A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

50" LG 50NANO81

Termékkatalógus
50" LG 50NANO81
4,3 7 értékelés
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20W hangszóró, Ultra Surround, F energiaosztály
Kód:  WK612d01c1 Termékszám:  50NANO813QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50NANO81

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű LG tévé. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg az igényes játékosokat is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" LG 50NANO81 TV jelentősebb tulajdonságai

  • Ezen LG TV-vel otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Ultra Surround biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme LG televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem befolyásolja negatívan a kép világos részeit.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 50
Televízió 50

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A fejlett gamer mód funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ez a remek LG TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek WebOS smart televízió számos érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern LG TV összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV támogatja a kézmozdulatokkal való vezérlést. Képesek leszünk böngészni a csatornák között, hangerőt módosítani, navigálni a menüben és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett LG LCD LED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha unalmas a TV műsor, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

71,8 × 112 × 27,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

65,3 × 4,92 cm (ma×mé)

Tömeg:

15,6 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    99 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    99 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    112 cm Kész!
    Magasság
    71,8 cm Kész!
    Mélység
    27,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,92 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    84,1 cm Kész!
    Tömeg
    15,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" LG 50NANO81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50NANO81. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" LG 50NANO81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO81.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ