AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

55" LG 55NANO81

Termékkatalógus
55" LG 55NANO81
4,8 5 értékelés
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612d131 Termékszám:  55NANO813QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55NANO81

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek LG TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" LG 55NANO81 televízió legfőbb jellemzői

  • Eme LG televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerre támaszkodik
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Ultra Surround gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek LG TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén kaptak helyet, és így esztétikailag vonzóbb lehet azok számára, akik a vékonyabb, elegáns TV kialakítást részesítik előnyben. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem befolyásolja negatívan a kép világos részeit.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik.

Televízió 55

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A remek gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ezen LG TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen WebOS okos TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a fejlett LG televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-t tudjuk kézmozdulatokkal is vezérelni. Módosíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű LG LCD LED tévé elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

78,1 × 123,3 × 27,1 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,6 × 4,42 cm (ma×mé)

Tömeg:

17,9 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    81 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    127 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    81 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    127 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,3 cm Kész!
    Magasság
    78,1 cm Kész!
    Mélység
    27,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,42 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    84,1 cm Kész!
    Tömeg
    17,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55NANO81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO81. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55NANO81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO81.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ