A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

49" Sony Bravia KDL-49WD755

Termékkatalógus
49" Sony Bravia KDL-49WD755
4,5 19 értékelés
Televízió SMART LED, 123 cm képátlójú, X-Reality PRO, Motionflow XR 200Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 2x HDMI, 2x USB, SCART, CI +, LAN, DLNA, Képernyő tükrözés, WiFi , USB HDD felvétel, 2x 10W hangszóró, Energ. Osztály A +
Kód:  WS1049b2 Termékszám:  KDL49WD755BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Sony Bravia KDL-49WD755

Azt lehet díszíteni a nappaliban TV és intelligens funkciókkal és reális audiovizuális élmény a széles közönség spektrumot. TV egy fantasztikus szín feldolgozás pontos leképezésével minden részletet. A Sony egyedülálló képfeldolgozó processzor elemzi, tisztítja és finomítja a képeket kiváló eredményeket. Jelentősen csökkenti a zajt, és felajánl egy valódi Full HD minőségben.

legfontosabb jellemzői

  • Paraméterek vonzó TV karcsú és elegáns design
  • Összességében kép javítása egy egyedi képfeldolgozó processzor X-Reality PRO
  • Könnyű hozzáférés a világ a filmek, tévéműsorok és alkalmazások
  • Csatlakozás egy hálózati kábel nélkül (WiFi)
  • Tükrözés kijelző smartphone (Miracastot)
  • Esztétikai kábeleket az állvány

hálózati lejátszó

Mint egy igazi okos TV és a kodifikáció hálózati funkciókat és dolgozni az online tartalom az interneten. TV könnyen beépíteni az otthoni hálózathoz vezetékes LAN vagy WLAN kapcsolat WiFi-n keresztül. Ön képes lesz lejátszani a filmeket, több millió zeneszámot, kedvenc csatornák, használja a böngésző és az alkalmazások, mint a Twitter, Facebook, YouTube és így tovább. WiFi Miracastot egy olyan eszköz, amely tükrözi a képernyős okostelefon a tv-képernyőn. Showcase szerzett fényképeket nélkül összetett sebességváltó.

Otthon centrum

Természetesen lehet csatlakoztatni az USB meghajtót játszani - élvezheti a filmeket, zenéket és fényképeket. MHL interfész felelős a kábel kapcsolat a kompatibilis telefonok és tablettát. Abban a pillanatban, tükör tartalmat a televízióban, miközben az akkumulátor töltését. Természetesen van még egy sor beépített HD TV tuner a digitális földi, kábeles és műholdas műsorszórás. Inputként más eszközök nagy felbontású szolgál majd egy pár HDMI. Mindez egy vékony kialakítás kivitelezés, ami lesz a funkcionális és esztétikai dekoráció a nappaliban.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    109,3 cm Kész!
    Magasság
    69 cm Kész!
    Mélység
    22,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,6 cm Kész!
    Tömeg
    12 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Sony Bravia KDL-49WD755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KDL-49WD755. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Sony Bravia KDL-49WD755. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WD755. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WD755.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ