Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

55" LG OLED55B6J

Termékkatalógus
55" LG OLED55B6J
Televízió - 4K OLED SMART, 139 cm képátló, 4K Ultra HD 3840x2160, HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, WebOS 3.0, 4x HDMI, 3x USB, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, WiDi, Bluetooth, webböngésző, NETFLIX, PVR felvétel, pixeles elsötétítés, WebOS 3.0, 4.0, 40 W-os hangszóró, AN-MR650 mágikus vezérlő, VESA 300x200, B energiaosztály
Kód:  WK608p3 Termékszám:  OLED55B6J Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55B6J

Ismerkedj meg a televíziózás jövőjével

Keskeny képernyő

Hála a hátsó panel hiányának, a háttérvilágítást innovatív módon is meg lehetett oldani, ezáltal pedig nagyban lecsökkent a képernyő vastagsága. Az LG OLED55B6J televízió rendkívül keskeny, tehát a falhoz közel is elhelyezhető.

OLED HDR

Átélheted még a csillagos éjszakát is az 55"-es LG OLED55B6J OLED  kijelzőjén — a csillagok, amelyek az LCD kijelzőkön elmosódottak szoktak lenni, itt teljesen kivehetőek. Ezen nagyszerű kép hátterében az OLED HDR mechanizmus áll, amely teljes mértékben támogatja a Dolby Vision és az Ultra HD Premium formátumokat. Az LG OLED TV képes a több, mint akár 20 fokozatú fényerőt támogatni, és minden részletet megjelenít a sötéttől kezdve a fényesig.

ULTRA HD PREMIUM - a minőség új szabványa

Nem minden 4K televízió egyforma. Az Ultra HD Premium tanúsítvány a garanciája annak, hogy a televízió képének és hangjának a minősége a legmagasabb szabványoknak is megfelel. Az LG OLED55B6J televízió ezzel a technológiával kiegészülve a tökéletes platform megtestesítője az ULTRA HD prémium minőségű televíziózást illetően.

Dolby Vision - miért is játszik olyan fontos szerepet?

Az LG OLED HDR támogatja a Dolby Vision formátumot, amely bztosítja a tisztább és élesebb képet sokkal jobb kontraszttal és észrevehetően feljavult színvilággal. A Dolby Vision új videók hullámával biztos lehetsz abban, hogy s szórakoztató trtalom az LG OLED55B6J kijelzőjén úgy lesz visszaadva, ahogy kell.

OLED BLACK - mintha az űrben lennél

Az LG OLED stelevíziók képesek a mélyfekete reprodukálására is, és ideálisan prezentálják a nemrég bemutatott NASA TV UHD csatornát, illetve közelebb hozzák a világűr valóshoz méltó élményét a nézőhöz.“

- Harmonic, a NASA hivatalos partnere a NASA TV UHD csatornánál -

Végtelen kontraszt

A csillagok legfényesebben a fekete égbolton ragyognak. A fekete ezen típusa a maga végtelen kontrasztjával megtapasztalható végre számodra is az OLED55B6J OLED televízió képernyőjén, amely teljesen képes deaktiválni az önállóan világító pixeleit.

Önállóan világító pixelek

Ezek a pixelek olyanok, mint egy élő szervezet, amely maga aktiválódik és deaktiválódik, amellyel lehetővé teszi a fekete árnyalatainak tökéletes reprodukcióját, és életre kelt minden más színt. A háttérvilágítás panele már nem szükséges, és épp ezért tündökölhet az LG OLED55B6J televízió lélegzetelállító designnal és minimalista struktúrával.

Az LG OLED televízió önállóan világító pixelei a tökéletesség megtestesítői, amellyel semmi egyéb televízió nem tudja felvenni a versenyt.

Tökéletes színek

Az LG OLED55B6J OLED televízió széles színskálája lefedi a Digital Cinema Initiative (DCI) szabványának 99%-át - valósághű színek milliói a tökéletes feketével kiegészülve.

LG Signature OLED TV és Netflix - tökéletes párosítás

Kiélvezheted a Netflix szolgáltatás 4K tartalmát a televízió képernyőjén a maga csúcskategóriás minőségében a rengeteg díjat begyűjtött LG webOS platformnak köszönhetően.

*Szükséges a Netflixre beregisztrálni. Az Ultra HD kép elérhetősége a Netflix előfizetésedtől, az internetszolgáltatódtól és az elérhető tartalomtól függ.

Ultra HD 4K felbontás

Az LG OLED55B6J televízió egészen 8,3 millió képpontot képes megjeleníteni, tehát négyszer nagyobb felbontással tud szolgálni a sima Full HD-hez képest. A lélegzetelállító fényerő és a finom részletgazdagság szinte le fog hengerelni, még ha relatíve közelről is néznéd a televíziót.

Harman/Kardon hangzás

A tökéletes képminőséghez illik a tökéletes hangzás is, és éppen ezért lett az LG OLED televízió hangzása a Harman/Kandor által megtervezve. A rendkívül tiszta Harman/Kandor hangzás mégfelejthetetlenebbé teszi az elsőosztályú tévés eléményeid.


webOS 3.0
 

webOS 3.0

Az LG Smart TV a maga webOS 3.0 operációs rendszerével úgy lett megtervezve, hogy minél egyszerűbb legyen kezelni. Hihetetlen tévés élménnyel gazdagít, egyszerűen kezelhető, ráadásul a használata még szórakoztató is. Végre ellazulhatsz, és élvezheted a webOS 3.0 élményeit, jobban, mint valaha. 

Magic Remote
 

Magic Remote

Ez a mágikus vezérlő képes a televízió és a set-top box vezérlésére is mozgás- és hangvezérlés által. Az LG OLED55B6J televízióval átveheted az irányítást a szórakozásod felett, és új szintre emelheted a távirányítás kényelmét. Nem kell már többé a kereséssel fecsérelned az időt, és mindent a szórkaozásnak szentelhetsz. 

Magic Zoom
 

Magic Zoom

A Magic Zoom képes a felvételek megnagyítására közvetlenül azok nézése közben. Elég csupán megnyomni a Zoom gombot az LG OLED55B6J televízió távirányítóján, és már rá is nagyíthatsz a jelenetre az általad áhított részletességig.

Magic Mobile Connection
 

Magic Mobile Connection

A Magic Mobile Connection lehetővé tezsi a nézők számára, hogy egyszerűen élvezhessék az okostelefonuk tattalmát a televíziójukon. A Wi-Fi kapcoslat segítségével zenét játszhatsz le, videókat nézhetsz, alkalmazásokat használhatsz, mindezt pedg az LG OLED55B6J OLED televízió 55"-es képernyőjén. 

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,9 cm Kész!
    Magasság
    75,9 cm Kész!
    Mélység
    22,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5 cm Kész!
    Tömeg
    18,6 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG OLED55B6J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55B6J. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG OLED55B6J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55B6J.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ