30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

49" LG 49UJ6307

Termékkatalógus
49" LG 49UJ6307
4,8 21 értékelés
Televízió - SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, True Motion 100 (50 Hz), Active HDR, DCI 83%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web böngésző, párosítás okostelefonnal, USB felvétel, webOS 3.5, VESA, 20 W-os hangszóró, A
Kód:  WK607i8 Termékszám:  49UJ6307 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" LG 49UJ6307

Élénk és tiszta kép minden szögből 

A legújabb technológiai újítások bele lettek építve ezen televízió Ultra HD felbontású egyedülálló IPS panelébe. Hála az IPS technológiának torzításmentes és lenyűgöző látványban lesz részed a betekintési szögektől függetlenül. Most már meghívhatod az egész családot vagy a barátokat, és kiélvezhetitek az LG Smart TV által nyújtott élményeket.

Élénk színek

A True Color Accuracy egy fejlett algoritmust használ a színek feltérképezésére a hatékony színkorrekció érdekében, amelynek köszönhetően a televízió részletgazdag képet tud biztosítani valósághű színekkel.

Nagyszerű látvány mindenki számára

Ez az LG televízió semmiben sem fog Téged korlátozni. Elég csak kényelmesen leülnöd valahova a nappaliban, és már élvezheted is a tökéletes képet annak egyedülálló színeivel és kontrasztjával, mintha közvetlen a képernyő előtt ülnél.

Active HDR

A fejlett formázós technológia lehetővé teszi a többféle HDR (High Dynamic Range) algoritmusból való kiindulást, mint például a HLG vagy a HDR 10, amelynek köszönhetően többféle forrásból is HDR élményben részesülhetsz..

HDR10/HGL

Az UJ6307 sorozat modelljei kompatibilisek a HDR10 és a Blu-ray és HGL formátumokkal a műsorszórást tekintve. A dinamikus adatoknak köszönhetően ezzel a technológiával minden jelenet külön kerül megjelenítésre, a végleges tartalom pedig sokkal jobb minőségben mutatkozik meg.

HDR Effect

Készíts egy egyszerű képből valami rendkívülit! A fejlett képfeldolgozás még a standard dinamikai tartománnyal rendelkező tartalom esetében is képes a HDR hatás létrehozására. Emeld hát a mindennapi szórakozásod egy új szintre a rendkívüli színvilággal és kontraszttal!

Minőségi kép minden forrásból

Az LG 4K Upscaler funkciónak köszönhetően bármiféle képet magasabb felbontásra upgradelhetsz. Az LG 4K Upscaler funkció egy elsőosztályú képfeldolgozó technológia, amely képes az akár 4K felbontásra is felvinni a kép minőségét.

A többcsatornás hanghatás magával ragad

Egy nagyszerű televízió nagyszerű hangzást is érdemel. Épp ezért lett az UJ670V modell a márkás hangszórókon kívül felszerelve még további hét virtuális csatornával, amelyek egy többcsatornás Ultra Surround hatást hoznak létre. 

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása/span>

Internetelérés, filmek és zenék lejátszása, illetve a közkedvelt Amazon és Netflix szolgáltatások mind-mind karnyújtásnyira lesznek csupán. A Magic Remote "mágikus" távirányító teljesen egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé, amely egy kényelmes kurzor általi kommunikációban nyilvánul meg a televízióval. A magasabb kényelem érdekében néhány funkciót még hangparancsokkal is vezérelhetsz.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Rendszer

    Operációs rendszer
    WebOS Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111 cm Kész!
    Magasság
    70,5 cm Kész!
    Mélység
    23,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,11 cm Kész!
    Tömeg
    11,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" LG 49UJ6307 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" LG 49UJ6307. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" LG 49UJ6307. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" LG 49UJ6307.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ