Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" LG OLED55BX

Termékkatalógus
55" LG OLED55BX
4,8 27 értékelés
Televízió - SMART TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, HDR10, Dolby Vision és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, WebOS operációs rendszer, 300×200 VESA, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, energiaosztály G
Kód:  WK612d14 Termékszám:  OLED55BX3LB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55BX

Forradalmi LG OLED TV 4K felbontással

Az önállóan világító pixelek ereje

Az LG OLED55BX csúcskategóriás televízióval páratlan képernyőélményt élvezhetsz az LG forradalmi OLED technológiájának köszönhetően, amely több mint 100 millió önállóan világító szubpixelt egyesít. Élvezd a valósághű képminőséget élénk színekkel és gazdag kontrasztokkal, és emeld a televíziós szórakozást a következő szintre.

LG OLED55BX a forradalmi Alpha 7 4K Gen3 processzorral

Az LG OLED TV egy intelligens, harmadik generációs Alpha 7 4K processzorral van felszerelve, amely fejlett algoritmusokat használ, mélytanulási funkcióval az elemzéshez és a képernyőn megjelenő tartalom későbbi javításához. Az egyedi beállításokat automatikusan optimalizálják a maximális kép- és hangminőség érdekében.

Kényelmesebb élet az LG ThinQ AI technológiával


Az LG OLED55BX TV-t az okosotthon központjává teheted a ThinQ AI technológiának köszönhetően, amellyel távirányító nélkül irányíthatod és vezérelheted okoseszközeidet. A Google Assistant és az Amazon Alexa támogatásával egyszerű hangparancsokkal kényelmesen irányíthatod otthonodat. Támogatja az Apple TV, a Netflix és az LG Channels streamingalkalmazásokat is, így mindig együtt láthatod kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat, dokumentumfilmjeidet és sportműsoraidat.


Professzionálisan feldolgozott hang és kép

A modern technológiának köszönhetően professzionális minőségben nézhetsz filmeket. A Dolby Vision IQ intelligens módon állítja be a képernyő fényerejét, színét és kontrasztját, hogy megfeleljen a tartalom műfajának és a fényviszonyoknak. A Dolby Atmos technológia magával ragadó hangzást biztosít, hogy a tartalmakat maximálisanélvezhesd.

Nézz filmeket az alkotóik szándéka szerint


FILMMAKER MODE üzemmódban a processzor automatikusan kikapcsolja a mozgás simítását a teljes filmhatás elérése érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeidet és egyéb tartalmaidat az LG OLED55BX TV képernyőn nézhesd anélkül, hogy elveszítenéd az alkotók kreatív szándékát, és audiovizuális élményedet a digitális mozi szintjére emelheted.

Az LG OLED55BX rendelkezik Eye Comfort üzemmóddal

Az LG OLED TV tanúsított kijelzője Eye Comfort üzemmóddal rendelkezik, amely biztosítja, hogy szemeidnek tökéletesen kényelmes legyen a TV. Az LG OLED TV felülmúlja a kék fényre, a képvillanásra és a kiváló minőségű képre vonatkozó szabványokat, így a képernyő hosszú ideig tartó nézése esetén is kevésbé fárad el a szem.



Az LG OLED55BX G-Sync kompatibilis

A játékosok minden bizonnyal élvezni fogják az LG OLED55BX TV kompatibilitását a modern NVIDIA G-SYNC technológiával. Ennek eredményeként a játékkal kapcsolatos tevékenységek sokkal élesebbek és simábbak lesznek, idegtépő késések és a kép megszakadása nélkül. Válaszd  a legjobb tévét a játékhoz, és állj a nyertesek oldalára.

A simább játékmenet biztosítja a győzelmet

Nagyobb képkockasebesség, VRR, ALLM és eARC a HDMI 2.1 támogatással garantálja a gyors tartalom tökéletes megjelenítését nagyobb felbontásban és sima, szinkronizált grafikával. Ennek eredményeként a játékesemények sokkal élénkebbek és természetesebbek lesznek.

Ne maradj le ellenfeleidtől

Élvezd az alacsony bemeneti késleltetést és az ultragyors, 1 ms-os válaszidőt, nem kívánt képelmosódás nélkül, még a legnagyobb részletesség mellett is. A nagyon gyors mozgásoknak és késedelem nélküli reakcióknak köszönhetően jelentős előnyre teszel szert ellenfeleiddel szemben.

Még lenyűgözőbb HDR játékok

A HGiG mód olyan játékgrafikát kínál, amely a legjobban megfelel a TV specifikációinak és teljesítményének. Az LG OLED TV segítségével különféle játékok közül választhatsz, és biztos lehetsz abban, hogy a kijelző minden szempontból csúcsminőségű lesz.


Az LG OLED55BX lenyűgöző sportélményt nyújt

Az LG OLED TV kiváló partner lesz a 4K minőségű sportmérkőzések megtekintéséhez. Az OLED TV önállóan világító képpontjai sokkal reálisabbá teszik a sportélményt. Ha olyan csodálatos légkört szeretnél átélni, mint egy stadionban, csak csatlakoztass két Bluetooth hangszórót, és a Bluetooth Surround funkciónak köszönhetően a térhatás olyan hatást kelt,mintha az akció közepén lennél.

Sportértesítések

Még ha filmet vagy más műsort is nézel, a Sportértesítések funkciónak köszönhetően nem maradsz le kedvenc csapatod meccsének fontos részleteiről. A  Sportértesítések a mérkőzés előtt, alatt és után is tájékoztat téged.

Részletes mozgásmegjelenítés

Az LG OLED55BX fel van szerelve OLED Motion Pro funkcióval, amely gondoskodik a részletes képvisszaadásról és a mozgáselmosódás kiküszöböléséről. Ennek köszönhetően tökéletesen látni fogod a játékosok gyors és kicsi mozgását a legkisebb elmosódás nélkül.


Az elegancia megtestesülése

Az LG OLED55BX 55" 4K Smart TV első pillantásra lenyűgöz minimalista és átgondoltan részletgazdag kialakításával, ultra-vékony keretével, amely tökéletesen beleolvad a környezetébe, és luxus hangulatot ad a belső térnek.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    104 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    185 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    104 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    185 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,8 cm Kész!
    Magasság
    74,4 cm Kész!
    Mélység
    24,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,69 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    55,9 cm Kész!
    Tömeg
    25,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Megtudhatnám, hogy mi a gyártási éve ezeknek a készülékeknek?

    Érdeklődöm, h Békéscsabára le tudják e szállítani?

    Helo!Falra szereléshez külön kell hozzá konzolt vásárolni?

    Kérdések és válaszok: 55" LG OLED55BX
    Kiegészítők: 55" LG OLED55BX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55BX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG OLED55BX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55BX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55BX.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ