A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU 30 dnů na vrácení

34" LG 34UM88-P Ultrawide

Termékkatalógus
34" LG 34UM88-P Ultrawide
4,5 2 értékelés
LCD monitor - IPS, 21:9 képarány, 1000:1 kontraszt arány, 300cd/m2 fényerő, 5ms GTG válaszidő, 3440x1440 felbontás, 2x HDMI, 3x USB, Display Port, 2 Thunderbold, PIP (kép a képben), hangszóró, VESA
Kód:  WK060a1o19 Termékszám:  34UM88-P.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" LG 34UM88-P Ultrawide

Egy professzionális monitor az igényes felhasználók számára, akik értékelik a nagy felbontású qHD minőséget, és annak csodálatos élességét. A monitor alkalmas film rajongóknak, gamereknek, fotósoknak és grafikusoknak egyaránt. Az IPS technológia jobb képminőséget és széles látószöget biztosít. Merüljön el ebben az ultra széles, finom felbontású környezetben.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívüli képszélesség (21: 9)
  • Kiváló színvisszaadás és torzítás nélküli látásmód bármilyen szögből
  • Kiváló képélesség
  • MaxxAudio hangszórók
  • 2 x Thunderbolt

Gigantikus méretek

34" képátlójával és 3440 x 1440 felbontásásával ez a monitor tökéletes eszköz a munkához. Aprólékos képek a legutolsó részletig. A monitor az sRGB spektrum 99%-át lefedi, és a pontos színezés érdekében magas kontraszttal rendelkezik. Semmi sem ronthatja el a képminőség élvezetét - még az sem, ha esetleg más szögből nézné a monitort, hiszen ugyanazt a képet látja, mint szemből.

Munkahelyi kényelem

Időt takaríthat meg telefonja töltésében, ha ehhez a készülékhez dugja azt a monitor USB 3.0 bemenetén keresztül. A monitor beállítását előhivhatja egyetlen kattintással. A Screen Split (Képernyőfelosztás) funkcióval pedig 14 különféle módon alakíthatja képernyője felosztását, lehetővé téve így a "kép a képben" opciót is. Az LG vadiúj talpa, az Arcline, tökéletes stabilitást biztosít monitorjának, egy leheletnyi eleganciával vegyítve. Továbbá, a monitoron található kettő Thunderbolt bemenet, amelynek az Apple felhasználók bizonyára örülnek majd.

Született játékosoknak

Gamerek! Figyeltünk rátok is a monitor kialakításakor. Három különböző játékmód közül választhattok, a Fekete stabilizáló mód például segít megtalálni sötétben bujkáló ellenségeidet - így te lepheted meg őket először!

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
54 W Kész!

Kijelző

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
54 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" LG 34UM88-P Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UM88 Ultrawide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" LG 34UM88-P ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM88-P Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM88-P Ultrawide.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ