Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

55" LG 55NANO96P

Termékkatalógus
55" LG 55NANO96P
5 1 értékelés
Televízió - SMART, 139cm képátló, 8K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, WebOS, VESA 300×300, hangszóró 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WK612d05a Termékszám:  55NANO963PA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55NANO96P

Legyen a Te nappalidnak is része az új LG 55NANO96P okostelevízió és élvezd a remek képminőséget bármilyen helyzetben. A 139 cm-es televízió processzora mély tanulás algoritmust alkalmaz, amely automatikusan feljavítja az LG 55NANO96P képét. Az LG 55NANO96P TV nanotechnológiát és akár 33 millió pixelt használ a részletekben és színekben teljes, minőségi kép biztosításához, a Full Array Dimming technológiával szabályozza a LED panel háttérvilágítását. A HDR10 PRO támogatással még inkább fokozza a színeket, méga legkisebb részlet is kitűnik a képernyőn. Az LG 55NANO96P készülék beépített 40 W-os hangszórókkal büszkélkedhet a megfelelő hangzás érdekében. Könnyedén csatlakoztathatod az okostelefonodat a televízióhoz illetve használhatod a hangsegéd funkciót is. Az televíziót VESA 300 × 300 mm-es konzollal rögzítheted a falra.

Az LG 55NANO96P okostelevízió fő előnyei

  • LG 55NANO96P TV 139 cm-es képátlóval és 8K felbontással (7680 x 4320 px)
  • Az LG 55NANO96P okostévé panelje körülbelül 33 millió pixellel dolgozik
  • A HDR10 PRO támogatás részletekben gazdag, éles és színhű képet nyújt
  • Az LG 55NANO96P TV négymagos processzora mérsékeli a zajosságot, javítja a színeket és magasabb felbontásúra konvertálja a képet
  • Az LG 55NANO96P TV Dolby Atmos technológiával rendelkezik a térhatású hangzás érdekében
  • A TV integrált 40 W-os hangszórókkal rendelkezik
  • A ThinQ AI technológiának hála használhatod a hangsegédeket is 
  • Támogatja a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint pl. Apple TV vagy Netflix
  • Az okostelefon csatlakoztatásának lehetősége az LG 55NANO96P TV-hez 
  • A TV a falra szerelhető VESA 300 × 300 mm-es tartó segítségével

LG 55NANO96P TV 33 millió pixellel az egyedülálló képért

Dőlj hátra és élvezd a valódi 8K felbontást a nanotechnológiát alkalmazó LG 55NANO96P okostelevízió éles és élénk színeivel. A televízió panelje körülbelül 8 millió pixelt használ, így számíthatsz a részletekben gazdag, éles képvilágra.

Az LG 55NANO96P okostévén csak kristálytiszta színeket látsz majd

Az LG 55NANO96P okostelevízió nanorészecskékkel szűri és fokozza a színeket, emellett eltávolítja az RGB hullámhossz pontatlanságait. Ezáltal az LG 55NANO96P TV kizárólag tiszta és pontos színeket jelenít meg, az így kapott kép pedig sokkal élénkebbnek és valósághűbbnek hat majd.

Full Array Dimming technológiával kitűnnek a részletek

Az LG 55NANO96P okostévé helyi fényerőszabályozást használ, amely eddig még soha nem látott módon emeli ki a részleteket a képernyőn. Az LG 55NANO96P precízen szabályozza az egyes zónák LED háttérvilágítását, ezáltal mélyebb feketét, nagyobb kontrasztot és sokkal részletesebb képet kölcsönöz.

Az LG 55NANO96P dizájnos okostévé ízlésesen tölti meg a teret

Az LG 55NANO96P okostelevíziót úgy tervezték, hogy minden helyiségbe passzoljon. Minimalista formatervezésével és szinte észrevehetetlen keretével az LG 55NANO96P televízió könnyedén összetéveszthető egy művészeti alkotással.

LG 55NANO96P és a HDR10 Pro

Az LG továbbfejlesztette a dinamikatartomány technológiát, amely mostantól szabályozza a fényerőt a színek minőségének fokozásához, ezáltal a legkisebb részleteket is képes megjeleníteni. Ez azt jelenti, hogy az LG 55NANO96P televízión minden sorozat és film még szebbnek és élénkebbnek tűnik.

LG 55NANO96P

LG 55NANO96P TV tengernyi szórakozással

Az LG 55NANO96P televízió hozzáférést biztosít az olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint például az Apple TV vagy a Netflix. Megszámlálhatatlan számú film, sorozat, dokumentumfilm vagy sportműsor elérhető egyetlen helyen.

LG 55NANO96P

Podpora Dolby Vision IQ a Dolby Atmos

LG 55NANO96P egyedülálló technológiával kínálja a legjobb megtekintés élményét.

  • Dolby Vision IQ — az LG 55NANO96P intelligens televízió automatikusan állítja be a képet a megtekintett műfajnak és környezetnek megfelelően
  • Dolby Atmos — az LG 55NANO96P televízió multidimenziós, térhatású hangzást hoz létre az egész nappaliban
LG 55NANO96P

FILMMAKER MODE™

A FILMMAKER MODE™ üzemmód használatával lehetőséged van a filmkészítők szemével megtekinteni a filmeket. Az üzemmód aktiválásával az LG 55NANO96P televízió kikapcsolja a mozgás kisimítását és megőrzi az eredeti képarányt, színeket és frekvenciát.

Gyűrd le az ellenfeleket - az LG 55NANO96P TV technológiája segít a győzelemhez vezető úton

Az LG 55NANO96P okostelevízió élénk színekkel illetve nagy fényerővel és kontraszttal segít érvényesülni a meccsekben. A Cloud játék technológia és az automatikus beállítások segítenek a sokkal jobb játékélmény megvalósításában. Az LG 55NANO96P televízió nemcsak a filmek és sorozatok megtekintéséhez remek választás, hiszen szó szerint egy újabb szintre emeli a játék élményét.

Élvezd a gyors választ

Az LG 55NANO96P televízió gyors válaszidővel dolgozik. Az ALLM és eARC támogatással megfelel a HDMI 2.0-ás specifikációnak, amelynek hála kiélvezheted a gyorsan mozgó, nagy felbontású tartalmakat az LG 55NANO96P televízió készülékén.

LG 55NANO96P

Televízió AMD FreeSync Premium támogatással

Az LG 75NANO85P az AMD FreeSync Premium támogatással büszkélkedhet, amely változó frissítési frekvenciát biztosít játék közben. Zavartalanul élvezheted a játékokat a tévében bosszantó töredezés és szaggatás nélkül.

LG 55NANO96P

Az LG 55NANO96P ideális társ az Xbox-hoz

Az LG és az Xbox együttműködésével az LG 55NANO96P televízió készen áll a következő generációs játékra. Hozd ki a legtöbbet az Xbox konzolból ezzel a készülékkel.

LG 55NANO96P

Az LG 55NANO96P TV gondoskodik a játékok optimalizálásáról

A Game Optimizer technológia elmenti a játék beállításait, ezáltal lehetővé teszi az LG 55NANO96P TV képének beállítását és a játék grafikájának optimalizálását.

Az LG 55NANO96P okostévé hangrendszerével úgy érezheted magadat, mint egy stadionban

Az LG 55NANO96P SMART LED televízió beépített 40 wattos hangszórókkal megtölti az egész nappalit. Hogyha szeretnéd még tovább fokozni a készülék hatásának minőségét, használd a Bluetooth Surround funkciót és csatlakoztass további hangszórókat az LG 55NANO96P televízióhoz a Bluetooth vezeték nélküli technológiával. Ennek eredményeként térhatású hangzást élvezhetsz. A készülék másik funkciója a Sports Alerts, amely információkat gyűjt a kedvenc csapataidról.

Az LG 55NANO96P értesítéssel kedvez a sport szerelmeseinek

Érdekelne, hogy hogyan teljesít a kedvenc csapatod, azonban nincs lehetőséged vagy időd a meccs követésére? Az LG 55NANO96P TV nem zavaróan vetíti ki a meccs aktuális állását, így mindig képben lehetsz.

Csatlakoztasd a hangszórókat a Bluetooth Surround használatával

Könnyedén csatlakoztathatod a hangszórókat az LG 55NANO96P televízióhoz a Bluetooth vezeték nélküli technológiával. Így minden tartalmat a maximumon élvezhetsz kellemetlen kábelek nélkül.

Az LG 55NANO96P TV agya a négymagos alpha9 8K Gen4 AI processzor

Az LG 55NANO96P televízióban található az alpha9 8K Gen4 AI processzor. Ez egy olyan chip, amely elemzi és javítja az LG 55NANO96P televízió képét. A processzor a mély tanulás algoritmust alkalmazza, amellyel minden képi- és hangbeállítás automatikusan történik.

Az LG 55NANO96P automatikusan beállítja a képet

A mélytanulás algoritmust alkalmazó processzor több mint egymillió vizuális adatpontot tartalmazó adatbázissal dolgozik. Az LG 55NANO96P könnyedén felismeri a lejátszott tartalmat, megszünteti az zajosságot és optimalizálja a képet.

A mesterséges intelligencia is segít a hang beállításában

A még vonzóbb OLED tévénézési élmény érdekében az LG 55NANO96P automatikusan beállítja a hangot.

Az LG 55NANO96P valódi intelligens technológiával - ThinQ AI

Élvezd a tartalmak megtekintését az LG 55NANO96P televízión a hangvezérléssel. Válaszd ki a kedvenc hangsegédedet és használd a hangodat a televízió vezérléséhez. Az új kezdőképernyő megkönnyíti a navigációt.

* A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérhetnek.
** A megjelenített menü kiadásakor változhat.
*** A hangvezérlés és a nyelvi támogatás elérhetősége termékenként és országonként változó.

LG 55NANO96P

Az LG 55NANO96P új otthont teremt

Az LG 55NANO96P SMART LED televízió kezdőképernyőjét újratervezték, hogy az a lehető leginkább átlátható legyen, így könnyedén megtalálhatod az általad kívánt tartalmakat. A keresési előzményeid alapján személyes ajánlásokat is kaphatsz.

LG 55NANO96P

Újratervezett távirányító

A Magic Remote távirányító ergonomikus formatervezésével tökéletesen illik a kézbe. A továbbfejlesztett tartalomcélzással illetve a böngészőrendszerrel könnyebb a keresés. Emellett nagyra értékelheted a Magic Tap funkciót - ennek hála összekötheted az okostelefont az LG 55NANO96P tévével.

LG 55NANO96P

Irányítsd az LG 55NANO96P TV-t a hangoddal

Az LG 55NANO96P televízióval egyszerű parancsok segítségével vezérelheted az otthoni IoT rendszert.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    130 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    189 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    130 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    189 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,3 cm Kész!
    Magasság
    78,1 cm Kész!
    Mélység
    27,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,55 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    84,1 cm Kész!
    Tömeg
    21 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55NANO96P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO96P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55NANO96P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO96P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO96P.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ