Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" LG 55QNED81

Termékkatalógus
55" LG 55QNED81
4,7 46 értékelés
Televízió - SMART, QNED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20W hangszóró, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612d13a0 Termékszám:  55QNED813QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55QNED81

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű LG LG QNED tévé. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QNED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését szürke szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" LG 55QNED81 televízió jelentősebb tulajdonságai

  • Eme LG LG QNED sorozatú TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QNED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Edge LED háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly és Canal+

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek LG TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely rendkívüli élességet garantál. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 55
Televízió 55

QNED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QNED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QNED technológiával adott a széles látószög, aminek köszönhetően még különböző szögből nézve is tökéletes marad a képminőség.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez.

Televízió 55
Televízió 55

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ez a nagyszerű LG televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Eme WebOS smart TV számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 55

Használd ki a modern LG TV összes okos funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is vezérelni a TV-t. Módosíthatjuk a hangerőt, csatornát válthatunk, navigálhatunk a menüben és így tovább. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a klasszikus videókban nem látnánk.

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a modern LG QNED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd meg később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

78,1 × 123,3 × 27,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

71,6 × 4,42 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

17,9 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    82 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    129 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    82 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    129 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QNED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,3 cm Kész!
    Magasság
    78,1 cm Kész!
    Mélység
    27,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,42 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    84,1 cm Kész!
    Tömeg
    17,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55QNED81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55QNED81. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55QNED81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED81.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ