - SMART, Neo QLED, 165 cm képátló, 8K Ultra HD, PPI 136 (100 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, G energiaosztály
999 900 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: WR175o65
Arany középút Kiváló ár/érték arány
75" Samsung QE75QN95D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
75" Samsung QE75QN95D
Televízió - SMART, QLED Neo QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, 70 W hangszóró, Dolby Atmos, F energiaosztály
1 149 900 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: WR175p9
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
98" Samsung QE98Q80C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
98" Samsung QE98Q80C
Televízió - SMART, QLED, 249 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
1 659 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: WR176s9
4,8 59×
43" Samsung QE43Q60C
Televízió - SMART, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
154 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR176l4
5,0
50" Samsung QE50Q60D
Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, E energiaosztály
Leárazás -10 %
197 990 Ft 219 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WR175m4
4,6 17×
32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 81 cm képátló, Full HD, PQI 1100 (50 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, 2× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WR176l0
65" Samsung QE65Q70D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Samsung QE65Q70D
Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, 20 W hangszóró, E energiaosztály
399 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175o5
55"-os Samsung QE55QN90D QE55QN90D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
55"-os Samsung QE55QN90D QE55QN90D
Televízió - SMART, Neo QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 80 (144 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, F energiaosztály
529 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175n8
75" Samsung QE75QN800C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" Samsung QE75QN800C
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 8K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Leárazás -10 %
969 990 Ft 1 079 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WR176p65
50" Samsung The Frame QE50LS03D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
50" Samsung The Frame QE50LS03D
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, G energiaosztály
Szuper ár
399 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175m3
65" Samsung QE65QN90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
65" Samsung QE65QN90C
Televízió - SMART, Neo QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Leárazás -10 %
520 990 Ft 579 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WR176o8
55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 3300 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
354 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: WR176n1
55"-os Samsung QE55QN85D QE55QN85D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55"-os Samsung QE55QN85D QE55QN85D
Televízió - SMART, Neo QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
449 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175n75
75" Samsung QE75QN90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" Samsung QE75QN90C
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Leárazás -10 %
899 990 Ft 999 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WR176p8
85" Samsung QE85QN900C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
85" Samsung QE85QN900C
Televízió - SMART, Neo QLED, 215 cm képátló, 8K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Leárazás -10 %
2 429 990 Ft 2 699 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WR176r81
50" Samsung QE50QN90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3
50" Samsung QE50QN90C
Televízió - SMART, Neo QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
344 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: WR176m8
55" Samsung QE55QN95C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" Samsung QE55QN95C
Televízió - SMART, Neo QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 300×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
511 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR176n9
43" Samsung The Frame QE43LS03D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
43" Samsung The Frame QE43LS03D
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, G energiaosztály
Leárazás -10 %
314 890 Ft 349 900 Ft
Raktáron
Termékkód: WR175l3
85" Samsung QE85Q80C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
85" Samsung QE85Q80C
Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
859 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR176r6
75"-os Samsung QE75QN900D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
75"-os Samsung QE75QN900D
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 8K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, G energiaosztály
1 999 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: WR175p85
43" Samsung QE43QN90D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
43" Samsung QE43QN90D
Televízió - SMART, Neo QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, F energiaosztály
399 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175l8
50" Samsung QE50QN90D QE50QN90D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
50" Samsung QE50QN90D QE50QN90D
Televízió - SMART, QLED Neo QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, F energiaosztály
449 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175m8
55" Samsung The Frame QE55LS03D 55" Samsung The Frame QE55LS03D - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
55" Samsung The Frame QE55LS03D 55" Samsung The Frame QE55LS03D
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, G energiaosztály
449 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WR175n3
választási útmutatóMilyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ) A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált.
Érdekelnek az új next-gen konzolok új funkciói, mint például a 4K/120Hz vagy a változó képfrissítési frekvencia? Akár igen, akár nem, a gamer tévét a funkciók és a specifikációk figyelembevételével ajánlott kiválasztani. Mi alapján lehet tehát kiválasztani a megfelelő...
Az amerikai kábeltévé, az HBO 2010-ben lépett a streaming szolgáltatások csatamezejére HBO GO néven. A szolgáltatás egyetlen évtized alatt szilárd ügyfélbázist alakított ki, és jelentősen megnövelte filmjei és sorozatai könyvtárát, amelyből számos közvetlenül az HBO...
AppleApple TV+ prémium streaming szolgáltatás Szeretnéd élvezni a világhírű filmkészítők legjobb filmjeit és sorozatait? Akkor fizess elő az Apple TV+ streaming szolgáltatásra, amelynek havi díja kevesebb, mint egy mozijegy ára. Ha új Apple eszközt vásárolsz, akkor egy évig ingyen élvezheted az Apple TV+...
A Hybrid TV képernyője lehetővé teszi az interaktív részvétel támogatását szavazással, szöveges, fényképes, illetve videós formátumokkal.
A legtöbb ember nem veszi figyelembe a televízió ajánlott nézési távolságát. Pedig a jól megválasztott átlóméret biztosítja, hogy pl. UHD TV-nézésekor teljesen kiélvezhetők legyenek a tökéletes részletek. Az áttekintésünk lehetővé teszi, hogy pontosan a lehetőségeid...
További cikkek

Samsung QLED TV

A Samsung QLED TV kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó samsung QLED TV Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább samsung QLED TV A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb samsung QLED TV A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: samsung QLED TV vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ