30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" LG 55NANO953NA

Termékkatalógus
55" LG 55NANO953NA
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, 139cm, 8K Ultra HD, 50 / 60 Hz, Direct LED, HDR10, Dolby Vision és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, WebOS operációs rendszer, 40 W hangszóró, Dolby Atmos és Dolby Digital Plus,
Kód:  WK612d05 Termékszám:  55NANO953NA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55NANO953NA


LG 55NANO953NA Smart TV valódi 8K képpel

Real 8K felbontás

A filmek és sportközvetítések megfelelő élményéhez számíthatsz a széleskörű funkciókkal és valóban kivételes képminőséggel rendelkező LG 55NANO953NA televízióra. A 139 cm-es kijelző és a 8K Ultra HD felbontás kombinációjával olyan részleteket fedezhetsz fel, amelyekről eddig még csak álmodni sem mertél volna. A 8K felbontás igazán valósághű benyomásáért fontos, hogy a szem képes legyen minden egyes pixelt tisztán és különállóan érzékelni, pontosan ezt teszi lehetővé az LG NanoCell televízió. Ennek köszönhető, hogy a NanoCell technológiával rendelkező televíziók meghaladják a CTA egyesület által meghatározott 8K felbontás definícióját - ezért hívják Real 8K-nak.


Konvertálás optimális 8K tartalomra

Az intelligens Alpha 9 8K processzor harmadik generációs mesterséges intelligenciával képes a mély tanulás algoritmus segítségével elemezni és ennek megfelelően javítani a tartalmat, így az a lehető legközelebb áll a 8K felbontáshoz a legmagasabb minőségű hangzással és képvilággal. A Nano Black technológia által biztosított magas kontraszttal és tiszta, meleg színekkel minden jelenet rendkívül valósághűek hat a NanoCell televízión. Emellett az optimalizált kép és hangzás még valósághűbb élményt nyújt, így úgy érezheted magadat, mintha egy igazi moziban ülnél.


Igazi filmélmény

A Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos technológiáknak hála a hollywoodi filmkészítők elképzelésének megfelelően élvezheted a filmeket. A Dolby Vision IQ a szoba fényviszonyának illetve a megtekintett műfajnak megfelelően szabályozza a képet, miközben a Dolby Atmos egyedülálló audio élményt nyújt. A FILMMAKER MODE funkció automatikusan szabályozza a képet és kikapcsolja a mozgás kisimítás hatást a gyorsan mozgó jelenetek még természetesebb megjelenítése érdekében.

Full Array Dimming és továbbfejlesztett HDR formátumok

Az egyesével szabályozható LED háttérvilágításnak köszönhető, hogy a Full Array Dimming technológia még magasabb szintre emeli a kontrasztot és a fekete színeket, tehát még inkább kihangsúlyozza a részleteket. Élvezd a tartalmakat a lehető legnagyobb felbontással a módosított HLG Pro és HDR 10 Pro főbb HDR formátumokkal.

Minden, ami a 8K tartalmak lejátszásához szükséges

A beépített videó dekóderrel illetve a támogatott HEVC, AV1 A és VP9 kodekekkel a YouTube illetve más streaming szolgáltató videóit is nagy felbontásban tekintheted meg. Az LG NanoCell támogatja az olyan népszerű alkalmazásokat, mint például az Apple TV, Netflix és LG Channels.



Harctér vagy versenypálya közvetlenül előtted

Hogyha valóban szeretnéd teljes mértékben kiélvezni a játék élményét, úgy az LG 55NANO953NA a megfelelő választás. Tökéletes valós idejű grafikával élvezheted a virtuális világot alacsony bemeneti késéssel, HDMI 2.1 és HGiG funkciókkal. Emellett az LG NanoCell gondoskodik a gyönyörűen tiszta színekről is, amely még inkább hozzájárul a valósághű játékélményhez.

Szinte késés nélkül

Az alacsony Input lag funkcióval késés nélkül támadhatod meg az ellenfeleket. A Nanocell televízió elrepít a játék világába, hiszen szinkronizálja az érzékeidet a valódi jelenetekkel.

A játék standard új generációja


A magasabb képkockasebesség, a VRR, ALLM és az eARC HDMI 2.1 támogatással pontosan azok a tulajdonságok, amelyekre szükséged van a tagadhatatlanul kifogástalan minőségű képhez játék közben. A sima szinkronizált grafika és a nagy felbontás elengedhetetlenek a gyorsan mozgó kijelzőhöz. Az LG NanoCell 8K televízió mindent biztosít, amelyre szükséged van a játékokhoz.



Valósághű sportélmény

Az LG NanoCell televízió Nano Accuracy technológiája torzítás nélkül és pontosan jeleníti meg a színeket 8K felbontásban bármilyen szögből. Így a kedvenc csapatod minden egyes mérkőzését kristálytiszta és kivételes minőségű képvilággal, nagyszerű élményekkel tekintheted meg.

Térhatású hangzás

A valóban realisztikus élmény érdekében csatlakoztass két hangszórót a Bluetooth Surround funkcióval a térhatású hangzás eléréséhez.* Az akció kellős közepén érezheted magadat.

* Jelenleg kizárólag az LG hangszórókat támogatja. Előfordulhat, hogy más márkájú hangszórókkal nem működik megfelelően.

Sport értesítés funkció

Többé már nem szükséges amiatt aggódnod, hogy lemaradsz a régóta várt mérkőzés részleteiről. A Sport értesítés funkció tájékoztat a mérkőzés előtt, közben és után is, még akkor is, hogyha egy másik műsort nézel.

Kényelmesebb élet az intelligens technológiával

Az LG ThinQ AI technológia hangvezérlés támogatással teszi a televíziót az otthonod központjává. A Google Asszisztens vagy Amazon Alexa támogatással vezérelheted az okos készülékeidet. Egyszerűen mondd, hogy "Hi, LG", majd pedig add ki a feladatot vagy tedd fel a kérdésedet. Az LG ThinQ AI fokozatosan, a Deep Learning technológia segítségével tanulja meg a preferenciáidat, így minél többet használod, annál jobban működik.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    109,5 cm Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55NANO953NA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO95. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55NANO95. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO953NA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO953NA.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ