Shop roku AlzaBoxy Q1

45 cm széles beépíthető mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(1)
B
(3)
C
(8)
D
(7)
E
(16)
F
(1)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(36)
Szabadon álló
(1)
Aláépíthető
(1)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(13)
Teljesen integrált
(23)
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás
(32)
Vízérzékelő
(10)
Hőcserélő
(5)
Extra szárítás
(4)
Gőz funkció
(1)
Öntisztítás
(9)
Mosogató programok
Gyors
(19)
ECO
(7)
Féltöltet
(10)
Intenzív
(6)
Üvegvédelem
(16)
Szűrés

A beépíthető mosogatógép 45 cm változata párok, egyedülállók és kisebb családok számára is alkalmas. Ez a típus közvetlenül a konyhaszekrénybe van beépítve, amely így egységes megjelenést kap. Hol található a 45 cm beépíthető mosogatógép kezelőpanelje, mennyi az egy mosásra jutó energiafogyasztás, és milyen kiegészítő funkciók könnyítik meg a munkát? Mindez kiderül az alábbi írásból.

Tovább

A beépíthető mosogatógép 45 cm kiválóan alkalmas a kisebb háztartásokba

Ha kevés hely van a konyhában, vagy kisebb mennyiségű piszkos edényt szeretnél elmosogatni, a mosogatógép 45 cm beépíthető változata tökéletes választás. A normál 60 cm-es változathoz képest kevesebb helyet foglal, és 8-10 edénykészlet elmosására alkalmas. Vásárlás előtt ellenőrizd a mosogatógép méreteit a termékleírásban, hogy azok megfeleljenek a beépített szekrény méretének.

i

Szeretnél akár 16 edénykészletet is egyszerre elmonsi? Kínálatunkban a 60 cm-es beépíthető mosogatógépek közül is választhatsz.

Milyen vezérlőpanellel rendelkezik egy beépíthető mosogatógép 45 cm -es változata?

A 45 cm beépíthető mosogatógép látható és rejtett kezelőpanellel is felszerelhető. Elhelyezése befolyásolja a konyha általános megjelenését. Kompromisszumként a mosogatógép felszerelhető olyan funkcióval is, amely a mosási ciklus fázisait a padlóra vetíti.

  • teljesen beépíthető mosogatógép 45 cm -es változata nem látszik, és tisztább kialakítást és egységesebb megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A panel az ajtó szélébe van beépítve, és csak akkor látható, ha a teljes ajtó ki van nyitva.
  • 45 cm beépíthető mosogatógép paneles verziója látható előlappal rendelkezik, és jól láthatóvá teszi a mosási ciklus egyes fázisait. Előfordulhat azonban, hogy az előlap nem illeszkedik a konyha dizájnjához, ezért erre is ügyelned kell.
  • A talpas mosogatógép 45 cm beépíthető változata kompromisszumos megoldást kínál. Úgy tervezték, hogy a konyhapult alá kerüljön, saját előlappal és az elülső részen lévő kezelőszervekkel.

45 cm széles beépíthető mosogatógép
45 cm mosogatógép beépíthető változata

beépíthető mosogatógép 45 cm széles Bosch
45 cm beépíthető mosogatógép panellel

mosogatógép 45 cm széles beépíthető rozsdamentes acél
Talapzatos mosogatógép 45 cm beépíthető változat

Az új beépíthető mosogatógép 45 cm változatnak gazdaságosnak kell lennie

A mosogatógép egy olyan készülék, amely akár napi szinten is üzemel, ezért a kiválasztásakor figyelembe kell venni az energiahatékonyságát. A beépíthető mosogatógép 45 cm -es változatai A -tól F energiaosztályba sorolhatók, ahol az A a leghatékonyabb, az F pedig a legkevésbé energiatakarékos. Az energiacímke, amely minden mosogatógép kötelező tartozéka, tájékoztat az áram- és vízfogyasztás pontos mértékéről.

i

A mosogatógép használata manapság nagyon gazdaságos. Akár hétszer kevesebb vizet használ, mint a kézi mosogatás, és a vízmelegítésen is spórolhatsz.

A választáskor vedd figyelembe a méreteket is. A beépíthető mosogatógép 45 cm -es verziójának tökéletesen illeszkednie kell a szekrénybe

A beépíthető mosogatógép 45 cm mindig azonos szélességű. A magassága és a mélysége azonban változhat, ezért mindenképpen figyeld ezt a két paramétert. Arról is gondoskodnod kell, hogy legyen víz- és lefolyó csatlakozás. A tápcső hossza körülbelül 1,5 méter, míg a lefolyócső hossza akár két méter is lehet.

A beépíthető mosogatógép 45 cm -es változatai a belső elrendezésükben különbözhetnek

A többi mosogatógéphez hasonlóan a beépíthető mosogatógép 45 cm -es verziói is többféle belső elrendezési rendszerrel rendelkezhetnek. A mosogatógépek gyakran különböznek az evőeszköz mosogató rendszerükben. Míg egyesek kosarat, mások fiókot kínálnak. A praktikus, változtatható összecsukási funkciókkal a kosár elrendezését könnyedén az igényeidhez igazíthatod.

Egyszerűsítsd a munkát a beépíthető mosogatógép 45 cm kiegészítő funkcióival

A speciális kiegészítő funkciók biztosítják a készülék egyszerű használatát. Ezek időt, energiát és tisztítószereket spórolnak meg, ezért mindenképpen vedd őket figyelembe a választáskor.

  • Az AquaStop egy okos biztonsági funkció, amely meghibásodás esetén megakadályozza, hogy a készülékből víz szivárogjon.
  • A vízérzékelő az edények keménysége, hőmérséklete és szennyezettsége alapján állítja be a mosási módot.
  • A töltésérzékelő érzékeli a benne lévő edények mennyiségét, és ennek megfelelően állítja be a vízfogyasztást.
  • A hőcserélő a mosás során keletkező hőt használja fel az újramelegítésre, így a mosás gazdaságosabb és kíméletesebb lesz.
  • A késleltetett indítás is jól jöhet, mert a mosás megkezdését az igényeidnek megfelelően akár több órával is késleltetheted.
  • Az AutoOpen automatikusan kinyitja az ajtót a program befejeztével, hogy az edények tökéletesen szárazak maradjanak.
  • Az automatikus mosószer adagolás az edények szennyezettségi szintjének megfelelően adagolja a mosószert.
  • A gőzfunkció biztosítja a kemény szennyeződések és a perzselési foltok hatékonyabb tisztítását előmosás nélkül.
  • Az öntisztító funkció megkönnyíti a mosogatógép karbantartását.
45 cm mosogatógép beépíthető

A beépíthető mosogatógép 45 cm tökéletesen illeszkedik a konyhába.

A modern otthonok ideális megoldása a beépíthető mosogatógép 45 cm -es okos változata 

Szereted az okos kütyüket? Akkor a beépíthető mosogatógép 45 cm -es okos változata az ideális választás a számodra. A készüléket a mobiltelefonoddal vezérelheted, új programokat tölthetsz le, intelligens diagnosztikát használhatsz vagy nyomon követheted a fogyasztási adatokat. Egyes modellek az intelligens otthoni rendszerbe is integrálhatóak.

Milyen programokat kínálhat a beépíthető mosogatógép 45 cm -es verziója?

Választáskor nézd meg a készülék programkínálatát is. A beépíthető mosogatógép 45 cm -es verziója standard és speciális programokat is kínál, így a választást az egyéni igényeidhez igazíthatod. Értékelni fogod például az üvegvédő-, az éjszakai üzemhez ideális csendes programot vagy a higiéniai gőzprogramot, amelyet többek között gyermekes családok is használhatnak.

i

Olcsó beépíthető mosogatógép 45 cm szélességben? Számunkra nem probléma!

Szeretnél pénzt megtakarítani mosogatógép vásárlásakor? Nézz szét az akciós beépíthető mosogatógép 45 cm vagy az outlet oldalon, ahol kedvezményesen találhatsz háztartási gépeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gorenje GI520E15X Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
118 390 Ft

2.
GORENJE GV520E15 Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, állítható kosarak, mérete 82 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
139 000 Ft

3.
AMICA MI 436 BB Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé)
150 890 Ft

Még több
36 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,0
SIGURO DW-B453S Inno Saver
Beépíthető mosogatógép - keskeny (45 cm), beépíthető és teljesen integrált, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, turbósebesség+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, a felső kosár állítható magasságú, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), tömege 34,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B453S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3
AMICA MI 436 BB
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé)
150 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIMY003
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 12×
AMICA MI 438 BLDC
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, mosási fázis jelzése, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIDW58
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH SPI6YMS14E Serie 6 - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH SPI6YMS14E Serie 6
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése fiókba, mérete 81,5 × 44,8 × 57,3 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
322 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOMY298
4,5 16×
Gorenje GI520E15X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
118 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY35
5,0
MORA VM 565 X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, mérete 81,5 × 44,8 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
141 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY030
4,4 12×
GORENJE GV520E15
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, állítható kosarak, mérete 82 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
139 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY41
4,3
MORA IM 535
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, kijelző, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
112 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY021
4,3
Beko DIS35020
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), érintéses vezérlés, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
108 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEMY110
4,0
CANDY CDIH 2D949
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, kijelző, mérete 81,6 × 44,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMY64
4,5 25×
BEKO DIS35023
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, érintéses vezérlés, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
132 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEMY111
4,6
MORA VM 545 X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, mérete 81,5 × 44,8 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
131 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY024
4,4
AEG Mastery FEE73407ZM
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 44,6 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
246 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGMY061
BOSCH SPV2HMX42E
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Leárazás -4 %
174 900 Ft 182 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOMY338
4,6
ELECTROLUX 700 PRO GlassCare EEG62310L
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 44,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
185 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY079
4,7
Electrolux EES42210L 600 SatelliteClean
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 44,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
206 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELXMY072
BOSCH SPV6YMX08E Serie 6 - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
BOSCH SPV6YMX08E Serie 6
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése fiókba, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
300 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOMY303
AEG Mastery GlassCare FSE73407P - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG Mastery GlassCare FSE73407P
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosási fázis jelzése, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 44,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
323 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AEGMY053
5,0
Electrolux EEM43201L 700 FLEX MaxiFlex
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosási fázis jelzése és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 44,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
236 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY075
BOSCH SPI2HKS58E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), levehető felső fedél , az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
178 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOMY335
BOSCH SMI6ZDS16E - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH SMI6ZDS16E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), levehető felső fedél , az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
340 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY324
4,7 20×
Electrolux EEM63310L 700 FLEX MaxiFlex
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 44,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
238 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY077
WHIRLPOOL DSIO 3M24 C S
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), mérete 82 × 44,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
156 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY100
4,2
MORA IM 565
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, kijelző, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
147 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY027

45 cm széles beépíthető mosogatógépek

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

45 cm széles beépíthető mosogatógépek

A 45 cm széles beépíthető mosogatógépek kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 45 cm széles beépíthető mosogatógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 45 cm széles beépíthető mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 45 cm széles beépíthető mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 45 cm széles beépíthető mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ