A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

55" LG 55NANO76

Termékkatalógus
55" LG 55NANO76
4,3 11 értékelés
Televízió - SMART,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
Variánsok
174 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WK612d002 Termékszám:  55NANO763QA Gyártó honlapja:

Akciós szettek

220 380 Ft
Szett megvásárlása

55" LG 55NANO76

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen LG televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" LG 55NANO76 televízió főbb paraméterei

  • A csodálatos LG TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Ultra Surround biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme LG TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely rendkívüli élességet garantál. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 55
Televízió 55

Légy top gamer ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Ezen LG televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ez a modern WebOS okos televízió sok érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű LG TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is irányítani a TV-t. Módosíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a klasszikus videókban nem látnánk.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett LG LCD LED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és nézd vissza később. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

78,8 × 123,5 × 26 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,5 × 5,81 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

16 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,5 cm Kész!
    Magasság
    78,8 cm Kész!
    Mélység
    26 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,81 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    81,9 cm Kész!
    Tömeg
    16 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    84 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    122 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" LG 55NANO76 termékhez:

    50" LG 50NANO76

    Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    169 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" LG 65NANO76

    Televízió - SMART,, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    233 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    43" LG 43NANO76

    Televízió - SMART,, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    147 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    70" LG 70NANO76

    Televízió - SMART,, 178 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    289 990 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    75" LG 75NANO76

    Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    339 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55NANO76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO76. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55NANO76. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO76.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ