ApF HU ApF HU

3M

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
3M banner

3M™ - tudomány a mindennapi életben

Az 1902-ben alapított amerikai 3M™ vállalat jelenleg a világ több mint 60 országában működik. Termékeivel azonban szinte az egész világot ellátja négy ágazatban: biztonság és ipar, közlekedés és elektronika, egészségügy és fogyasztási cikkek. A 3M™ igazán lenyűgöző, mintegy 60 000 termékből és több mint 118 000 szabadalomból álló portfólióval büszkélkedhet. A legjelentősebb termékek közé tartoznak a ragasztók, csiszolóanyagok, laminált anyagok, elektromos anyagok és még sok más. A tudomány és a megállíthatatlan innováció segítségével a 3M™ továbbra is mindent fejleszt körülöttünk, és javítja a világ minden lakójának életét.

3M dual lock tépőzár

Hihetetlenül erős és tartós 3M™ Dual Lock™ tépőzár

A 3M™ egyik legnépszerűbb terméke a Dual Lock™ leszerelhető tépőzár. A minőségi tépőzár számos méretben és színben kapható, hogy megfeleljenek az igényeidnek, és legfőbb előnyük az erős tapadásuk. A 3M™ Dual Lock™ termékek tökéletesen tapadnak fém, üveg, műanyag és festett tárgyakhoz. Emellett ellenállnak a lágyítószereknek, a nedvességnek és az UV-sugaraknak, és -29 és 93°C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak.

A 3M™ kétoldalas VHB ragasztószalagok szinte mindent kibírnak

A VHB kétoldalas ragasztószalagok közel 35 éve a 3M™ egyik legkedveltebb termékei közé tartoznak, és a minőség folyamatosan javul. Segítségükkel különböző alkatrészek tartósan és szilárdan ragaszthatók, akár alumíniumból, acélból, üvegből, műanyagból készülnek, akár festett vagy porszórt felületűek. A 3M™ kétoldalas ragasztószalagok ráadásul tökéletes, minden időjárási körülmények közötti tapadást, tartósságot és vízállóságot garantálnak.

3M kétoldalas ragasztószalag
3M textil ragasztószalagok

3M™ Textil ragasztószalagok a könnyed ragasztáshoz

A 3M™ Duct Tape Textil ragasztószalagok garantáltan minden otthon kedvencei lesznek. Alkalmasak a könnyed alkalmazásra, a felületek lezárására, rögzítésére vagy jelölésére, és a gumiragasztónak köszönhetően kiváló tapadást biztosítanak. A 3M™ textil ragasztószalag nagy előnye különösen a gyors és egyszerű használat a könnyed szakadásnak köszönhetően. Egyedülálló különlegességnek számítanak az üveggel erősített textilszalagok is, amelyek magas hőállósággal büszkélkedhetnek, akár 288 °C-ig.

3M™ szigetelőszalagok - megbízható megoldás a folyadék szivárgás ellen

A folyadékszivárgás megállításához értékelni fogod a 3M™ rendkívül jól szigetelő szalagokat. Ezek egy igazán erős tapadású ragasztónak köszönhetően azonnal megtapadnak, és víz- és légmentes kötést képeznek, amely ellenáll többek között a magas hőmérsékletnek, az időjárásnak és az UV-sugárzásnak egyaránt. Ezek a tulajdonságok teszik a 3M™ szigetelőszalagot hasznos partnerré beltéri és kültéri használatra. A szalagok emellett ellenállnak az oldószereknek, és különböző bevonatokkal bevonhatók.

3M szigetelő ragasztószalagok
3M vinil ragasztószalagok

Jelölj meg minden fontos dolgot a 3M™ vinilszalagokkal

A 3M™ vinilszalagokat leggyakrabban figyelmeztető és tájékoztató célokra használják. Többféle színben kaphatók, hogy segítsenek a könnyen látható jelölések létrehozásában. A 3M™ vinilszalagok kiváló oldószer- és kopásállósággal büszkélkedhetnek, ami lehetővé teszi, hogy mindig megőrizzék élénk színjüket. Emellett nagyon rugalmasok, így könnyen alkalmazkodnak az egyenetlen és szabálytalan felületekhez. Ráadásul a lehúzás után nem hagynak ragasztónyomokat, így megkönnyítik a tisztítást.

Praktikus 3M™ csomagoló és maszkoló szalagok

A 3M™ csomagolószalagok a precíz dobozzáráshoz készültek, és merev dobozokhoz, újrahasznosított papírhoz vagy kartonhoz alkalmasak. A gyártási folyamat során kétirányú orientált polipropilén réteget használnak, amely nagy ellenállással rendelkezik az élek felhasadásával és szakadásával szemben. A 3M™ maszkoló szalagokat pedig például festés vagy lakkozás során használják. Élvezheted a könnyű használatot, megakadályozza a festék kifolyását, valamint a 100 °C-ig terjedő hőmérsékletállóságot és számos színváltozatot.

3M csomagoló és maszkoló szalagok
3M spray ragasztók

3M™ multifunkciós spray ragasztók általános használatra

A 3M™ spray ragasztók az állítható szórófejnek köszönhetően könnyen és gyorsan alkalmazhatók. Válassz a papírra, szövetre, fémfóliára vagy akár szőnyegre való ragasztók közül. Bármelyik lehetőséget is választod, a 3M™ spray ragasztók mindig erős és tartós ragasztást garantálnak, amely az idő múlásával sem töredezik vagy sárgul meg. Ezenkívül választhatsz szinte azonnal kötődő ragasztókat is, amelyek már 15 másodperc alatt megszilárdulnak, vagy 12 óra alatt, ha újra kell pozícionálnod egy felületet.

1 termék
3M Az azonnali csíramentesítéshez
Törlőkendő - eltávolítja a mikrobák akár 99,9%-át kemény és nem porózus felületekről, vízzel aktiválható törlőkendők, 85 db csomagonként - 250,47 Ft/törlőkendő
21 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR290

3M

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ