Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

40" Sony Bravia KDL-40WE665

Termékkatalógus
40" Sony Bravia KDL-40WE665
4,7 61 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 100cm, Full HD, Motionflow XR 400 Motionflow XR (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, gamer mód, Netflix, Linux operációs rendszer, 200×100 VESA, 10 W hangszóró, ClearAudio+, Dolby Digital Plus és DTS Digital Surround,
Kód:  WS1017m2 Termékszám:  KDL40WE665BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

40" Sony Bravia KDL-40WE665

You tube egyetlen kattintással

A beépített WiFi-nek köszönhetően ez a készülék vezeték nélküli streamelést és internetes szórakozást kínál otthoni hálózaton, zavaró kábelek nélkül. Térj egyből a tárgyra. Lépj be azonnal a YouTube-ra, és játszd le kedvenc videóidat. A képernyőtükrözés segítségével Sony Bravia KDL-40WE665 tévéden eléred okostelefonod tartalmát és alkalmazásait is. Nagyítsd ki emlékeidet, és élvezzétek nagy képernyőn a felvételeket családi körben, valamint a barátaiddal.

Nagy dinamikatartomány

A nagy dinamikatartománnyal rendelkező méretes Full HD képernyő a fényerőt sokkal nagyobb intenzitással reprodukálja, mint a hagyományos LED-TV-k. Egyedülálló algoritmus szabályozza, hogy a világos és fekete közötti tartomány szélesebb legyen. A Sony Bravia KDL-50WF665 színei még fényesebbek, a fekete pedig még feketébb és mélyebb árnyalatban jelenik meg, különösen HDR videók lejátszásakor.

Minden részlet X-Reality PRO-val


Az X-Reality PRO-nak köszönhetően a Sony Bravia KDL-50WF665 tévé rendkívüli tisztasággal büszkélkedhet. Minden egyes pixellel szorgalmasan megdolgozik. Elemzi a jelenetek egyes részeit, és összehasonlítja a képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, a kontraszttal, a színnel és a szélekkel. Ezért bármit is nézel, a különbség a legapróbb részletekben is látható lesz.

Magával ragadó hangzás

Természetesen az S-Force Front Surround a Sony Bravia KDL-50WF665 hangszórók segítségével is  háromdimenziós, gazdag és rendkívül valósághű hangot kínál. Még rossz minőségű hang esetén is, a Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) képes visszaállítani az elveszett frekvenciákat annak érdekében, hogy természetes hangot teremtsen. A ClearAudio+ hangzással lenyűgöző hanghatásban lesz részed. Hallgass zenét, párbeszédeket és térhangzást még nagyobb tisztaságban. A Clear Phase gondoskodik a frekvencia folytonosságáról és egyensúlyáról.


Sony Bravia KDL-40WE665 - nincs kábel, csak maximális kép

A panelt egy keskeny alumínium keretbe helyezték el, amely amellett, hogy nagyszerűen mutat, tökéletesen illik bármelyik nappaliba. Az átgondolt designt a kábelek sem zavarják meg, hiszen egy rendkívül okos rendszert alakítottak ki a rendszerezésükre. Ugyanis a kábeleket tökéletesen elrejtették.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    91 cm Kész!
    Magasság
    59,1 cm Kész!
    Mélység
    20,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    54,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    64,6 cm Kész!
    Tömeg
    8,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×100 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Fali tartó konzolra illeszthető a készülék?

    Tisztelt Cím! A kiválasztot Sony Bravia 40" készülékből május végére szükség lenne 16 darabra. Várom megtisztelő válaszukat. Üdvözlettel: Végi Jánosné

    Kérdések és válaszok: 40" Sony Bravia KDL-40WE665
    Kiegészítők: 40" Sony Bravia KDL-40WE665 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Sony Bravia KDL-40WE665. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" Sony Bravia KDL-40WE665. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Sony Bravia KDL-40WE665. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Sony Bravia KDL-40WE665.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ