A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

55" LG 55SM9800PLA

Termékkatalógus
55" LG 55SM9800PLA
5 2 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 139cm, 4K Ultra HD, TruMotion 4000 PMI (100Hz), Direct LED, HDR10 és Dolby Vision, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS 4.5 operációs rendszer, 300×300 mm VESA, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, A energiaosztály
Kód:  WK607n6p7 Termékszám:  55SM9800PLA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55SM9800PLA

Harmonikus ultravékony kialakítás

A csúcskategóriás, 139 cm-es LG 55SM8200 4K tévékészülék ultravékony kialakítású, minimalista kerettel, így harmonikus kiegészítője bármilyen modern belső térnek. A lekerekített fémállvány hangsúlyozza az egyedi megjelenést.

Csúcskategóriás NanoCell kijelző 4K felbontással

Az LG Smart TVAz 55SM8200 csúcstechnológiájú Nano Cell kijelzővel rendelkezik, amely teljesen lenyűgöző képminőséget, pontos színvisszaadást és kiváló látószöget kínál. A 4K Ultra HD képernyő 4x-nél nagyobb felbontást ér el, mint a hagyományos Full HD-televíziók, így tisztább, élesebb képeket élvezhetsz lenyűgöző részletekkel.

Finomított színtisztítás

Az LG Nano Cell kijelző speciális nanorészecskéket használ, amelyek folyamatosan optimalizálják az egyes színeket, lehetővé téve a teljes színspektrum létrehozását a tökéletesen valósághű és élénk képhez.

Intenzív fekete színekkel

A Full Array Local Dimme technológia pontos háttérvilágítás-vezérlést használ, hogy a képernyőn sötétebb feketével készítsen egy részletes képet. Az eredmény egy mélyebb kontraszt, amely a világos területeket élénkebbé, a sötét területeket pedig természetesebbé teszi.

Pontos színek még széles látószögben is

Az LG NanoCell képernyő széles látószöggel rendelkezik, hogy kiváló képeket valósághű színekkel élvezhesd, torzítások nélkül, lenyűgöző felbontásban, bárhol a nappaliban.

Dolby Vision & Atmos a moziszerű élményért

A Dolby Vision technológia kibővíti a színpaletta és a kontraszt tartományát dinamikus metaadatok felhasználásával, a kép automatikusan optimalizálása érdekében. A Dolby Atmos audiotechnika hihetetlenül valósághű térhatású hangzást biztosít a mélyebb szórakoztató élmény érdekében. Az eredmény lélegzetelállító kép és hang olyan formában, amellyel az alkotók szánták, és amely versenyképes a digitális mozikkal.

4K Cinema HDR - ahogy azt a filmkészítők megálmodták

A 4K Cinema HDR technológia a legtöbb HDR formátumot támogatja, lehetővé téve a filmkészítők vízójának közvetlenül a TV-képernyőn történő reprodukálását. A Dolby Vision ™, az Advanced HDR (Technicolor), a HDR10 Pro és a HLG Pro képalkotó technológiák segítségével lenyűgözően realisztikus képet hoz létre lenyűgöző fényerővel és professzionális színekkel, amelyeket a híres Technicolor Hollywood stúdió optimalizált.


Alpha 7 második generációs intelligens processzor

A nagy teljesítményű, második generációs Alpha 7 intelligens processzor továbbfejlesztett kép- és hangminőséget biztosít egy valóban látványos 4K HDR megtekintési élményért. Az intelligens mélységtanulás-technológia a tartalom és a környezeti fény elemzésével optimalizálja a kép tisztaságát, élességét, részletét és fényességét. Az audiokimenetet egy intelligens algoritmus is feldolgozza, amely képes keverni a 2-csatornás hangot, és virtuális 5.1-es hanghatássá konvertálni.

A hangvezérlés támogatása

A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlő támogatása lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorod nézése közben választ kapj a kérdéseidre, és közvetlenül a képernyőn láthasd az eredményeket, anélkül, hogy megszakítanád a mozizást. Ezen felül gyorsan kereshetsz információt kedvenc filmjeidről, zenéidről, vezérelheted a TV funkcióit vagy a kompatibilis okos otthoni eszközöket.

Sima játék a 4K HDR-ben

Az LG NanoCell TV kivételesen sima játékélményt nyújt, így a játékosok azonnal reagálhatnak a képernyőn zajló eseményekre. A 4K HDR felbontás és a Dolby Atmos technológia támogatásával, amely gazdag térhatású hangot ad, csodálatos játékkörnyezetet teremt.

Galéria mód

Nézze meg bolygónk csodáit galéria módban, és élvezze a lenyűgöző képeket és grafikákat a világ minden tájáról anélkül, hogy el kellene hagynia a nappali kényelmét. Egy egyszerű hangutasítással vagy egy gombnyomással a távirányítón láthatod a természet és a művészet hihetetlen szépségét.

Professzionális színek, amelyek teljes mértékben igazak a valósághoz

A neves SpectraCal szakértői által tervezett CalMAN® automatikus kalibrálás folyamatos és pontos színeket tart fenn, amelyek tényleg valósághűek. A színbeállítás a kalibráló szoftverrel teljesen automatikus, kézi beavatkozás nélkül.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,9 cm Kész!
    Magasság
    77,9 cm Kész!
    Mélység
    31,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,25 cm Kész!
    Tömeg
    17,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete, Ezüst Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete, Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55SM9800PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55SM9800PLA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55SM9800PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55SM9800PLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55SM9800PLA.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ