A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

49" Samsung QE49LS01TA

Termékkatalógus
49" Samsung QE49LS01TA
Televízió - SMART TV, QLED, 123cm, 4K Ultra HD, PQI 2800 CMR (100Hz), HDR10+ és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 40 W hangszóró, Dolby Digital Plus, energiaosztály G
Kód:  WR179i1 Termékszám:  QE49LS01TAUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung QE49LS01TA


Dizájnos darab

A Samsung The Serif SMART QLED televíziót úgy tervezték, hogy mindenkit lenyűgözzön nem csak a képvilágával, hanem kivételes megjelenésével is.

Különleges, 360°-os kivitelezés

Élvezd az új Samsung The Serif SMART QLED TV képernyőjét bármilyen szögből. A készüléket nyugodtan elhelyezheted akár a szoba közepére is, hiszen a The Sheriff TV egyedülálló megjelenése és stílusa páratlan lehetőségeket nyújt a térbeli elhelyezéskor.

Levehető állvány

A Samsung The Serif SMART QLED TV készüléket egy stílusos fém állvánnyal együtt vásárolhatod meg, ennek köszönhetően korlátok nélküli szabadságot kapsz a TV elhelyezésében. De ez még nem minden - éppen ellenkezőleg. Ezt az állványt könnyedén eltávolíthatod a tévéről és a készüléket gond nélkül elhelyezheted az asztalon, a szekrényen vagy akár a padlón is. A The Sherif televízióval a képzelőerő egyszerűen nem ismer határokat.

Praktikus NFC technológia

A tartalmak megosztása az okostelefon és a televízió között még soha nem volt ilyen könnyű. Ehhez csupán annyi a dolgod, hogy a mobilkészülékedet a Samsung The Serif SMART QLED TV tetejére teszed és az okostelefon azonnal kapcsolódik a TV-hez. Így kényelmesen és természetesen hallgathatsz zenét vagy nézheted a sorozatokat.

A legmodernebb technológiákkal készült

A Samsung The Serif SMART QLED készüléke a Samsung szabadalmaztatott Quantum Dot technológiáját alkalmazza, amely kvantum pontokat használ a 100%-os színtelítettséghez. Ez azt jelenti, hogy a képeket egy milliárd színárnyalatban élvezheted ki. A HDR10+ támogatás a gondoskodik a minden jelenetben valósághű képvilágról azáltal, hogy az összes jelenetben elemzi, majd kiigazítja a fényerőt.

Egyedülálló "I" formatervezés

Olyan televíziót szeretnél az otthonodba, amelynek nincsen párja? Akkor a Samsung The Serif SMART QLED készüléke a megfelelő választás. A nagy "I" t betűre hasonlító karakteres profiljának hála mindenki azonnal felismeri.

Exkluzív Ambient minták

Keltsd életre a The Serif televíziót a környező természet inspirálta Ambient üzemmód exkluzív mintáival. Válassz a papírlapra vagy a szövet textúrára emlékeztető stílusok közül, amelyeket a Ronan és Erwan Bouroullec művészi páros készített.

Nincs többé fekete képernyő

Egy TV, amely felismeri a környező fal színét és mintáját - Ambient Mode+ üzemmódban a TV csúnya fekete képernyőjét eredeti és látszólag áttetsző mintává alakítja, amely tökéletesen harmonizál a környező belső térrel. Emellett lehetőséged van családi fényképek vagy olyan praktikus információk megjelenítésére is, mint például a dátum és idő, az aktuális hírek vagy az időjárás.

Tartalom okostelefonról a TV-re

A praktikus Multi View funkcióval feloszthatod a Samsung The Serif SMART QLED képernyőjét két jól látható ablakra, amelyen egyszerre nézheted a kedvenc műsoraidat, miközben megtekintheted a legfontosabb híreket a mobiltelefonról.

Hangzásjavítás fokozott zaj esetén

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zaj vagy a főzéssel járó zsinat sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy minden egyes szót kristálytisztán hallhass tévénézés közben. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    101 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    111 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    101 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    111 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,96 cm Kész!
    Magasság
    116,14 cm Kész!
    Mélység
    47,46 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    67,19 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    20,65 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    93,01 cm Kész!
    Tömeg
    21,9 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Samsung QE49LS01TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung The Serif QE49LS01TA Cloud White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Samsung QE49LS01TA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung The Serif QE49LS01TA - Cloud White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Samsung The Serif QE49LS01TA - Cloud White.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ