A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2

Termékkatalógus
3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2
Egér - vezetékes, lézeres, 19 gomb, USB, szimmetrikus, fekete kivitel
Kód:  CONE022B Termékszám:  3DX-700083 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2

SpaceMouse Enterprise Kit 2 készlet - a legjobb megoldás a CAD-hoz

Az olyan 3Dconnexion termékek, mint például a SpaceMouse Enterprise 3D egér, a CadMouse Pro Wireless egér és a CadMouse Pad egérpad kombinációja képviseli azt a szinergetikus ökoszisztémát, amelyet egy hagyományos egér és billentyűzet egyszerűen képtelen biztosítani. A SpaceMouse Enterprise 3D egér simán mozog a 3D tárgyakkal és nézettel, miközben a CadMouse Pro Wireless egér agilis illetve könnyű vele a kijelölés és a létrehozás.

A SpaceMouse Enterprise Kit 2 készlet legfőbb jellemzői

  • Csúcs-kategóriás készlet, amelyet a számos órányi munkához terveztek a CAD alkalmazásokban
  • A SpaceMouse Enterprise Kit 2 maximálisan precíz formatervezése kizárólag prémium anyagokból készült
  • Ergonomikus kialakításával tervezők és mérnökök igényeit szolgálja ki
  • A csomag két-portos USB hubot tartalmaz
  • A CadMouse Pro Wireless egeret ergonomikus kialakítás és kiváló minőségű optikai érzékelő jellemzi 7200 DPI felbontással, míg a beépített akkumulátorral akár 3 hónapig is üzemképes. 
  • A SpaceMouse® Enterprise 3D színes LCD kijelzővel, 12 intelligens funkciógombbal és CE, FCC, KC, RCM, BSMI, RoHS, WEEE, Japanese Recycling Law tanúsítással és regisztrációval rendelkezik

A SpaceMouse Enterprise Kit 2 csaknem 29%-kal csökkenti az ujjak mozgását

A SpaceMouse Enterprise Kit 2 készlete a legtermészetesebb és ergonomikusabb munkavégzést garantálja a CAD szakembereknek, óránként körülbelül 29%-kal csökkenti az ujjak mozgását illetve javítja a testtartást és a kéz pozícióját is.

A SpaceMouse Enterprise Kit lehetővé teszi a 3D-s modellek megtekintését valós időben

A SpaceMouse® Enterprise 3D egér használatával hat szabadsági fok (6DoF) érzékelővel tekintheted meg a 3D modelleket, amely lehetővé teszi a digitális tartalmak és a kamera pozíciójának precíz beállítását. Gyengéden nyomd le, tartsd nyomva és húzd, forgasd vagy döntsd meg a görgőt a 3D ábrák elhúzásához, forgatásához vagy a ráközelítéshez. Ezáltal a másik kezed felszabadul és ezzel egy időben használhatod vele a hagyományos egeret a modellek kiválasztásához, létrehozásához és szerkesztéséhez.

Minőségi vezeték nélküli CadMouse egér a 3Dconnexion-tól

A 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2 készlete magában foglalja a CadMouse Pro Wireless vezeték nélküli egeret is, amely gondoskodik a kiváló teljesítményről, miközben megőrzi kompakt méreteit. Az egeret döntött formával tervezték a még természetesebb kézben tartás érdekében, belső íveltségével támasztja a nagyujjat, ezt egészíti ki a gondosan újratervezett CadMouse görgő új, intuitív és kiszámítható tulajdonságokkal, maximális ellenállással és egy nagy pontosságú optikai érzékelővel.

A CadMouse Pad biztosítja a stabilitását az asztalon

A 3Dconnexion márkájú CadMouse Pad egérpadot kifejezetten azért tervezték, hogy a legfelső szintre emelje a prémium CadMouse egér használatát. Az egérpadot alacsony súrlódás, új felület és háromrétegű kialakítás jellemzik, ez biztosítja az első osztályú stabilitását. A CadMouse Pad csak még tovább fokozza a CadMouse egér használata közben tapasztalt precíz irányítást.

A SpaceMouse Enterprise Kit 2 tartalmaz egy két-portos USB hubot is

A maximálisan hatékony munkavégzéshez és azért, hogy a különféle perifériás eszközök ne foglaljanak el sok portot a számítógépen vagy a munkaállomáson, a 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2 készlete tartalmaz egy két-portos USB hub-ot is.

3DxWare® 10 illesztőprogram

A 3Dconnexion gyártó a praktikus 3DxWare 10 szoftvert is biztosítja a termékhez, amelynek segítségével könnyedén beállíthatod az egér gombjait, hogy igazodjon az igényeidhez.


Paraméterek

Szélesség
15,4 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Mélység
24,9 cm Kész!
Interfész
USB Kész!

Méret & súly

Szélesség
15,4 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Mélység
24,9 cm Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, macOS Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Egérgombok

Gombok száma
19× Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ