0% splátky mobily, notebooky Effaclar

3Dconnexion SpaceMouse Wireless

Termékkatalógus
3Dconnexion SpaceMouse Wireless
5 2 értékelés
Távirányító - vezeték nélküli 3D mozgás vezérlő, 2 gombos, USB
Kód:  CONE012 Termékszám:  3DX-700043 Gyártó honlapja:
3Dconnexion SpaceMouse Wireless Megszűnt

3Dconnexion SpaceMouse Wireless

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Csúcs 3D navigáció

Egyedülálló 3D vezeték nélküli egér modern kompakt külsőben, amely nagyobb hatékonyságot és kényelmet nyújt a 3D szoftverrel való munka közben. Dolgozzon egyszerre SpaceMouse és szabványos egérrel, egyet-egyet mindkét kezébe. Nagyszerűen kiegészítik egymást, ezáltal maximálisan kihasználhatja a közös potenciáljukat. A szemet gyönyörködteti a modern design csiszolt acélből, amellyel díjat is nyert (Product Design Award 2014).


6DoF vezérlő

A SpaceMouse Wireless szabadalmaztatott 6 féle irányba mozgatható (6DoF) sapkát hásznál a digitális tartalom vezérlésére. Folyamatosan döntse, zoomoljon vagy fordítsa el a modellt, elemezze minden szögből. A SpaceMouse Wireless el van látva két gombbal, amelyek megnyomásával kerek menüt hívnak elő. Rendelkezésre áll még egy virtuális NumPad is a numerikus adatok beviteléhez.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia

A SpaceMouse Wireless vezeték nélküli, tehát semmissé teszi a kábeles forma korlátozásait. A készüléket a számítógéphez egy microUSB vevő segítségével lehet párosítani, amelyet elég csak benyomni a PC-be vagy a Mac-be. Az egér egyetlen töltéssel akár egy hónapot is kibír és amikor lemerülőben van, egyszerűen csak csatlakoztassa az USB kábelt és azonnal tud dolgozni tovább.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3Dconnexion SpaceMouse Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3Dconnexion SpaceMouse Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse Wireless.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ