A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" LG 55UM7450PLA

Termékkatalógus
55" LG 55UM7450PLA
4,9 18 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 139cm, 4K Ultra HD, TruMotion 1600 PMI (50Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS 4.5 operációs rendszer, 300×300 mm VESA, 20 W hangszóró, A energiaosztály
Kód:  WK607n6o3 Termékszám:  55UM7450PLA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55UM7450PLA

Minimalista, ultravékony design

A modern, 139 cm-es képátlóval rendelkező LG 55UM7450 4K TV-t ultravékony formatervezés, minimalista keret és modern vonalak jellemzik, amelynek köszönhetően bármely belső tér lenyűgöző kiegészítőjévé válik.

Lélegzetelállító kép 4K felbontású részletekkel

Élvezd a valósághűbb képeket, az élesebb részleteket és a hihetetlenül élettel teli színeket, amelyek a 4K felbontású, csúcsminőségű IPS panelnek köszönhetően új szintre emelik a filmezés és a játék élményét! A 4K kijelző a hagyományos Full HD TV-khez képest négyszer magasabb felbontást kínál.

Precíz színmegjelenítés bármilyen szögből

A széles betekintési szögének köszönhetően az LG 55UM7450 IPS panelje kiváló képmegjelenítést és felbontást biztosít valósághű színekkel, torzítás nélkül - a szoba bármely pontjából.

Igazán pontos színmegjelenítés

Élvezd az élesebb, gazdagabb és valósághűbb színeket! Az IPS technológiával rendelkező képernyő a lehető legpontosabban jeleníti meg a legfinomabb színátmeneteket is, ezáltal igazán élethű képet eredményez.

4K Cinema HDR - a filmkészítők szemszögéből

A 4K Cinema HDR technológia több HDR formátumot is támogat, ezáltal TV-d képernyőjén pontosan ugyanaz jelenik meg, ami a filmkészítők fejében is. A Dolby Vision™, az Advanced HDR (Technicolor) és a HDR10 Pro technológiák alkalmazása ragyogó fényerőt és profi színeket eredményez, amelyet a neves hollywoodi Technicolor stúdió optimalizált.

DTS Virtual: X - a hangzás új dimenziói

A beépített 20W-os hangszórók a DTS Virtual: X térhangzás technológiával gazdag, sima és többoldalú hangzást garantál, amely teljes mértékben körülvesz.

Ultra Surround technológia

Az Ultra Surround rendszert úgy alakították ki, hogy kiváló dinamikus tartományt és kiegyensúlyozott hangzást kínáljon kivételes reprodukciós pontossággal, így teljesen magával ragadja a nézőket. A hangszóró többoldalú hangátvitelt biztosít, a speciális algoritmusoknak köszönhetően pedig kiegyenlíti az elő- és háttérhangjait a képernyőn megjelenő jeleneteknek megfelelően, miközben a párbeszédek tökéletesen tiszták maradnak. Az LG 55UM7450 azonnal belevon a történésekbe.

Négymagos processzor

A nagy teljesítményű, négy magos processzor továbbfejlesztett képfeldolgozást és gyorsan futó rendszert garantál a fejlett zajcsökkentéshez, ezáltal dinamikusabb színeket és gazdagabb kontrasztot eredményez. A készülék intelligens algoritmusokat alkalmaz az alacsony felbontású tartalmak 4K formátumba valóátalakításhoz, miközben nagymértékben megtartja a részleteket.

Hangvezérlés támogatás

A készülék a Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlés támogatás révén válaszol a kérdéseidre, miközben kedvenc műsoraidat nézed, az eredményt pedig anélkül olvashatod le a képernyőről, hogy az megzavarná a műsort. Ráadásul gyorsan kereshetsz rá kedvenc zenéidre, filmjeidre, szabályozhatod a TV funkcióit vagy a vele kompatibilis okosotthon-készülékeket.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124,4 cm Kész!
    Magasság
    79,1 cm Kész!
    Mélység
    26 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    72,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,71 cm Kész!
    Tömeg
    15,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Kedves olvasó, Szeretném a készüléket megvásárolni személyesen bankkártyával a szombaton délelőtt (07.25.), Budapest Róbert Károly krt. 54-58 címen a bemutatóteremben. Van erre lehetőség? Üdvözlettel: Benkó Julianna

    Kérdések és válaszok: 55" LG 55UM7450PLA
    Kiegészítők: 55" LG 55UM7450PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UM7450PLA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55UM7450PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55UM7450PLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55UM7450PLA.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ