A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

49" Samsung QE49Q6FN

Termékkatalógus
49" Samsung QE49Q6FN
4,7 11 értékelés
Televízió
Kód:  WR183z3 Termékszám:  QE49Q6FNATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung QE49Q6FN

Samsung QE49Q6FN, a színárnyalatok lélegzetelállító palettájával

Milliárdnyi szín a képernyődön

Élvezd a legújabb filmeket és a kedvenc műsoraidat teljesen új látvánnyal. Ez az új látvány több, mint egymilliárd árnyalatot fed fel számodra a Samsung QLED TV Q6F modellen. A Quantum Dot technológia tökéletesíti a legfinomabb színárnyalatokat és részleteket is. A kiváló vizuális élményhez hozzájárul a színek 100%-ának megjelenítése is, így a TV a fényerőtől függetlenül gazdag színpalettát kínál. 

Az egyes jelenetek magas kontrasztja

Élvezd a képet tele világos fényekkel és sötét árnyékokkal a Q Contrast technológiának köszönhetően. A Quantum Dot Q6F televízió képernyője egy innovatív megoldás a Samsungtól, amely a kontraszt-beállítások különleges kombinációját rejti. A kedvenc filmed nézése közben nem fogsz lemaradni a legkisebb részletről sem - minden pillanatot szó szerint új, jobb fényben élvezhetsz. 

Nézd a filmeket teljes szépségükben

A Samsung Q6F-el a kedvenc filmjeidet végre hiteles formában láthatod. Élvezd a minőségi vizuális tartalmat a tökéletes fényerejű és kontrasztú kijelzővel a Q HDR Elite technológiával, valamint az új HDR10+ nagy dinamikatartományú szabvánnyal. A QLED TV biztosítottan minőségi élményét a szigorú Ultra HD szabvány teljesítésének tanúsítványa garantálja.

Kiváló minőség és tartósság

A felhasznált anyagoknak és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már nem kell tartanod a képpontok kiégésétől sem a TV kijelzőjén. Az anorganikus anyagokra, amelyekből készült, ugyanis nem jellemző az organikus anyagoknál gyakori elhasználódás. A QLED TV így rendkívül hosszú időn keresztül nyújt nagyszerű vizuális élményt, egyetlen hiba nélkül.

Samsung Q6FN, kabel

Egy kábel az adatokhoz és a tápellátáshoz

Őrizd meg a nappalid letisztult dizájnját! A Samsung Q6F prémium TV-je ötvözi a Quantum Dot technológia nyújtotta fantasztikus képet a kifinomult One Invisible Connection dizájn megoldással. A One Connect Box összekapcsolja az áram- és adatkábeleket, majd kapcsolódik a készülékhez. Így rejtve marad, és minden eszköz csatlakoztatásáról egyszerre gondoskodik.


Alkalmazkodik hozzád és a környezetedhez is

Annak a ténynek, hogy a QLED TV nagyszerűen kiegészíti az otthonodat, kiváló bizonyítéka a különleges Ambient Mode üzemmód. Ennek köszönhetően ugyanis az új TV akkor is jól néz ki, amikor ki van kapcsolva. A kikapcsolt kijelző helyett megjeleníthetsz a környező falhoz illő színt, vagy akár hátteret is. Alternatívaként bekapcsolhatod az időjárás-előrejelzést és a híreket is. Esetleg csatlakoztathatod a mobiltelefonodat Bluetooth segítségével, és hallgathatod az általad kiválasztott számokat is a TV hangszóróján keresztül.

Valódi élményt nyújt minden szögből

A Q6F televízió tervezésénél nem csak a Quantum Dot technológia panelre, hanem a kivételesen stílusos kivitelezésre is sok figyelmet szenteltek. A készülék 360 ° -os kialakítása észrevehető a nagy képernyőn, amelyet úgy terveztek, hogy ne zavarja a vizuális élményt, még a TV-készülék letisztult hátulsó oldalán sem.

A háztartásod középpontja lesz

Élvezd a gazdag szórakozás élményét, és élvezd a Q6F-et még nagyobb kényelemben. A Smart Hub multimédiás kínálat segítségével a kedvenc tartalmaid mind egy helyen lesznek. Szinte azonnali hozzáférést kapsz mind az alkalmazásokhoz, mind a sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz is. A kényelem érdekében a felhasználói felület segítségével könnyedén kezelheted az összes csatlakoztatott eszközt.

Búcsút inthetsz a felesleges távirányítóknak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítót kellett kéznél tartani a tökéletes audiovizuális élmény érdekében. A Samsung One Remote Controlt használ a Quantum Dot televíziókhoz, hogy kényelmes vezérlést biztosítson a különböző készülékekhez, egyetlen távirányítóval. Emellett azonosítja és jelöli is a csatlakoztatott eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kezelésüket és a beállításukat.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    109,1 cm Kész!
    Magasság
    70,3 cm Kész!
    Mélység
    24,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    63,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,49 cm Kész!
    Tömeg
    13,9 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Samsung QE49Q6FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung QE49Q6FN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Samsung QE49Q6FN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49 '' Samsung QE49Q6FN.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ