AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

50" LG 50NANO79

Termékkatalógus
50" LG 50NANO79
4,5 14 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 125cm, 4K Ultra HD, 50 / 60 Hz, Direct LED, HDR10 és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, WebOS operációs rendszer, 200×200 VESA, 20 W hangszóró, Ultra Surround, energiaosztály G
Kód:  WK612d01 Termékszám:  50NANO793NE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50NANO79


Az LG 50NANO79 4K TV tökéletes élményt nyújt

LG 50NANO79 Real 4K felbontással és szinte irreális színekkel

Az LG NanoCell 4K technológiával minden pixelt külön-külön és tisztán élvezhetsz, ennek köszönhetően a kép nagyon közel áll a tökéletességhez. Az LG NanoCell nanorészecskéket használ, amelyek kiszűrik a színszennyeződéseket, tökéletesen reális képet hozva létre. Az eredmény egy tökéletes vizuális élmény, valódi 4K felbontással, amely a legigényesebb nézőket is kielégíti.


LG NanoCell TV négymagos 4K processzorral

Az LG 50NANO79 erőteljes négymagos 4K processzorral rendelkezik, amely fejlett algoritmusokkal hatékonyabban távolítja el a zajt, dinamikusabb színeket és kontrasztot hozva létre. Biztosítja az alacsony felbontású tartalom precíz átalakítását nagyobb felbontássá a 4K minőséget megközelítő reprodukcióval.

Élvezd az igazi moziélményt az LG 50NANO79 TV-vel 

Az LG NanoCell TV képernyőn minden jelenet valósághűnek tűnik az LG Nano Black technológia által létrehozott élénk színeknek és nagy kontrasztnak köszönhetően. Ezenkívül az optimalizált kép és hang még lenyűgözőbb élményt nyújt, amely nappalidat igazi mozivá varázsolja.


Nézd filmeket az alkotóik szándéka szerint

FILMMAKER MODE üzemmódban a processzor automatikusan kikapcsolja a mozgás simítását a teljes filmhatás elérése érdekében. Ennek köszönhetően nézheted kedvenc filmjeidet és egyéb tartalmaidat az LG 50NANO79 TV képernyőjén anélkül, hogy elveszítenéd az alkotók kreatív szándékát, az audiovizuális élményt a digitális mozi szintjére emelve.

A legújabb HDR formátumok támogatása

A modern HDR 10 Pro és HLG Pro formátumok támogatásával az LG NanoCell TV optimális képminőséget biztosít nagy dinamikatartomány mellett. Élvezni fogod kedvenc tartalmaidat nagyfelbontású, tökéletes színekkel és részletekkel sötét és nagyon világos jelenetekben is.

Végtelen szórakozás

A legújabb tévésorozatok, filmek, dokumentumfilmek vagy élő sportközvetítések mind egy helyen találhatók. A Netflix, az LG Channels és az Apple TV szórakoztató tartalmak gazdag tárházát kínálja.



Az LG NanoCell TV valósághű játékélményt nyújt

A virtuális világ az LG NanoCell technológiának és a valósághű színeknek köszönhetően jobban fog kinézni, mint a valóság. Élvezd a továbbfejlesztett valós idejű grafikát olyan fejlett játékfunkciókkal, mint a alacsony bemeneti késleltetés, HDMI 2.1 és HGiG mód, amely a grafikus kijelzőt a TV specifikációihoz és teljesítményéhez igazítja.

Alacsony bemeneti késés

Az LG 50NANO79 TV alacsony bemeneti késéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy azonnal és késedelem nélkül támadhasd ellenfeleidet. A beviteli késések minimalizálásával a játékban zajló akció szinkronban lesz az érzékszerveiddel a gyors ütemű játék közben.


Az LG 50NANO79 biztosítja az elképesztő élményt sportmérkőzések nézésekor

Az LG 50NANO79 TV Nano Accuracy technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a pontos színeket torzítás nélkül, bármilyen szögből láthasd. Az ultra nagy képernyő, a tiszta színek és a csodálatos képminőség minden rajongót örömmel tölt el, miközben sportot néz. A Motion Pro segítségével elmosódás nélkül nézheted az egyes játékosok összes gyors mozgását.

Virtuális hang

A 4K LG 50NANO79 TV gazdagabb, kétcsatornás 4.0 virtuális hanggal rendelkezik. Hozz létre térhatású hangzást a nappaliban két Bluetooth hangszóró csatlakoztatásával.

Sport értesítés

Most nem fogsz lemaradni egyetlen fontos részletről sem a Sports Alerts funkciónak köszönhetően, amely információkat kínál a meccs előtt, alatt és után, még akkor is, ha másik műsort nézel.


Kényelmesebb élet az LG ThinQ AI technológiával

Az LG 50NANO79 kompatibilis az intelligens LG ThinQ AI technológiával, amely támogatja a hangvezérlést, így kényelmesen irányíthatod otthonod más intelligens eszközeit. Nincs szükség távirányítóra, csak annyit kell tenned, hogy azt mondod: “Hi, LG“, és egyszerűen adj ki egy feladatot vagy kérdést. Az LG ThinQ AI fokozatosan megtanulja preferenciáidat a Deep Learning technológiának köszönhetően, így minél többet használod, annál jobban működik.

Az LG 50NANO79 lenyűgöz vonzó minimalista dizájnjával 

Az LG 50NANO79 50" 4K Smart TV első pillantásra lenyűgöz minimalista és átgondoltan részletgazdag kialakításával, ultravékony keretével, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen modern enteriőrbe.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    86 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    101 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    86 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    101 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, Komponens, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    113 cm Kész!
    Magasság
    72,8 cm Kész!
    Mélység
    26 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    66,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,6 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    81,9 cm Kész!
    Tömeg
    12,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Tényleg támogatja a VRR-t? A gyártó oldalán ezt a funkciót nem említettek.

    Tisztelt Alza.hu! Alkalmas a TV kódolt MindigTV adások nézésére is beltéri egység nélkül? Természetesen úgy értem, ha teszek bele megfelelő kódkártyát (CI helyre a TV hátuljában). Milyen videofile-okat tud megnyitni / lejátszani (pl avi, mkv, mp4-re gondolok)? Milyen távirányító jár a készülékhez? Köszönöm szépen a válaszukat!

    Jó napot kívánok. Érdeklődni szeretnék, hogy az LG 50 NANO79 tv-ben melyik op.renszer van beépítve. Várom mielőbbi válaszukat, előre is köszönöm.

    LG50NANO79 ugyanaz mint a LG50NANO793NE?

    Fali konzolra is szerelheto?

    Kérdések és válaszok: 50" LG 50NANO79
    Kiegészítők: 50" LG 50NANO79 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50NANO79. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" LG 50NANO79. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO793NE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO793NE.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ