AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

55" LG 55UH7709

Termékkatalógus
55" LG 55UH7709
4,0 1 értékelés
Televízió - SMART 4K LED, 139 cm, IPS Quantum kijelző, 4K Ultra HD, 3840x2160, PMI 2500, HDR Super, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC codec, WebOS 3.0, 3x HDMI, 3x USB, CI, LAN, DLNA, Wi-Fi, Miracast, WiDi, Bluetooth, web böngésző, Netflix, PVR felvétel, LOCAL Dimming - helyi fényerő szabályozás, Edge LED háttérvilágítás, AN-MR650A Magic Remote, 20W hangszóró, VESA 300x300, energiaosztály A +
Kód:  WK608o6 Termékszám:  55UH7709 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55UH7709

le
LG Super 4K UHD TV
 

LG Super UHD TV 4K

Élvezze a tökéletes képet. Ez az ultra vékony LG SUPER UHD TV garantáltan le fogja nyűgőzni Önt még mielőtt egyáltalán bekapcsolná. Az LG SUPER UHD színek széles választéka biztosítja, hogy a kedvenc jelenetei több milliárd gazdag szín segítségével kelhessenek életre. A páratlan Dolby Vision technológiának köszönhetően az LG SUPER UHD TV messze a legjobb a HDR tartalom megjeleníésében. Élvezze a fantasztikusan élénk színek, a drámai kontraszt és kivételes felbontás élményét.


HDR Super

Kapcsolja be az LG SUPER UHD televízióját és látogassa meg azokat az egzotikus városokat, ahova mindig is el akart jutni. A képernyőn lévő látványvilág hatására úgy érzi majd, mintha tényleg ott lenne. A High Dynamic Range Super (HDR Super) technológia a Dolby Visionnel kiegészülve tökéletesen beállítja a fényerőt annak érdekében, hogy a színeket a lehető legrészletesebben és élethűen adja vissza. 


Dolby Vision - miért játszik fontos szerepet?

A HDR Super támogatja a Dolby Vision technológiát, amely garantálja a fényesebb és élesebb képeket, a jobb kontrasztot és a fantasztikus színeket. A Dolby Vision által elérhető számos új film remek szórakozást nyújt a család minden tagja számára.


IPS 4K Quantum kijelző

Az IPS 4K Quantum kijelző különbözeti meg az LG SUPER UHD TV-t a többi UHD TV-től. A több milliárd színnek köszönhetőes az LG SUPER UHD TV rendkívül élethű megjelenítést biztosít. A 4K felbontás, amely négyszer magasabb, mint a Full HD, minden szögből lenyűgőző látványt nyújt.

Plus ColorPrime

Plus ColorPrime nagyobb színtartomány ábrázolják élénk színekkel. LG SUPER UHD TV lehetővé teszi, hogy élvezze a tartalmat több valósághű színeket. 

Billion Rich Colors

A Billion Rich Colors funkció a színek rendkívül széles választékát biztosítja. Ez lehetővé teszi a pontosabb színbeállításokat a színskálán. A végeredmény 64-szer nagyobb színtelítettség, mint a hagyományos LCD TV-k esetében. Így a nézők lenyűgöző részletességgel.fedezhetik fel a színeket. 

ULTRA Világosság

Ultra Világosság jeleket maradt a sötét területek fényesebb területeken növeli a kontrasztot. LG SUPER UHD TV kiváló képes ábrázolni a sötét tónusok, és, hála a különböző határ között a sötétség és a fény, a nézők is élvezhetik élesebb, tisztább képeket.


Local Dimming

A helyi fényerő szabályozás különböző blokkokra osztja a TV képernyőjét annak érdekében, hogy testreszabja a háttérvilágítást. Mivel a fényerő blokkokban van szabályozva ezért a televízió  képernyőjének minden részén tisztán jelenne meg a részletek. Ennek eredményeként, a nézők mélyebb sötét tónusokat, valamint fényesebb és élesebb képet élvezhetnek.


Széles látószög

Ennek a technológiának köszönhetően a kép mindig pontosan ugyanazon a helyen marad minden látószögből. Így agazdag és élénk színek nyújtotta tökéletes megjelenést a nappalija minden pontjából élvezheti. 

Szuper design

lélegzetelállító karcsúság és a páratlan televíziós design révén a készülék remekül fog mutatni a nappalijában. Az LG SUPER UHD TV lenyűgöző látvány attól függetlenül, hogy ki vagy be van-e kapcsolva. 


Hang Harman / Kardon

LG SUPER UHD TV kifinomult hangminőséggel büszkélkedhet. A harman/kardon-nal történő együttműködés révén olyan kimagasló hangrendszer jött létre, amelyre eddig még nem volt példa televíziók esetében. 



le
webOS 3.0
 

webOS 3.0

Az LG Smart TV-t a webOS 3.0 operációs rendszerrel úgy tervezték, hogy használata lehető legegyszerűbb legyen, annak érdekében, hogy izgalmas televíziós élményt, illetve könnyű kezelhetőséget és szórakozást biztosítson. Már csak annyit kell tennie, hogy elengedi magát, hiszen, a webOS 3.0 segítségével a tévézés élménye jobb, mint valaha.

le
mágikus Remote
 

Magic Remote

A Magic Remote segítségével egyszerre irányíthatja a TV-t és set-top boxot. Emelje új szintre a televíziózás élményét ezzel a távirányítóval, amely egyben magas szintű kényelmet is biztosít. Többé nem kell idejét keresgélésre pazarolnia és így több időt tölthet szórakozással.

le
mágikus Nagyítás
 

Magic Zoom

A Magic Zoom révén tévénézés közben képes lesz kinagyítani a képet. Csak nyomja meg a Zoom gombot a távirányítón és máris kinagyíthatja a képet, hogy jobban láthassa a kívánt részleteket. 

le
Mágikus Mobile Connection
 

Magic Mobile Connection

A Magic Mobile Connection lehetővé teszi, hogy a nézők egyszerűen élvezhessék az okostelefon elérhető tartalmakat a televízió képernyőjén. A WiFi kapcsolat segítségével zenéket és videókat játszhat le a nagy képernyőn. 

le
Vezeték nélküli audio szinkronizálás
 

Vezeték nélküli audio szinkronizálás

Nincs többé szükség különböző vezetékekre a legjobb minőségű hangzás érdekében. Az olyan 2.1-csatornás LG rendszerek, mint a soundbar és a mélynyomó a Bluetooth technológia segítségével kapcsolódnak a TV-hez. Így a lehető legkiválóbb minőségű hangot élvezheti egyetlen kábel nélkül!

le
USB-HID
 

USB-HID

Az USB-HID révén a TV készülékéhez billentyűzetet és egeret is csatlakoztathat a kényelmesebb használat és böngészés érdekében.

le
Miracast/WiDi
 

Miracastot / WiDi

Jelenítse meg az okostelefonján található tartalmakat az LG tévéje nagy képernyőjén a WiDi és a Miracast funkciók segítségével. A tartalmakat most mindenféle gond és korlátozás nélkül oszthatja meg.

le
Dinamikus PMI 2500
 

Dinamikus PMI 2500

A  Picture Mastering Index élénk és teljesen folyamatos videó lejátszást garantál az LG fejlett képmegjelenítési technológiája révén, amely biztosítja a nagyobb fényerőt, a jobb színt és kontrasztot. 

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,9 cm Kész!
    Magasság
    77,2 cm Kész!
    Mélység
    26,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,4 cm Kész!
    Tömeg
    18,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55UH7709 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UH7709. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55UH7709. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55UH7709.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ